Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių augimą stabdančios priemonės

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 06 10, 12:00)
nestebuklingas Johnson's, bet greičiausiai pirksiu antrą  thumbup.gif plaukeliai kažko silpnesni, plonesni, tokie kaip pablukę  unsure.gif ir labai malonus odai  thumbup.gif

O aš vis dar neprisiruošiau nusipirkt cry.gif Nors mačiau, kad Maximoj dabar dar atpigo gal 30 cnt. biggrin.gif Biški juokinga nuolaida, bet...Matyt konkuruoja su Drogu, kad išlaikytų žemiausią kainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 10, 12:08)
O aš vis dar neprisiruošiau nusipirkt  cry.gif Nors mačiau, kad Maximoj dabar dar atpigo gal 30 cnt. biggrin.gif Biški juokinga nuolaida, bet...Matyt konkuruoja su Drogu, kad išlaikytų žemiausią kainą  biggrin.gif

Nu tai maximoj ir Rimi 10 Lt su centais, o Droge apie 12 ? Hm
Atsakyti
Drogas tik reklamuoja,kad atseit pas juos viskas pigu o is tikruju schmoll.gif Dar raso tipo jei kaina kazkur bus mazesne jie grazins pinigus tai va skaiciau skundai.lt vieno vyro skunda jam Droge pasake,kad tokia akcija galioja tik tam tikriems produktams o ne visiems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2005 06 10, 12:20)
Drogas tik reklamuoja,kad atseit pas juos viskas pigu o is tikruju schmoll.gif  Dar raso tipo jei kaina kazkur bus mazesne jie grazins pinigus tai va skaiciau skundai.lt vieno vyro skunda jam Droge pasake,kad tokia akcija galioja tik tam tikriems produktams o ne visiems doh.gif

Taijgi yra lipdukai "Drogas garantuoja" Tos prekė ir yra pigiausios g.gif
Atsakyti
tai va po depiliacijos nenaudojau to jonson ir plaukeliai šiurkštesni ir kietesni greičiau auga... tai nežinau kaip čia galvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Derma @ 2005 05 29, 13:29)
Ka gi, dalinuosi patirtimi del "eziuku" salinimo. Viska isbandziau: kremus, depiliatorius ir t.t. Is asmenines patirties sakau, kad vienintelis budas, kuris man padejo atsikratyti plaukuotumo buvo lazerinis gydymas. Kiek pamenu, ji atlikau klinikoje Sviesos Impulsas".

Kiek toks malonumas kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lineba @ 2005 06 10, 15:14)
Kiek toks malonumas kainuoja? ax.gif

1000lt gali ruost, jei kojom procedura. uz bikini kokius 500lt paims...
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2005 05 23, 16:17)
Jau kažkurioj temoj rašiau apie St. Ives kremą, stabdantį plaukelių augimą. Nugi žinokit tikrai stabdo g.gif  Labai skeptiškai buvau nusiteikusi jo atžvilgiu, bet pardavėja Droge įkalbėjo ax.gif Galvojau, jei ir nestabdys to augimo, sutepsiu kaip kojų kremą tongue.gif  Tikrai fainas dalykas, plaukeliai po epiliacijos arba iš viso nebeatauga, arba atauga tikrai labai silpnučiai ir kojų oda kaip kūdikio. O mano plaukuotumas tai patikėkit doh.gif , anksčiau net mėnesio nepratemdavau ir vėl reikėdavo epiliuoti doh.gif  Dabar esu patenkinta ax.gif  Pradėjau ir bikinio sritį tepti, tikiuosi, kad blogiau nebus, o gal ir padės.
Ir patarimas visoms, kam įauginėja plaukeliai: anksčiau jie ir man įauginėdavo, jau net epiliatorių buvau numetusi į šoną. Bet pasiskaitinėjau forume, kad reikia nepatingėti ir dažniau papilinguoti kojų odą, ypač prieš depiliaciją. Na, bent kartą į savaitę g.gif  Pradėjau dar ir tą St. Ives kremą naudoti, rezultatai puikūs thumbup.gif . Epiliuoju kas 6 savaitės, o ataugusių plaukelių gal tik koks dešimtadalis.
Taip kad drąsiai rekomenduoju, juo labiau, kad ir kaina gal kokie 8 lt.

Nu čia tai mane labai pradžiuginai, jau vėl atsirado viltis naudoti epiliatorių biggrin.gif O merginos kokiom priemonėm pilinguojamte? kokios buvo jums veiksmingiausias?
Atsakyti
Kadangi labai jau aktuali tema perskaičiau visą ir padariau išvadą (jei neteisingą, tai pataisykit smile.gif ) St. Ives kaip supratau pardavime neradot, o Johnson's irgi veiksmingas? taip? g.gif
Atsakyti
Na nupirkau ir as Jonson kremuka,Iki kainavo 10,59 dabar akcija,ziuresim ar veiksmingas ax.gif
Atsakyti
St. Ives produkcijos mačiau Droge
Atsakyti
QUOTE(Giko @ 2005 06 12, 15:33)
St. Ives produkcijos mačiau Droge

produkcijos tai yra o ko reik nera sad.gif
Atsakyti