Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių augimą stabdančios priemonės

QUOTE(Nilee @ 2006 08 31, 17:00)
as girdejus kad daugumoj jonsons produkcijoj yra  kazkokiu alergizuojanciu medziagu  g.gif  tik gaila neatsimenu kokiu  unsure.gif  gal tavo oda jautresne nei kitu ir alergizuoja  g.gif  bet zinoma tau geriau jo butu daugiau jau nebenaudoti  4u.gif

kad manes niekas niekada ir niekur nealergizuoja isskyrus sita losijona g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilee @ 2006 08 31, 17:00)
as girdejus kad daugumoj jonsons produkcijoj yra  kazkokiu alergizuojanciu medziagu  g.gif  tik gaila neatsimenu kokiu  unsure.gif  gal tavo oda jautresne nei kitu ir alergizuoja  g.gif  bet zinoma tau geriau jo butu daugiau jau nebenaudoti  4u.gif

Manęs kiek turėjau, nealergizavo. Tik labai nepatiko tas dalykas, kad sunkiai viskas įsigeria doh.gif Tai šito irgi kol kas nepirkau.
Atsakyti
na kai as nesu niekam alergiska tai naudoju ta losijona, siaip del plaukeliu augimo nzn, ar jie leciau pradejo augt ar greiciau, bet pasidare tokie baltuciai, plonuciai, na beveik nepastebimi ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

As po skutimo naudoju Niveja stabdanti palauku augima krema, tai man visai patinka, nereikia skusti kas antra diena, skutu su peiliukais viena karta i savaite. Dabar jau baigineju si kremuka, bet nusipirakau nauja Veet plaukuotum mazinanti krema pabandyti, jo yra pirkti tik IKI parduotuveje ir siuo metu akcija 5,99, o siaip jis 9,99Lt kainuoja. Na tai ziuresiu kuris bus geresnis, jei netiks grisiu prie Nivejos.
Bandziau as irgi Jonsons, na jis tikrai neblogo kvapo, oda nesausa, bet augimo plauku man nesumazino.
Atsakyti
kad oda svelnina tas "jonson' tai tikrai (bent jau mano) del plauku augimo irgi negaliu gincitys, bet jau jo kvapas tai doh.gif mna nalabai malonus, ypac jei padaugini jo unsure.gif
Atsakyti

As po skutimo naudoju Niveja stabdanti palauku augima krema, tai man visai patinka, nereikia skusti kas antra diena, skutu su peiliukais viena karta i savaite. Dabar jau baigineju si kremuka, bet nusipirakau nauja Veet plaukuotum mazinanti krema pabandyti, jo yra pirkti tik IKI parduotuveje ir siuo metu akcija 5,99, o siaip jis 9,99Lt kainuoja. Na tai ziuresiu kuris bus geresnis, jei netiks grisiu prie Nivejos.
[quote=beata_abc,2007 01 12, 09:34]
Sveikos,

nu tau turbut ir taip tu plauku nebuvo, jei skuti tik karta savaitej blink.gif jei tu apie kojas, nes man taj blogiausiu atveju po 2dienu jau svarinu vel verysad.gif
Atsakyti
nzn ar cia i tema, bet pas mane nuo plaukeliu iauginejimo buvo atsiradusios 2 rudos demes ant koju, pakankamai ryskios blink.gif 2 dienas patepiau su kvieciu zelmenu aliejum ir pastebejau kad dingo...nzn cia sutapimas ar is tikro padeda tas aliejukas nuo tokiu dalyku ax.gif bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
šiaip gali būti ir sutapimas - arba tavo odytei tiesiog padeda.

Aš tai turiu AVON, bet kartais net nėra laiko pasitepti - nes maudausi rytais prieš darbą - bet reiktų tą madą jau baigti, nes visgi
- ne jaunyn odele, reikia pasilepinti - reik vakarais pradėti vonių balius daryti drinks_cheers.gif

beja, esu turejusi DR.Ires - ar panasiai vadinasi - tai supperrr buvo - gaila niekur nebebėra pirkti verysad.gif , tikrai galejau bent kas Keturias dienas skustis kojas.
o šiaip tai kas antrą - būtinai, vasarą, tai kasryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvirbliukė: 14 sausio 2007 - 20:08
na as tai irgi skutuosi karta i savite, kartais ir reciau, nematau laiko skustis dazniau, nes plaukeliai tikrai letai auga g.gif gal tas losijonas padeda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2007 01 14, 22:51)
na as tai irgi skutuosi karta i savite, kartais ir reciau, nematau laiko skustis dazniau, nes plaukeliai tikrai letai auga g.gif  gal tas losijonas padeda? g.gif

O koks tau losijonas padeda?
Atsakyti
Ar kas zinot, ar tikrai efektyvi is Avon si linija?

SKIN SO SOFT soft & smooth
Po depiliacijos...
„Soft & Smooth“ linija po depiliacijos:
* maitina ir gerina odos būklę
* su kompleksu „Smoothing“
* skustis reikia rečiau

Po 2 savaičių: 71% moterų pastebėjo, kad skustis reikia daug rečiau.

g.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 01 17, 13:50)
Ar kas zinot, ar tikrai efektyvi is Avon si linija?

SKIN SO SOFT soft & smooth
Po depiliacijos...
„Soft & Smooth“ linija po depiliacijos:
* maitina ir gerina odos būklę
* su kompleksu „Smoothing“
* skustis reikia rečiau

Po 2 savaičių: 71% moterų pastebėjo, kad skustis reikia daug rečiau.

g.gif

Turiu aš tą losjoną. Jokio poveikio schmoll.gif
Atsakyti