Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(aneizza @ 2008 07 08, 19:14)
pas mane reanimatoriai ir 5l plastamasiniu "bambaliu"  lotuliukas.gif ideta i juos kiminu, jie gerai sudrekinti ir ant ju padetos gelytes. Rezultatai reanimavimo super 2 gelytes kaip jau minejau auga savarankiskai, o kitos augina saknis ir lapiukus  4u.gif

nugi blembačkis koks galingas tas reanimatorius blink.gif
Atsakyti
Na ir aš bandysiu su tuo renimatoriumi pažaisti. Pranešinėsiu kokios naujienos g.gif
Einu padarysiu karštą dušą ir jau kišiu gydytis? Ar dabar nedušint man jos?
Atsakyti
pas mane dabar dvi renimatoriuje irgi 5l bambalyje, viena dicke, kolkas saknu ne nemasto auginti tik lapus man leidzia biggrin.gif o kita miniuke, tai lapai tokie stangrus pasidare (nesenai ideta, tai gal irgi ka sumastys augintis g.gif

Aduka
, dusink 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 08 liepos 2008 - 18:24
Klausimuks: kažko mana orchei minkštesni du lapukai tokie patapo, spalva nepakitusi schmoll.gif likę kieti kaip priklauso...gal dėl to kad nedušindavau aš jos ir drėgmės trūko? g.gif nes pagal rasos lašelius orientuodavausi anksčiau (kas, dabar jau žinau, nieko nesako doh.gif )...
pradėjau dušint...tai tikiuos atsigaus tie lapai g.gif
kas kiek laiko dušinat? g.gif
Atsakyti
Reik ir man bambalio. Pazistamos orchidejai reanimuot. Einu ieskot.
Atsakyti
Na va aš savo aorchės apkarpiau lyg ir įtartinas šakneles, po to užpyliau peroksidu, tai net girdėjau,kad šnypščia tos šaknelės, kažkaip nepatiko man tai g.gif Po to nudušinau, išdžiovinau ir į renimatorių paguldžiau, Tikiuosi viskas bus ok mirksiukas.gif .
O gal kuri bandėt dėti savo pušies žievės? Aš jos prisirinkau, galvoju gal galėčiau įdėti pasmulkinus
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 07 08, 10:58)
Sveikutes. O mano gelytei siandien nelaime nutiko  verysad.gif  Nukrito nuo lentynos, isbyrejo puse to substrato ir uzluzo graziausias lapas, aisku ir iluzo, nu bet galutinai nenuluzo ka man daryti? kaip tam vargsui lapeliui padeti????????

o as nusipirkau gelyte su jau iskilusiu lapu, bet pati ji tai visa grazi, sveika, todel nesuku galvos del to vieno lapuko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(winia @ 2008 07 08, 14:09)
Pas mane pražydo prieš metus pas Roelkę (ar kaip ten jis) pirktas equestris..mažiukas toks jis, ir žiedkotis mažiukas, bet vis tiek lab faina:) o dar, negana to, šalia žiedo išaugino mažiuką keikį ir jau šaknelė lenda  blink.gif

tikras grzuolis thumbup.gif ilgai laukei kol prazys?
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 07 08, 16:05)
Maximose atsirado Guano trasu po 3,99.

as jau ju papirkau tik dar neisbandziau nes gelytes katik po maudyniu buvo blush2.gif pas mus po 3,69 thumbup.gif
Atsakyti
O del ko jas reikia nudusint? na as kaip naujoke tai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 08, 19:54)
O del ko jas reikia nudusint? na as kaip naujoke tai nezinau.

joms patinka dušas...o kitąkart ir atgaivina mirštančią gėlę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 08, 19:56)
joms patinka dušas...o kitąkart ir atgaivina mirštančią gėlę mirksiukas.gif

Tiesiog pakist po dusu? Zydincios gal neverta? Ar galima?
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 08, 19:42)
O gal kuri bandėt dėti savo pušies žievės? Aš jos prisirinkau, galvoju gal galėčiau įdėti pasmulkinus

ja pirmiausiai reikia iskaitinti gerai, kad butu galima naudoti, pririnkta is karto nuo medziu netinka schmoll.gif
Atsakyti

QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 08, 19:58)
Tiesiog pakist po dusu? Zydincios gal neverta? Ar galima?

pirmam puslapy yra apie dušą nuorodėlė...
ant žiedų tik negalima pilt schmoll.gif o šiaip galima ir rekomenduojama mirksiukas.gif
Atsakyti