Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(audra13 @ 2008 07 07, 18:05)
Noriu pasigirti vakaryksciu pirkiniu ermitaze:

nu pasaka, o ne pirkiniai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Registruojuosi ir as sioje temoje smile.gif jau skaitinejau iki begalybes apie orchidejas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 07, 18:11)
Registruojuosi ir as sioje temoje smile.gif jau skaitinejau iki begalybes apie orchidejas smile.gif

saunuole 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,prasau pagalbos,cia mano gelyciu gyvybes ir mirties klausimas verysad.gif ,atejusi grauge mano dvi orchidejas isdraske ir drunto,sudejo ant akmenu ir pripyle vandes,tipo jos pas ja taip bujoja,o man jos pradejo puti,pageltusios visos saknys,kita ziedus pradejo mesti,joms labai blogai.Kaip man jas atsigaivinti.Prasau gelbekit mus
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2008 07 07, 18:25)
sveikos merginos,prasau pagalbos,cia mano gelyciu gyvybes ir mirties klausimas verysad.gif ,atejusi grauge mano dvi orchidejas isdraske ir drunto,sudejo ant akmenu ir pripyle vandes,tipo jos pas ja taip bujoja,o man jos pradejo puti,pageltusios visos saknys,kita ziedus pradejo mesti,joms labai blogai.Kaip man jas atsigaivinti.Prasau gelbekit mus

tai kas cia dabar per drauge? Sodink i substrata is www.orchidejos.lt, o ta kur zydi tai tikrai numes visus ziedus ir teks nukirpti ziedkoti, kad gelyte saknis augintu, o ne visas jegas ziedkociui skirtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audra13 @ 2008 07 07, 15:05)
Noriu pasigirti vakaryksciu pirkiniu ermitaze:
19.99 Lt

nu ir grozi parsitempei namo wub.gif bet jau katinas tai fuiijj lotuliukas.gif

ateinu ir as i naujus namus ax.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma,o ka man daryti su ju saknimis,kitos saknys pradejusios pelesiu apsitraukti.
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2008 07 07, 18:37)
aciu uz atsakyma,o ka man daryti su ju saknimis,kitos saknys pradejusios pelesiu apsitraukti.

jei nera puvinio tai uzteks gerai nuplauti, jei yra puvinys apkarpyk ir galiukus patepk cinamonu 4u.gif
Atsakyti
ir dar noriu paklaust blush2.gif gal kas va sitaip auginat gelytes ne orchidariume o kambary? man labai jau nagai niezti sitaip ikist viena dendrobiuka pabandymui lotuliukas.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 07, 19:06)
nu pasaka, o ne pirkiniai  wub.gif  thumbup.gif

tik idomu kaip ta be ziedu vadinasi tiksliai ant indelio buvo uzrasyta "orchideeen gemengd" bet tokio pav. nerandu....
Atsakyti
aciu jum labai uz atsakymus ir as jungiuosi prie jusu burelio,galesiu parasyti ar isgyvenom g.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2008 07 07, 15:47)
aciu jum labai uz atsakymus ir as jungiuosi prie jusu burelio,galesiu parasyti ar isgyvenom g.gif

butinai pranesk kaip sekas tavo gelytem mirksiukas.gif
Atsakyti