Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių augimą stabdančios priemonės

QUOTE(doufyl @ 2008 02 24, 20:41)
nagavitoj. savanoriu g. 79  4u.gif

Kaune ar Vilniuj? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sdoufyl @ 2008 02 24, 20:41)
nagavitoj. savanoriu g. 79  4u.gif

Ar čia Vilniuje, prie didelės „Rimi“? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 02 24, 21:40)
gal galėtum parašyti:

Pakuotės TŪRĮ, KAINĄ         
KUR PIRKAI?

Jau rasiau, kad dar tik ketinu isigyti, o tiksliau tik ka uzsisakiau, todel gausiu tikrai ne taip greit ir rezultatus pranesiu ne is karto, o panaudojusi bent pora savaiciu (nemanau, kad cia toks setbuklas, kur rezultatai pasimatys po dienos kitos) mirksiukas.gif .
Visa info cia: http://www.nisimhair.../?source=google
Atsakyti
as kazkaip netikiu kad yra priemoniu stabdanciu augima tu plaukeliu...
turiu faberlico zeli tam reikalui, bet visiskai jokio poveikio nematau.

QUOTE(Malena @ 2008 02 21, 17:16)
Mergaites,gal ka naujo atradot?Man Faberlic dar vis labai patinka,tik nusibodo jau..nebezinau kiek sunaudojau.Beto reik uzsisakinet.. doh.gif

Atsakyti
O as naudoju Avon losjona mazinanti plaukeli augima. Toms kas naudojat po depiliacijos noriu pabrezt, kad jis labiau veiksmingas tik tuomet kai skutamasi, bent jau taip esu girdejusi smile.gif As pati pavyzdziui katik paziurejau i savo kojas ir galiu tiek paskayt, kad skutau pries kokia savaite turbut, o plaukeliai labai trumpuciai atauge ir kai perbrauki ranka, tai jauciasi siurkstumas, bet tikrai ne eziukas ax.gif Nors su losjonu issitepiau tik viena karta iskart po skutimosi, tai kita kart bandysiu patepliot kiekviena diena, ziuresiu kas gausis smile.gif O nusiskutus ir juo issitepus oda svelnute svelnute, ir neberia. Zodziu man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2008 02 26, 15:10)
O as naudoju Avon losjona mazinanti plaukeli augima. Toms kas naudojat po depiliacijos noriu pabrezt, kad jis labiau veiksmingas tik tuomet kai skutamasi, bent jau taip esu girdejusi smile.gif As pati pavyzdziui katik paziurejau i savo kojas ir galiu tiek paskayt, kad skutau pries kokia savaite turbut, o plaukeliai labai trumpuciai atauge ir kai perbrauki ranka, tai jauciasi siurkstumas, bet tikrai ne eziukas ax.gif  Nors su losjonu issitepiau tik viena karta iskart po skutimosi, tai kita kart bandysiu patepliot kiekviena diena, ziuresiu kas gausis smile.gif O nusiskutus ir juo issitepus oda svelnute svelnute, ir neberia. Zodziu man patiko 4u.gif

o kodel veiksmingas tik skutantis? g.gif siaip man kaip tik atrodo, kad tokios priemones kaip tik geriau veikia, kai yra ilgalaikis plauku salinimas... juk plaukeliai susilpneja, o su priemoniu pagalba ir ju augima galima suletint. tikiu, kad padeda ir skutantis, bet kazkaip visada galvojau, kad tokiu atveju poveikis mazesnis... nesakau, kad tai tiesa, tiesiog taip atrodo logiskiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(m.e.s @ 2008 02 26, 18:55)
o kodel veiksmingas tik skutantis?  g.gif  siaip man kaip tik atrodo, kad tokios priemones kaip tik geriau veikia, kai yra ilgalaikis plauku salinimas... juk plaukeliai susilpneja, o su priemoniu pagalba ir ju augima galima suletint. tikiu, kad padeda ir skutantis, bet kazkaip visada galvojau, kad tokiu atveju poveikis mazesnis... nesakau, kad tai tiesa, tiesiog taip atrodo logiskiau  lotuliukas.gif

Zinok tikrai nezinau kodel, bet va as pati tai pastebejau, kad kai depiliuojuos, jis man neveikia, taip pat ir sesei, ir draugei g.gif nezinau, gal kitoms kitaip ax.gif bet cia tokia va mano patirtis smile.gif bet isties tai logiskai mastant tai pritariu tau, tikrai turetu atvirksciai but unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 02 23, 23:17)
nusipirkau depileve serumuką lėtinantį plaukų augimą. bandysim smile.gif

thumbup.gif geras daiktas.man padeda
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 03 09, 14:03)
thumbup.gif geras daiktas.man padeda
man irgi patinka thumbup.gif
kolkas tepu antakius po depiliacijos ir tikrai lėčiau atauga.
Atsakyti
O as turejau krema stabdanti plauku augima Eveline atrodo firmos, kainavo iki 10 Lt, pirkau Droge, tai man tikrai labai geras buvo, dabar jau baigesi, tai negaliu tiksliai pasakyti ar tikrai taip vadinosi, tokia kaip dantu pastos tutele, su melynom juostelem ir uzrasu. Siandien vel eisiu jo ieskoti pirkti smile.gif

Man kosmetologe sake, kad toki kerma (kalbu apie depiliacija kaip israunami plaukeliai su svoguneliu) reikia naudoti pirma savaite iskart po depilaicijos, nes tie kremai stabdo plauko svogunelio susidaryma, jis aisku susiformuos, bet tam reikes daugiau laiko. o veliau, kai jau pajauciate kad plaukeliai ataugineja, jo naudoi neverta, nes jis netenka prasmes. Taigi, labai svarbu naudoti nuo tos dienos kaip daretes depiliacija!
Atsakyti
sveikutes,

turiu parsivezus vaniqa krema. apie ji galite pasiskaityti ir lietuviskai http://www.emea.euro...a/021201lt1.pdf
yra ir uzsienietisku forumu, aprasu. lietuvoje sitas vaistas nera akredituotas, bet ji galima isivezti per vokieciu vaistine. kaina apie 250 litu gaunas, plius dar reikia kruvos gydytoju sutikimo. as veziausi is uzsienio. man atlieka 2 dezutes. noreciau jas perleisti, nes tiek nesunaudosiu o rugpjuti baigiasi galiojimas. uz dezute noriu po 200 litu. dezutes uztenka keliems menesiams, net trim ar keturiem. priklauso koks plotas. jei ka sudomins - rasykit i az, nes temos neseku.

Atsakyti
QUOTE(Spaliuke @ 2008 04 10, 16:59)
sveikutes,

turiu parsivezus vaniqa krema. apie ji galite pasiskaityti ir lietuviskai http://www.emea.euro...a/021201lt1.pdf

neatidaro man aprašymo unsure.gif
Atsakyti