Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių augimą stabdančios priemonės

QUOTE(jadzka @ 2005 05 23, 11:12)
Na va, pasakysiuL užkniso juodai vis ataugantys ežiuko plaukai !
Noriu silpnų plaukelių (arba dar geriau - išvis be jų)
Vis akis bado visokie kremai kūnui, stabdantys plaukelių augimą (Jonsons)
Paskui mačiau reklamą, kad ir rutulinis dežikas yra jau toks....
Dar po skutimo priemonės kažkokios yra, kurios irgi stabdo.
Nagi, mamaytės, dalinkimės patirtim ir nuomonėm apie tokias priemones. Kas išbandė, kam veikė, patiko, sužavėjo, nuvylė, sukėlė alergiją ir pan....

Ka gi, dalinuosi patirtimi del "eziuku" salinimo. Viska isbandziau: kremus, depiliatorius ir t.t. Is asmenines patirties sakau, kad vienintelis budas, kuris man padejo atsikratyti plaukuotumo buvo lazerinis gydymas. Kiek pamenu, ji atlikau klinikoje Sviesos Impulsas".
Atsakyti
man asmeniskai butu geda nueit ten atsisest, prasiskest ir imk zmogau, krapstykis kur ten reikia rolleyes.gif arba pakelk pazasti o ten ir ne pati paprasciausia kuno vieta
Atsakyti
Tik idomu, o kiek gi kainuoja tas lazerinis budas g.gif ir kiek seansu reikia eit?
As noreciau bent kojas tokiu budu isdepiliuot, del kitu vietu nezinau blush2.gif
Atsakyti
ech jus reklamos aukos biggrin.gif maciau sarmos katalogely kad ir vyrams jau siulo balzama po skutimosi, kad barzda augtu tik pukeliais laugh.gif normalu, naturalu procesa norit sustabdyt biggrin.gif gal...
Atsakyti
na va aš naudoju jonson pienelį jau beveik mėnuo, na lyg ir suminkštėjo pklaukeliai, nors gal čia dėl to, kad depiliuotis vašku pradėjus jau kokie trys men. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazdute @ 2005 05 27, 20:30)
Labai lengva atskirt: ten ant buteliuko kojos nupiestos ir jeigu supranti angliskai,tai uzrasyta:  HAIR MINIMIZING BODY LOTION.As pati tik pries dvi savaites nusipirkau,tai kol kas rezultatu nelabai matos,veliau jeigu ka parasysiu...

Tarp kitko, kojos yra nupieštos ir ant kitos rūšies Jhonson's pienelio kūnui. Aš pati žiūrinėjau Droge ar čia jau tas, ar ne tas... blink.gif
Vien kojas pamačiusios neskubėkit pirkt, bet paskaitykit ir užrašą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2005 05 30, 08:18)
na va aš naudoju jonson pienelį jau beveik mėnuo, na lyg ir suminkštėjo pklaukeliai, nors gal čia dėl to, kad depiliuotis vašku pradėjus jau kokie trys men.  g.gif

Tikriausi dėl to smile.gif
JEi skutu - pas mane irgi ežiukas, jei elektrinių raunu, taij atauginėja reti ir silpni plaukučiai....
Atsakyti
Visdel to elektrinis depiliatorius geriausiai stabdo plaukeliu ataugima:D
Atsakyti
QUOTE(body @ 2005 05 30, 08:58)
Visdel to elektrinis depiliatorius geriausiai stabdo plaukeliu ataugima:D

O su vašku depiliuojant, taip išeitų mažiau stabdo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 05 30, 09:02)
O su vašku depiliuojant, taip išeitų mažiau stabdo?  g.gif

Manau, kad tai, aks išpeša plaukelius - sptabdo, kas tik nuskuta - visiškai nestabdo smile.gif
Atsakyti
Na gal ir reklamos aukos mes, bet nusipirkau ta avon stabdanti. tai labai patenkinta esu. kojos jau tokios svelnios buna, kad net vaikinas pastebejo. aisku gal jis ir nestabdo tuo plaukotumo, bet svelnumas tai ispudingas.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 05 30, 09:37)
Na gal ir reklamos aukos mes, bet nusipirkau ta avon stabdanti. tai labai patenkinta esu. kojos jau tokios svelnios buna, kad net vaikinas pastebejo. aisku gal jis ir nestabdo tuo plaukotumo, bet svelnumas tai ispudingas.

g.gif na jei jau tas kremas turi naikinti plaukelius, tai reiškia, jis pakankamai agresyvus.
Jei jis yra agresyvus, tai reiškia, kad ir odą nuėda,
Jei nuėda odą, tai ji ir yra švelni....

g.gif gal ką ir maišau....
Atsakyti