Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis prakaitavimas

QUOTE(Vaivaida @ 2005 05 25, 07:12)
Mano temperatūra dažniausiai būdavo 37.0-37.3. Ir taip net gerai nepamenu nuo kada, gal kokia pora metų. Kartais neaišku nuo ko nukrisdavo, po savaitės vėl pakildavo. Neseniai sugėriau antibiotikų kursą nuo žiauraus kosėjimo, po žiemos peršalus buvau. Po jo ir temperatūra nukrito, neaišku ar ilgam. Va dabar 36.8, ale nepatingesiu ir vakare pasimatuosiu  g.gif

QUOTE(Elina @ 2005 05 26, 07:56)
Man jau pora metų laikosi 37 temperatūra, vakarais būna ir 37,5 ( ne visada). Dariausi kokius tik įmanoma tyrimus- nieko schmoll.gif , gydytoja pareiškė, kad -toks organizmas blink.gif . Tai dabar net nebesimatuoju verysad.gif . O šiaip- mano rankos, kojos ir nosis visad šaltos, net karštą dieną. Ir aš naktį pabundu išpilta prakaito g.gif Darau išvada, kad čia kažkoks organizmo apykaitos sutrikimas g.gif

Pas mane temp 36.8-37.5 jau 6 metai,tyriausi klinikose ka tik imanoma,vaziavau i TBC dispanseri,o kai niekas nieko nerado,tai as netikejau,kad cia taip gali but,tai dar nuvaziavau i MDC Grybo gatveje.Ir ten nesugebejo rast nuo ko ta temperatura.Tiesiog patrauke peciais ir pasake,"kartais taip buna"... blink.gif Bet gal ir nieko tokio cia,nes as tos temp. nejauciu ir nematuoju specialiai,nes,kai pamatuoju ir pamatau,kad yra,tai prisigalvoju visokiu nesamoniu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laura333 @ 2005 05 27, 09:56)
Pas mane temp 36.8-37.5 jau 6 metai,tyriausi klinikose ka tik imanoma,vaziavau i TBC dispanseri,o kai niekas nieko nerado,tai as netikejau,kad cia taip gali but,tai dar nuvaziavau i MDC Grybo gatveje.Ir ten nesugebejo rast nuo ko ta temperatura.Tiesiog patrauke peciais ir pasake,"kartais taip buna"... blink.gif Bet gal ir nieko tokio cia,nes as tos temp. nejauciu ir nematuoju specialiai,nes,kai pamatuoju ir pamatau,kad yra,tai prisigalvoju visokiu nesamoniu.... blush2.gif

va,va, o aš tai vis kaltinu savo daktarę, gal tikrai neverta g.gif
Nors poteisybei man tyrimų tiek nesiūlė ir padaryti tik patys elementariausi.
Blogumo kažkokio irgi nejaučiu, ir kelis kartus pasitaikė taip, kad prasčiau jaučiausi, pasimatavau ir buvo kaip tik normali - sumažėjusi temp. iki 36,6 biggrin.gif

Bet problema prakaitavime. Vistik greičiausiai keisiu daktarę. Ir dar skaičiau, kad yra tokia liga - kitų ligų ieškojimas būnant sveikam. Tikiuosi pastarąja nesergu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaida @ 2005 05 27, 18:06)
va,va, o aš tai vis kaltinu savo daktarę, gal tikrai neverta  g.gif
Nors poteisybei man tyrimų tiek nesiūlė ir padaryti tik patys elementariausi.
Blogumo kažkokio irgi nejaučiu, ir kelis kartus pasitaikė taip, kad prasčiau jaučiausi, pasimatavau ir buvo kaip tik normali - sumažėjusi temp. iki 36,6  biggrin.gif

Bet problema prakaitavime. Vistik greičiausiai keisiu daktarę. Ir dar skaičiau, kad yra tokia liga - kitų ligų ieškojimas būnant sveikam. Tikiuosi pastarąja nesergu  biggrin.gif

zinok, o man jau viena gydytoja pasake, kad as ieskau ligu cry.gif . Nu dabar irgi nebesimatuoju temperaturos, nes irgi susinervinu doh.gif , pradedu bijoti, o gal kas yra, gal neranda g.gif O del prakaitavimo, tai man atsigulus visad buna labai salta, kol nesusylu- neuzmiegu, o atsibundu visa ispilta prakaito blink.gif siaubelis doh.gif
Atsakyti
Nenoriu gąsdinti, bet mano vyrui kaip tik taip ir buvo kaip jūs aprašėt: temperatūra, prakaitavimas naktį, nuovargis. Buvusi daktarė "diagnozavo" bronchitą, po to nervinį išsekimą. O kai tik perėjos į kitą polikliniką, o dar ir pas pažystamą privačią daktarę pasikonsultavom- paaiškėjo tikroji liga- Hočkino limfoma(limfmazgių vėžys) Ir tai tik tada kai ant kaklo padidėjo limfmazgis.
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2005 05 27, 19:43)
Nenoriu gąsdinti, bet mano vyrui kaip tik taip ir buvo kaip jūs aprašėt: temperatūra, prakaitavimas naktį, nuovargis. Buvusi daktarė "diagnozavo" bronchitą, po to nervinį išsekimą. O kai tik perėjos į kitą polikliniką, o dar ir pas pažystamą privačią daktarę pasikonsultavom- paaiškėjo tikroji liga- Hočkino limfoma(limfmazgių vėžys) Ir tai tik tada kai ant kaklo padidėjo limfmazgis.

Radau apie šią ligą : http://www.sveikas.l...au2.asp?iid=386
Simptomai tokie visai nekalti, o liga rimta. Įdomu ar galima pačiai pastebėti padidėjusius limfmazgius? Kažkada daktarė čiupino kaklą.
Dar toks neįprastas reiškinys: kartą nuėjau į aerobiką (šiaip nesportuoju doh.gif ), tai po jos kelias dienas skaudėjo taip vadinamą saulės rezginį. Gal tai niekaip nesusiję, bet nu niekada toj vietoj nebuvo skaudėję.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaida: 27 gegužės 2005 - 20:08
pastaruoju metu mane irgi pradejo varginti labai gausus naktinis prakaitavimas. Taciau pastebejau, kad toks prakaitavimas istinka mane po kazkokio emocinio sukretimo (konflikto, rupesciu) unsure.gif
anksciau taip nebudavo schmoll.gif

kazi ar reikia kreiptis i gydytoja? kodel mano nervu sistema taip reaguoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katė: 07 kovo 2007 - 12:14
QUOTE(Vaivaida @ 2005 05 23, 10:31)
Taigi, kad arba mano gyd. niekam tikusi arba mano skydliaukė tvarkoj. Savo iniciatyva dariausi mokamus kraujo tyrimus del skydliaukes hiperfunkcijos, tipo normos ribose. O tas prakaitavimas tęsiasi jau pora metų, bet kartais rodos suaktyvėja labiau, nu nusibodo man pastoviai šlapiai prabusti. Kartais ryte jaučiuosi normaliai, t.y.sausa, paskui dar pusvalandžiui užmiegu, nu ir šakės - galima gręžti  g.gif
Dar vieną kartą seselė užsiminė apie galimą tuberkuliozę, bet ne plaučių, o kitų organų, o daktarė tai galvoja, kad aš per šiltai užsikloju miegodama  blink.gif

mano skydliaukės hormonai irgi visada normos ribose, bet ant skydliaukės yra cistų... kol trūko jodo, mane irgi vargino naktinis prakaitavimas...kai metus laiko pagėriau jūros kopūstų, viskas praėjo ax.gif cistos ant skydliaukės liko, bet neauga, hormonai tvarkoj, viskas čiki ax.gif aišku, kasmet reikia tikrintis, kad nepražiūrėt, jei kas vėl sutriktų
Atsakyti
Sveikutes,pastaruoju metu mane irgi pradejo varginti labai gausus naktinis prakaitavimas. Bet as galvojau, kad tai susije, su kudikio maitinimu. As turiu vieno menesio suneli. Nes man prasidejo tik pries pora savaiciu.
Bet paskaiciau ka jus rasote ir man baisu darosi g.gif , gal reikia lekti pas gydytojus...
Nezinau ir ka daryti
Atsakyti
Mano vyras kiekviena naktį išprakaituoja. Mes net po atskirom kaldrom gulim. Susišildom pradžioj ir pabėgam kiekvienas po savo kaldra. Jis megsta šilumą. Užsikamšo visas taip, kad nė skylutės nebūtų. Aš mėgstu šilumą, bet jis dar labiau. Jam daktaras paskyrė rentgeną, kraujo tyrimus. Rado tik tiek, kad per tirštas kraujas. LLiepė skysčių daugiau gerti. Taip ir darom, tai jam irgi galva retai beskauda. Bet sako su prakaitu žmonės netenka daug naudingų mineralų, įskaitant magnį. Tai dabar vyras geria magnio su b6. Tą patys nusprendėm, nes kankino mėšlungis doh.gif
Atsakyti
mane vargina naktinis prakaitavimas tai dar nereiskia kad kazkuom sergu schmoll.gif
man buna savaite pries mmm.tai yra normalu bunu net slapia visa ,geriu nakvisu kapsules ir viskas susitvarko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 04 17, 10:34)
Mano vyras kiekviena naktį išprakaituoja. Mes net po atskirom kaldrom gulim. Susišildom pradžioj ir pabėgam kiekvienas po savo kaldra. Jis megsta šilumą. Užsikamšo visas taip, kad nė skylutės nebūtų. Aš mėgstu šilumą, bet jis dar labiau. Jam daktaras paskyrė rentgeną, kraujo tyrimus. Rado tik tiek, kad per tirštas kraujas. LLiepė skysčių daugiau gerti. Taip ir darom, tai jam irgi galva retai beskauda. Bet sako su prakaitu žmonės netenka daug naudingų mineralų, įskaitant magnį. Tai dabar vyras geria magnio su b6. Tą patys nusprendėm, nes kankino mėšlungis  doh.gif

mano vyrui labai panašiai g.gif tik tiek, kad jis jau taip neapsikamšo smile.gif irgi turi magnio trūkumą, bet va jis ir taip daug skysčių geria doh.gif tai gal jo atveju tų skysčių kaip tik perdaug doh.gif kadangi jis naktį nesikelia į wc, išlaukia iki ryto, tai prieš miegą pavaro 2 - 3 puodelius arbatos rolleyes.gif
Atsakyti
man irgi užeina toks naktinis prakaito pylimas, bet kiek žinau, daktarai man sakė, kad taip būna kai nervukai streikuoja blush2.gif
Atsakyti