Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių augimą stabdančios priemonės

QUOTE(bonza @ 2007 04 18, 10:48)
man geriausias is isbandytu Yves Rocher losjonas stabdantis plaukeliu augima ir juos silpninantis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jei su epiliatorium ir paskui sitas lsojonas tai neber ka pest  ax.gif  skutant irgi labai ilgai neautauga  ax.gif

cia tas zalias su aloe vera?
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 04 18, 11:39)
cia tas zalias su aloe vera?

jop
zalias tiubikas ax.gif dar nusipirkau ir alijuka SOS bet dar nebandziau ax.gif
Atsakyti
o kur jo galima nusipirkti ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 04 18, 11:48)
dar nusipirkau ir alijuka SOS bet dar nebandziau  ax.gif

o cia koki? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 04 18, 12:13)
o cia koki?  bigsmile.gif

http://www.yves-roch...mp;page=product
Atsakyti
bet man kaip keista kaip gi galipadeti tokios priemones g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilee @ 2007 04 18, 17:25)
bet man kaip keista kaip gi galipadeti tokios priemones  g.gif

Viltis mirsta paskutine blush2.gif biggrin.gif kai naudoji, atrodo kad plaukeliai atauga leciau ir plonesni mirksiukas.gif

Gal kas galetu palyginti Veet ir Jonsons kremukus? Tarp avon ir jonson man geresnis poveikiu yra pastarasis, bet nepatiko labai abieju kvapai ir konsistencijos. Dabar turiu Vitaskino podepiliacini kremuka, na jis tik tarp kitko stabdo plaukeliu augima, o siaip daugiau ramina oda rolleyes.gif . Patiko kvapas ir tai, kad gerai ir greitai isigeria, nereikia ilgai mozotis 4u.gif . Tik norisi, kad poveikis butu stipresnis, todel vis dar ieskau... biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau pries menesi Johnsons krema. Prisipazinsiu, kad pirkdama nelabai tikejaus geru rezultatu, nes forume prisiskaiciau nekokiu atsiliepimu (na siek tiek vilties turejau, nes vis delto pirkau blush2.gif ). Ir is tikruju plaukeliai pradejo augt leciau!! Anksciau, nusidepiliavus kojas su el.depiliatorium, jau uz 2 sav puse plauku ataugdavo, o dabar po 2 sav tik maza dalis pasirode thumbup.gif thumbup.gif Tik vat kvapas man jo bjaurus ir pati konsistencija keista ir delto nelabai norisi naudoti, tai net nezinau ka daryti, nes poveikis tai labai patiko.. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ragane @ 2007 05 10, 11:30)
Viltis mirsta paskutine  blush2.gif  biggrin.gif kai naudoji, atrodo kad plaukeliai atauga leciau ir plonesni  mirksiukas.gif
Gal kas galetu palyginti Veet ir Jonsons kremukus? Tarp avon ir jonson man geresnis poveikiu yra pastarasis, bet nepatiko labai abieju kvapai ir konsistencijos. Dabar turiu Vitaskino podepiliacini kremuka, na jis tik tarp kitko stabdo plaukeliu augima, o siaip daugiau ramina  oda rolleyes.gif . Patiko kvapas ir tai, kad gerai ir greitai isigeria, nereikia ilgai mozotis  4u.gif . Tik norisi, kad poveikis butu stipresnis, todel vis dar ieskau...  biggrin.gif

Veet uz jonson man simtakartu geresnis nes kvapas ne toks intensyvus (ir man ne taip nepatinka jis) labai greitai susigeria (bet oda jonsonas geriau drekindavo ir pamaitindavo bet ir po sito ji buna svelni, nesudirgsta ir pan.) beje nezinau ar dar iki nuolaida jam yra ar ne g.gif nes su nuolaida ~6lt gaunasi bigsmile.gif (o siaip ~9lt kainuoja)
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 05 23, 13:21)
ir aš AVON naudoju losjoną lėtinantįį plaukų augimą  smile.gif  bet negaliu pasakyti, kad jis lėtina ar ne, nes naudoju, tik po to, kai nusiskutu ar nusiepiliuoju  doh.gif  jei tepčiau kasdien, kaip ir reikia daryti, gal ir pastebėčiau ką nors  ax.gif  bet jis tikrai ramina odą ir neberia, kai nusiskutu bikinio sritį  mirksiukas.gif

gal būtų galima konkrečiau? Koks tikslus pavadinimas, kiek kainuoja, kur galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2007 05 10, 16:44)
Veet uz jonson man simtakartu geresnis nes kvapas ne toks intensyvus (ir man ne taip nepatinka jis) labai greitai susigeria (bet oda jonsonas geriau drekindavo ir pamaitindavo bet ir po sito ji buna svelni, nesudirgsta ir pan.) beje nezinau ar dar iki nuolaida jam yra ar ne  g.gif  nes su nuolaida ~6lt gaunasi  bigsmile.gif (o siaip ~9lt kainuoja)

a kaip tas kremukas tiksliai vadinasi? bo as siandien droge buvau ir viska iskuiciau, nu po paraliais, tokio kremuko neradau, nors tu ka... doh.gif ne konsultante nepagelbejo verysad.gif as kalbu apie Veet kremuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievaa: 23 gegužės 2007 - 14:04

Serumai letinantys plauku augima thumbup.gif

http://www.nagavita....s_id=61&lang=lt
Atsakyti