Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Uzsisakiau du rinkinius orchideju persodinimui smile.gif ir dabar galvoju, pas mane buvo keletas nudziuvusiu sakneliu pavirsiuj, tai as nuskyniau, kazi ar ne nesamone padariau? doh.gif ten gal pora galiuku ir dar is po vazono pro skyles jau lindo kakzokie puvenukai, ar ten nuo pastatymo nuluze saknu galiukai, tai ir tuos nuskyniau, viduj tai atrodo visai viskas grazu smile.gif
Atsakyti
Mergaites, reikia jusu patarimo 4u.gif Zodziu atsirado mano namuose tokia orchideja, bet as nezinau kaip ji buvo auginta, kada zydejo ir pan. Ji man tokia atrodo pavytusi, vienas lapelis pasiraukslejes ir ant stiebelio va tokia deme kaip pirmoj nuotraukoj, kaip manot, gal ji geriau visai nupjauti? Antroj foto is stiebo lyg ir bando kazkas augti, bet taip irgi padziuvusiai g.gif Pries kelias dienas mirkiau duse smile.gif siandien man jos taip pagailo, persodinau i didesni vazona, ta senaji teko perkirpti, nes tiek saknu buvo, kad neissitrauke niekaip... Beje, saknys visai grazios, tiesa, kai kurios svelniai geltonos g.gif Nezinau ka man su ja daryti, norisi atgaivinti su jusu pagalba wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2008 07 08, 17:49)
Beje, saknys visai grazios, tiesa, kai kurios svelniai geltonos  g.gif Nezinau ka man su ja daryti, norisi atgaivinti su jusu pagalba  wub.gif 

na jei jau tu ta orchideja persodinai, tai as siulau dar ir ziedkoti nukirpti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, prašau pgalbos patariant kaip pasidaryti renimatorių? Aš jį ruošiuosi daryti 5l plasmasiniame butelyje, ar gerai? ar geriau reikia į paprastą krepšelį, kaip pas kurią mačiau?
Turiu aš savo kiminų ir jie beveik sausi.Tai man juos sudėjus į renimatorių sudrėkint, paliet ar ant sausų dėti felenopsį?
Atsakyti
Truputį sudrėkink, bet neturi būti šlapia. Ant sienelių turi būti drėgmė. Bent aš taip supratau beskaitydama, bet pati kantrybės neturiu laikyt reanimatoriuj. g.gif Dabar vėl įkišau į vazoną ir laukiu kas bus. Išleido jau lapelį ir orinę šaknytę. Laukiu geresnių rezultatų, labai norėtus, kad normalias šaknis leist pradėtų.
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 08, 18:00)
na jei jau tu ta orchideja persodinai, tai as siulau dar ir ziedkoti nukirpti  4u.gif

aš irgi taip daryčiau mirksiukas.gif kam tas žiedkotis, jei jau matosi kad jis nesveikas schmoll.gif
Atsakyti
winia, nuostbus grozis wub.gif

O apie miltonijas jau rasiau savo nuomone, kai visos ciapirkot - geriau su jom neprasideti schmoll.gif

Maximose atsirado Guano trasu po 3,99.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 08 liepos 2008 - 18:08
Gal dar kas patarsit, kaip sub tais kiminais ir renimatoriumi? ax.gif
Atsakyti
Is pradziu maniau, kad SKM rinkas uzkariauja, bet paskui uzsiziurejau, kad kazkokia euroflora. O as dar daviaus - SKM substratu ieskojau.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
gavau dovanu orchideja, tai bandysiu papildyti siu gelyciu myletoju bureli 4u.gif Labai aciu uz tiek daug naudingos info vienoj vietoj
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 08, 18:28)
Sveikos, prašau pgalbos patariant kaip pasidaryti renimatorių? Aš jį ruošiuosi daryti 5l plasmasiniame butelyje, ar gerai? ar geriau reikia į paprastą krepšelį, kaip pas kurią mačiau? 
Turiu aš savo kiminų ir jie beveik sausi.Tai man juos sudėjus į renimatorių sudrėkint, paliet ar ant sausų dėti felenopsį?

tiks ir tas butelis, dek ant dugno dregnu kiminu ir ten gudyk gelyte, ant virsaus maisa uzmauk ir viskas, kas trecia diena vis padaryk karsta dusa ir lauk rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2008 07 08, 19:07)
Gal dar kas patarsit, kaip sub tais kiminais ir renimatoriumi? ax.gif

pas mane reanimatoriai ir 5l plastamasiniu "bambaliu" lotuliukas.gif ideta i juos kiminu, jie gerai sudrekinti ir ant ju padetos gelytes. Rezultatai reanimavimo super 2 gelytes kaip jau minejau auga savarankiskai, o kitos augina saknis ir lapiukus 4u.gif
Atsakyti