Mano manymu tai visai saugus būdas, jei jis naudojamas atsakingai ir teisingai
šiuo budu naudojames jau daugiau nei puse metu ir nera jokios itampos
ir tiesa sakant asmeniskai nepažistu nei vienos poros, kurie naudodami NLA susilauke vaiku...
QUOTE(raimute89 @ 2011 02 03, 14:45)
ir tiesa sakant asmeniskai nepažistu nei vienos poros, kurie naudodami NLA susilauke vaiku...
spjaukit per kairi peti
Man tai čia kažkoks absurdas ne būdas, visą laiką besimylint esi strioke, tas mylėjimasis irgi nei šioks nei toks, o paskui su siaubu lauki mėnesinių, nes gal netyčia prisidirbai.
Nesuprantu ,kuo blogas būdas yra prezervatyvas, tiesiog įpratimo reikalas , kelis kartus bus gal kažkoks kitoks pojūtis, o o to įprasit ir jūs ir vyriškis
Nesuprantu ,kuo blogas būdas yra prezervatyvas, tiesiog įpratimo reikalas , kelis kartus bus gal kažkoks kitoks pojūtis, o o to įprasit ir jūs ir vyriškis
QUOTE(raimute89 @ 2011 02 03, 14:45)
Gal norit susipažint?
QUOTE(Dramaqueen @ 2011 02 03, 18:18)
Man tai čia kažkoks absurdas ne būdas, visą laiką besimylint esi strioke, tas mylėjimasis irgi nei šioks nei toks, o paskui su siaubu lauki mėnesinių, nes gal netyčia prisidirbai.
Jei vyras yra nepatyręs tai ir stioka. Aš jokio stiroko nejaučiu.
QUOTE(Dramaqueen @ 2011 02 03, 16:18)
Galbūt kai santykiai yra nepastovūs arba jūsų pažystamų aplinkoje yra porų, kurioms NLA nepavyko apsisaugoti tada suprantu dėl strioko
Tai puiku, jei kam tinka tokie budai kaip prezervtyvai, musu poroj abiem su jais malonumas mazesnis (lyginant su NLA). Gleives pas mane visa laika buna, viso ciklo metu, tad pagal jas tikrai neatskirciau, kada man ovuliacija. O NLA - ka gi, puiku, jei kas jauciasi gerai, naudodamas si metoda, bet rizikuot visa laika nesinori.
Mes irgi 12 metų naudojam NLA tomis dienomis kai vaisingas periodas.Viskas ėjosi kuo puikiausiai,tik prieš kelis mėnesius nesulaukiau mėnesinių.
Jaučiu, kad aš pati suklydau,tikriausiai suklaidino mane gleivės..Dabar imsiu matuoti ir bazinę temperatūrą kad būtų patikimiau.
Man kažkaip drąsu mylėtis iki ''galo'' po ovuliacijos, kai jau gleivių visai nebėra sausa,kitas dalykas prieš ovuliaciją ,juk kartais spermiukai gyvibingi išsilaiko net 7,bet paprastai 5-3 dienas,o jeigu kartais ovuliacija pasistumėtų į ciklo priekį juk kartais taip būna ,ir sex, visiškai galimas pastojimas
.Aš paprastai 8 dienas atsiskaičiuoju iki O naudojames NLA,gal tiek ir nereikia
įdomu, kaip kitos skaičiuojates tą visą vaisingą periodą?
Nors kartelį ir puoliau į balą,bet ir toliau pasiliksiu prie šio metodo,todėl kad KT man netinka, išaukia baisinę migreną,prezervatyvai sukelia niežulį,taip kad......
Man kažkaip drąsu mylėtis iki ''galo'' po ovuliacijos, kai jau gleivių visai nebėra sausa,kitas dalykas prieš ovuliaciją ,juk kartais spermiukai gyvibingi išsilaiko net 7,bet paprastai 5-3 dienas,o jeigu kartais ovuliacija pasistumėtų į ciklo priekį juk kartais taip būna ,ir sex, visiškai galimas pastojimas
Nors kartelį ir puoliau į balą,bet ir toliau pasiliksiu prie šio metodo,todėl kad KT man netinka, išaukia baisinę migreną,prezervatyvai sukelia niežulį,taip kad......
QUOTE(raimute89 @ 2011 02 03, 15:45)
Tikrai nusispjauk per kaire peti. As va turiu dziaugsmeli 3 metu, naudojant NLA+tom dienom prezervatyvus.
Papildyta:
Kad butu aiskiau parasysiu mes visada mylintis naudodavom NLA o vaisingom ne tik NLA bet ir prezervatyvus. Bet va taip iseina kad is kart dvi priemones ir pavede