Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių augimą stabdančios priemonės

QUOTE(lotuke @ 2005 07 08, 10:35)
Mergaičiukė, o kaip naikinat palukelius panosėj (na ... ūselius)  blush2.gif Fui kaip neefektingai skamba.

geriausia su vasku, yra tokiom siaurom juostelem, spec veidui good.gif
kad geriau nurautu, patepi kokiu dezinfekuojanciu skysciu panose(kvepalais), pabarstai vaikiska pudra bet neperdaug, cia tam kad dregme nugertu ir paimtu tik plaukelius o ne oda. ir toliau pagal instrukcija.

kitas budas: dep kremai veidui, ypac kai mazi plaukiukai
Atsakyti
As manau, jog Johnson's kremas ne suletina plaukeliu augima, o tik tuos plaukelius suminkstina. Pasak reklamos, po kremo naudojimo tik reiks maziau skusti, nes plaukeliai nebeatuga tokie astrus, kaip "eziukas". O apie plaukeliu augimo sustabdyma ten nekalbama.
Naudojau plaukeliu augima stabdanti krema ir skysti ampulese is ByLy kompanijos (jie kuria depiliacinius kremus, vaskus ir kitas depiliacijos priemones) taciau ant siu pakuociu buvo parasyta, jog reikiamu rezultatu sulaukiama tik po plaukeliu pasalinimo su saknimis, nes tik taip sios priemones kazka sunaikina. Panasiai mane informavo ir kosmetologe.
Taciau siuo metu vis tiek naudoju Johnsons - kvapas nepakartojamas ir labai gerai isigeria, ko nebuvo galima pasakyti apie BiLy produkcija.
Taigi rinktis lieka mums pacioms g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrine666: 26 rugpjūčio 2005 - 19:36
kaip man nepatinka to johnson pienelio kvapas blink.gif per daug saldu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 08 26, 18:41)
kaip man nepatinka to johnson pienelio kvapas blink.gif per daug saldu schmoll.gif

Man irgi kvapas nekoks... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 08 26, 21:41)

va del ko man taip nepatinka sitas pienelis kadangi ziauriai nemegstu migdolu kvapo wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2005 08 27, 10:56)
va del ko man taip nepatinka sitas pienelis kadangi ziauriai nemegstu migdolu kvapo wacko.gif

drinks_cheers.gif:
O gal dar koks pienelis yra?
Atsakyti
nusipirkau siandien ta pieneli. Ir jau pasigailejau - tirstas jis labai, ir tas kvapas... Fui! Pati ziopla sad.gif
Atsakyti
o jūs parduotuvėse pienelių nepabandot? aš pauostau, lašiuką ant rankos patepu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 08 27, 16:57)
o jūs parduotuvėse pienelių nepabandot? aš pauostau, lašiuką ant rankos patepu  blush2.gif

as niekuomet schmoll.gif bet jeigu taip visi darytu blink.gif doh.gif
tai dar gerai kad visuomet is galo imu ax.gif
Atsakyti
Lasiuka ir as pabandziau. Pagalvojau, kad visai nieko. Svelnus gi kvapas. Bet tepantis... Nepatiko
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2005 08 27, 16:08)
as niekuomet schmoll.gif  bet jeigu taip visi darytu blink.gif  doh.gif
tai dar gerai kad visuomet is galo imu ax.gif

o ką daryt, kad testerių nėr blink.gif nusipirkti, išmesti ir vėl pirkti? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 08 27, 17:12)
o ką daryt, kad testerių nėr blink.gif nusipirkti, išmesti ir vėl pirkti?  schmoll.gif

Nu kvapą pauostau.... bet pirkau tik todėl, kad atseit stabdo plaukelių augimą.... bet.... nie kvapo, bei malonumo nei sustabdyto augimo g.gif aišku, oda neišsausėjo, nors tiek gerai biggrin.gif
Atsakyti