As prakaituoju koki 15m jau,ir taippat gausiai,as net pabundu nuo to,turiu net kelis vienetus naktinuku,ir jie medvilniniai ,kad sugertu prakaita.
Seimos daktarui pasakiau ,sako pasikeiskite patalyne,gal jusu kunas nepriema sintetikos ar dar ko?

galvoju ot pasiulymas ka? bet as tu patalyniu oje

kiek esu pakeitusi ir

nieko .
Na as esu labai kuda ir po dvieju gimdymu,cia visko paskaiciau,tai gal prieiciau prie vienos nuomones ,kad gali buti tikrai stresas
Nes nuo pat mazu dienu mano gyvenimas yra pilnas streso,ne seip kokiu menku nesekmiu,na bet nenoriu cia issiplpesti.
Bet turiu problema su tirpstanciomis kojomis ,rankomis,magnio esu gerusi ir anksciau,kai turejau dazna tirpima,tai net darbe ant kedes negaledavau issedet.Na bet keldavausi 6 ryto ir gryzdavau namo apie 21h valgydavau tik per pietus bet nedaug,nes paskui nebepadarydavau darbu kuriuos reikedavo atlikti,ir vakare siektiek,bet maisto daug nebesinoredavo nes tik LOVA mano akyse stovedavo
Dabar prakaituoju naktimis siek tiek maziau,nes labai kreipiu demesi i mityba ir vandens gerima,dar geriu biotina ir beta karotena.Pries miega isgeriu metu arbatos,kad siek tiek padetu nusiraminti,nes turiu problema su uzmigimu.
Mano vyras tai 5min ir miega , o as 2-3val kol uzmiegu,kartais nes visa nakti neuzmiegu,tik paryciais,labai bijau prasideti su vaistais.
Dar per ta prakaitavima ,galva plauti turiu kasdien,kas nera gerai

,na bet kartais,neplaunu jei niekur neinu

,bet labai nepatogiai jauciuosi,bet iskenciu.
Ir labai nekenciu salcio,nekenciu ziemos,as lyg meska uzsnustu,nieko nenoriu.Kai kitiems silta man salta,o kai karsta man silta,o kai salta man ziaurei salta