Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių augimą stabdančios priemonės

tuomet i google suveskit vaniqa ir uzsidekit, kad lietuviskai tik ieskotu. jei skaitot ir kitom kalbom, informacijos yra nemazai.
Atsakyti
as naudoju jonson, bet poveikio irgi jokio.... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(cerkad @ 2008 04 16, 21:45)
as naudoju jonson, bet poveikio irgi jokio.... schmoll.gif  schmoll.gif

drinks_cheers.gif man irgi jokio, nors jau du buteliukus sutepiau ir daugiau nebepirksiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cerkad @ 2008 04 16, 21:45)
as naudoju jonson, bet poveikio irgi jokio.... schmoll.gif  schmoll.gif

as irgi ji naudodama kazkaip nepastebjau jokiu pokyciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabriuke @ 2005 06 20, 17:58)
na del vasaros, tai as jau ir anksciau pastebejau ( dar nenaudojau to kremo) kad kai ateina vasara, tai man plaukeliai leciau ataugineja, ir nesuprantu kaip tai imanoma. o krema tai naudoju jau nuo ziemos-kad ziemos metu leciau augtu nepastebejau, o kad kojos svelnios nes gerai drekina tai tiesa! mirksiukas.gif  ax.gif

tiesiog tokia zmogaus biologija biggrin.gif ziema kai salciau, organizmas labiau saugo save, apzelia daugiau , dazniau gal, kad nuo salciu apsisaugot, plius riebalai labiau kapiasi irgi ziema, tai cia naturalu.
Atsakyti
kazkaip perskaicius visa sia tema as mastau gal ta St. Ives pirkt? ar kas naudoja, parasykit kaip jums.

jhonsons tikrai nepirksiu, nepatiks man ir kvapas zn jau is jusu aprasymu biggrin.gif kazkur is uzsienio uzsisakyt ir neturiu nei noro nei laiko.
Atsakyti
4u.gif as ir mano drauge naudojam abi avon plaukelius stabdancius skutimo putas ir losijona,tai atsiliepimai tokia putos yra gryniausias sh..... o losijonas super neatuga man plaukeliai ilgai,geriu vitaminius nuo plauku tai pas mane labai greitai auga nusiskutu ant rytojaus pilna atauganciu stagaru siukciu kaip pradejau naudot losijona atauga po kokiu 3-4 dienu ir svelnu svelnu draugei irgi panaciai ,pirma karta naudoju avono losijonus visada naudodavau tik kokiaduso zeles nes kazkaip man tie platinjimai gerumu nesizymi bet siap daiktas tikrai super ir kaina normali bonkute didele kaina apie 13 lt 4u.gif
Atsakyti
Kazkada skaiciau jog faberlic gelis neblogas g.gif
Atsakyti
QUOTE(justem @ 2008 04 27, 02:26)
4u.gif as ir mano drauge naudojam abi avon plaukelius stabdancius skutimo putas ir losijona,tai atsiliepimai tokia putos yra gryniausias sh..... o losijonas super neatuga man plaukeliai ilgai,geriu vitaminius nuo plauku tai pas mane labai greitai auga nusiskutu ant rytojaus pilna atauganciu stagaru siukciu kaip pradejau naudot losijona atauga po kokiu 3-4 dienu ir svelnu svelnu draugei irgi panaciai ,pirma karta naudoju avono losijonus visada naudodavau tik kokiaduso zeles nes kazkaip man  tie platinjimai gerumu nesizymi bet siap daiktas tikrai super ir kaina normali bonkute didele kaina apie 13 lt  4u.gif

o tu skuti kojas ar depiliuoji?
ir kaip kvapas to losjono? ar gerai susigeria
Atsakyti
nu va, jau turiu ta losjona avon hair minimising rolleyes.gif vakar tepiau, tai toks sunkiai tepamas, reik gan ilgai mozot, bet poto tai kojos sudrekintos ilgai lieka drinks_cheers.gif dabar va atsikeliau o kojos neissausejusios visai thumbup.gif bandysiu tepliot ji, ir ziuresiu koks rezultatas.

gal dar bus paneliu kurios naudoja si? kokie atsiliepimai? kaip daznai tepat? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 10 gegužės 2008 - 10:08
beje mano katinui labai nepatinka tas losjonas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nesuprantu kodel, prieina taip atsargiai, uosto, o jei tik sujudu tai pasisiausia ir bega, kazkaip ji lb vilioja vel sugryzt prie mano koju bet nzn kas jam nepatinka lotuliukas.gif
Atsakyti
na aš kažko daug negalėčiau pasakyt, bet kad Jonson tikrai naudos neduoda, tai sutinku... esu naudojus gan ilgą laiką ir nieko schmoll.gif plaukelių augimo tikrai nestabdo, nebent tik odą sušvelnina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ika*: 10 gegužės 2008 - 22:41