o yra bandziusiu ir avono ir jhonson? turiu tik avono, idomu butu palygint

[FONT=Optima]Sveikutes mamulytes....tai va as cia dar tik naujokele...ir kolkas nei zmona nei mamyte
bet taip susizavejau siuo puslapiu tai kad net ir as psisijungiau
vat, jeigu kalbant apie Jonsons ta kremuka kojoms tai as ji naudoju, hmm....ir net nezinau, atrodo, kad kojukes tai super svelnios bet ar ka mazintu tai net nzn...ai dar pastebejau toki dalyka, kad i vasarele man gerokai pamazeja plaukuotumas-na ne taip greitai jie ataugineja, o kaip jums?

kaskodel man atrodo, kad tie augima stabdantys kremai turi kaskiek depiliacinio kremo nes kaip kitaip jie stabdo augima... na gal as ir klystu..

QUOTE(Sidabriuke @ 2005 06 19, 21:22)
[FONT=Optima] vat, jeigu kalbant apie Jonsons ta kremuka kojoms tai as ji naudoju, hmm....ir net nezinau, atrodo, kad kojukes tai super svelnios bet ar ka mazintu tai net nzn...ai dar pastebejau toki dalyka, kad i vasarele man gerokai pamazeja plaukuotumas-na ne taip greitai jie ataugineja, o kaip jums? 

man atrodo, kad ne taip greitai atauginėjantys plaukai ir yra Jhonson's poveikis.

Sidabriuke, labai prieštaringa tavo nuomonė

QUOTE(body @ 2005 06 19, 20:47)
kaskodel man atrodo, kad tie augima stabdantys kremai turi kaskiek depiliacinio kremo nes kaip kitaip jie stabdo augima... na gal as ir klystu..

Nu dėl depliacinio kremo, tai tikrai abejoju, juk jis plaukelius šalina, o čia tik stabdo augimą

QUOTE(body @ 2005 06 19, 21:47)

Depiliacinis kremas skirtas depiliacijai, o ne plaukelių augimo stabdymui

Veikimo principas turi būt aprašytas informaciniame lapelyje.

QUOTE(Adrijaana @ 2005 06 20, 08:09)

man atrodo, kad ne taip greitai atauginėjantys plaukai ir yra Jhonson's poveikis.

Sidabriuke, labai prieštaringa tavo nuomonė

na del vasaros, tai as jau ir anksciau pastebejau ( dar nenaudojau to kremo) kad kai ateina vasara, tai man plaukeliai leciau ataugineja, ir nesuprantu kaip tai imanoma. o krema tai naudoju jau nuo ziemos-kad ziemos metu leciau augtu nepastebejau, o kad kojos svelnios nes gerai drekina tai tiesa!

Mmm.. jonson tai tik minkstina plaukelius... pati naudoju, tai pajutau, kad minksti, bet kad leciau augtu, tikrai nepastebejau

QUOTE(super @ 2005 06 14, 15:02)
as taip pat po epiliacijos tepu aloe vera zele (bet kokybiska, o ne ta kur vaistinese pilna). tik as tepu gryna zele, o ne krema su biskuciu aloe vera.
Norėjau paklaust, kur perki tą gryną aloe vera želę, jei ta, kur vaistinėse pilna, netinka.