mergaitės, labai noriu jūsų visų nuomonių
reiškias taip, atlikau didelį, ilgą darbą, suma irgi susidariusi, tai norisi viską normaliai ir susitvarkyti

firma kaip ir žinoma, kaip ir nemaža, sudaro dabar su manim sutartį, kurioje prirašo, kad aš ten neraliai jau atsakinga už viską (nu tai čia savaime aišku), bet kad ir turėsiu perdaryti, jei bus kokių netikslumų... nu čia kaip ir viskas teisingai, bet... jie dar prirašė, kad vertėjas galėjo kreiptis versdamas į juos dėl tam tikrų terminų ir tipo konsultuotis, kad darbas būtų tikrai geras

aš aišku ne kvaila ir mėginau pasinaudoti šiuo sutarties punktu, bet šnipštą gavau, nieko man nepadėjo, siuntė pas kitą kolegę, o ta irgi nieko

tai kaip manote ar aš iš teisinės pusės žiūrint likčiau teisi, jei netaisyčiau? nes juk išverčiau savo jėgomis ir taip, kaip moku, jie juk patys manim pasitikėjo ir patys į mane kreipėsi ir niekuo man nepadėjo (el. pašto sistemoje juk lieka laiškai, jei ką...) nes reikalas tas, kad tikrai nesumokės nerealių pinigų, dar nuolaidą padariau ir tikrai nesiruošiu perdarinėti darbo, jei ten jie kabinėsis

aptarėm sutarties punktus, kurie man nepatiko, bet neatsižvelgė į mano pastabas...
ir dar aš esu pikta dėl to, kad sumąstė sutartį siųsti faksu, nebelaukia kol ateis reg. laišku, nueinu pasiimu faksą, o ten tik parašas suregztas, firmos antspaudo nėra

pirmą kartą gaunu tokią sutartį... nežinau, čia jie ką, tyčiojasi?

ar galioja vien tik parašas, jei yra įmonės rekvizitai?
prašau parašykit savo pamąstymus apie tai, gal čia aš nerealiai noriu

bet šiaip tai pirmą kartą kažkas su manim tokią "hitlerinę, stalininę" sutartį pasirašinėja