Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis prakaitavimas

QUOTE(**SM** @ 2007 05 20, 22:20)
man irgi užeina toks naktinis prakaito pylimas, bet kiek žinau, daktarai man sakė, kad taip būna kai nervukai streikuoja  blush2.gif

Net nepagalvojau apie tai, bet tikrai galėtų būti prakaitavimo naktimis priežastimi g.gif
Atsakyti
man irgi porą kartų per mėnesį taip nutinka.. prieš MMM ir po..
gyd. irgi sakė, kad su nervais kažkas ne taip... pradėjau gerti Mg B6, žiūrėsiu, gal bus geriau... g.gif
Atsakyti
Mano patirtis tokia: laaabai ilgą laiką mane vargino prakaitavimas paryčiui. Tai uždegimo požymis, kurį pas mane visai atsitiktinai neseniai ir aptiko. Išgydžius uždegimą prakaitavimas liovėsi rolleyes.gif .
Atsakyti
pas mane irgi didelis netgi naktinis prakaitavimas bunu visa slapia net patalyne nespeju keist ,bet galvoju kai antidepresantus nustojau gerusi tas prakaitavimas ir atsirado tikriausiai nerviskai g.gif
Atsakyti

o kur konkreciai uzdegimas buvo? ir kaip nustate, nes mano vyrui irgi pastovus naktinis prakaitavimas, tai neramu man. Skydliauke jam jau istyre, ir plaucius persviete ir nieko nerado kol kas. Bet tokie ten ir daktarai poliklinikoje, nelabai gilinasi.
Atsakyti
As anksciau labai prakaituodavau naktimis, tai man padejo pasikeitusi mityba (emiau sveikai maitintis). Numeciau kelis kg ir ne tik nustojau prakaituoti, bet ir lioviausi knarkti smile.gif
Atsakyti
g.gif maniškis ne iš tų, kurie labai sveikai valgo... ir dar turi tokį bjaurulį, dažnai jam negera ryjant seiles, tokia kaip mini, pastovi angina, tai kai nepamiršta paskalauja burną sūrių vandeniu, Minton pačiulpia... tikiuosi jam tai nuo to, o ne nuo ko nors rimčiau unsure.gif
Atsakyti
As jau irgi nebezinau ka daryt- mano vyras kiekviena nakti baisiai prakaituoja- turiu keleta komplektu kaldru ir pagalviu, jau nekalbant apie patalyne, kuria reikia keist kasdien, kaldras ir pagalves irgi skalbiu pastoviai. Zodziu baisi problema ir nezinom nuo ko doh.gif Lyg ir jokiu problemu su sveikata, isskyrus ta naktini prakaitavima g.gif Help verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 10 07, 14:38)
As jau irgi nebezinau ka daryt- mano vyras kiekviena nakti baisiai prakaituoja- turiu keleta komplektu kaldru ir pagalviu, jau nekalbant apie patalyne, kuria reikia keist kasdien, kaldras ir pagalves irgi skalbiu pastoviai. Zodziu baisi problema ir nezinom nuo ko  doh.gif Lyg ir jokiu problemu su sveikata, isskyrus ta naktini prakaitavima  g.gif Help  verysad.gif

Mano draugui irgi tas pats... anksciau viskas lyg budavo gerai, bet dabar jau kelias savaites labai prakaituoja, tai man laaaabai neramu verysad.gif sako, kad siaip jauciasi gerai, bet, kad naktim buna visas slapias, ispiltas kazkokio slapio prakaito... patalyne visa slapia... Sakiau siusiu pas daktara, kad bent bendrus tyrimus pasidarytu, nes kitaip nenustosiu jaudintis verysad.gif
Atsakyti
man jau gal puse metu temperatura 37-37,5 laikosi. dare tyrimus, tai rado leukocitu daug. pagerus antibiotiku daugiau netyre, nes poliklinikos dakatrai visai nesigilina, kas tau yra. nakti gausiai prakaituoju, diena jauciuosi issekusi, pastoviai galva plysta. dabar dar ir kosulys baisus uzpuole. dare plauciu nuotrauka, taciau nieko blogo nerado.
pasidariau skydliaukes hormonu tyrimus ir nieko blogo. daktare manes vos neapsauke, kad ligu ieskau. skyre vitaminu ir tiek. gal reiktu issitirti del tuberkuliozes? zinant, kaip pas mus sergantieji gydosi, tai lengvai galima pasigauti kokia bacila viesajame transporte......
Atsakyti
galiu paraminti, man irgi taip yra, vakarais temperatūra apie 37, tikrai jauciu kad oda nenormaliai karsta, o rytais jau normaliai, rankos, kojos irgi šala, del TBC net plaučius šviečiau, sakė nieko nėra..matyt tikrai kad kažkoks apykaitos sutrikimas, nes mano ir svoris palyginus labai mažas, ir sudėjimas smulkus.. o kuriose vietose dar gali būti TBC?
Atsakyti
jei prakaituojama pirma nakties pusei tai ieko baisaus nera,jei antroi labiau pariciais,galima itart infekcija,nervini issekima.tada vertetu psilankit pas medikus.
Atsakyti