Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių augimą stabdančios priemonės

o yra bandziusiu ir avono ir jhonson? turiu tik avono, idomu butu palygint g.gif
Atsakyti
St.Ives, radau klaipedoj,zardes droge ,ir jei neklystu maciau ir bigo droge. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 18 birželio 2005 - 20:58
[FONT=Optima]Sveikutes mamulytes....tai va as cia dar tik naujokele...ir kolkas nei zmona nei mamyte verysad.gif bet taip susizavejau siuo puslapiu tai kad net ir as psisijungiau rolleyes.gif vat, jeigu kalbant apie Jonsons ta kremuka kojoms tai as ji naudoju, hmm....ir net nezinau, atrodo, kad kojukes tai super svelnios bet ar ka mazintu tai net nzn...ai dar pastebejau toki dalyka, kad i vasarele man gerokai pamazeja plaukuotumas-na ne taip greitai jie ataugineja, o kaip jums? smile.gif
Atsakyti
kaskodel man atrodo, kad tie augima stabdantys kremai turi kaskiek depiliacinio kremo nes kaip kitaip jie stabdo augima... na gal as ir klystu..
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriuke @ 2005 06 19, 21:22)
[FONT=Optima] vat, jeigu kalbant apie Jonsons ta kremuka kojoms tai as ji naudoju, hmm....ir net nezinau, atrodo, kad kojukes tai super svelnios bet ar ka mazintu tai net nzn...ai dar pastebejau toki dalyka, kad i vasarele man gerokai pamazeja plaukuotumas-na ne taip greitai jie ataugineja, o kaip jums? smile.gif

g.gif g.gif g.gif
man atrodo, kad ne taip greitai atauginėjantys plaukai ir yra Jhonson's poveikis. smile.gif
Sidabriuke, labai prieštaringa tavo nuomonė g.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2005 06 19, 20:47)
kaskodel man atrodo, kad tie augima stabdantys kremai turi kaskiek depiliacinio kremo nes kaip kitaip jie stabdo augima... na gal as ir klystu..
g.gif

Nu dėl depliacinio kremo, tai tikrai abejoju, juk jis plaukelius šalina, o čia tik stabdo augimą g.gif nu įdomu ar ingredientai panašūs? g.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2005 06 19, 21:47)
g.gif

Depiliacinis kremas skirtas depiliacijai, o ne plaukelių augimo stabdymui biggrin.gif
Veikimo principas turi būt aprašytas informaciniame lapelyje. g.gif
Atsakyti
Ant Johnsono buteliuko parašyta, kad tiesiog labai minkština ir šviesina plaukelius, dėl to jie būna nepastebimi mirksiukas.gif Bet neparašyta, kad stabdo augimą g.gif (čia kur lietuviška maža etikėtė priklijuota), aš tik per reklamą mačiau, kad stabdo, bet ant buteliuko to neparašyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 20, 08:09)
g.gif  g.gif  g.gif
man atrodo, kad ne taip greitai atauginėjantys plaukai ir yra Jhonson's  poveikis.  smile.gif
Sidabriuke, labai prieštaringa tavo nuomonė  g.gif

na del vasaros, tai as jau ir anksciau pastebejau ( dar nenaudojau to kremo) kad kai ateina vasara, tai man plaukeliai leciau ataugineja, ir nesuprantu kaip tai imanoma. o krema tai naudoju jau nuo ziemos-kad ziemos metu leciau augtu nepastebejau, o kad kojos svelnios nes gerai drekina tai tiesa! mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Turiu aš Avon losjoną. Naudoju gal mėnesį. Nepastebėjau, kad mažiau augtų dar, bet kvapas geras, minkština odą.
Atsakyti
Mmm.. jonson tai tik minkstina plaukelius... pati naudoju, tai pajutau, kad minksti, bet kad leciau augtu, tikrai nepastebejau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(super @ 2005 06 14, 15:02)
as taip pat po epiliacijos tepu aloe vera zele (bet kokybiska, o ne ta kur vaistinese pilna). tik as tepu gryna zele, o ne krema su biskuciu aloe vera.

Norėjau paklaust, kur perki tą gryną aloe vera želę, jei ta, kur vaistinėse pilna, netinka. smile.gif
Atsakyti