Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(aneizza @ 2008 07 07, 17:23)
o kodel turetum pamirst?  g.gif As jo dar negavau, kai gausiu tai informuosiu ir dalinsimes tik dar nesugalvojau kaip ir i ka reikes ji talpinti  g.gif

mastau.gif viens tiubikas važiuoja į Kl. o čia jau ir susitarsim kaip pasidalint irnesakyk.gif kur pinigėlius pravedžiot sutarsim per až , jei nepasirodysiu kurį laiką etery- reiškias darbe, nu žo niekur nedingau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 07 07, 21:55)
mastau.gif viens tiubikas važiuoja į Kl. o čia jau ir susitarsim kaip pasidalint irnesakyk.gif kur pinigėlius pravedžiot sutarsim per až , jei nepasirodysiu kurį laiką etery- reiškias darbe, nu žo niekur nedingau biggrin.gif

aha 1 tubikas rezervuotas klaipedai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2008 07 07, 19:52)
sveikos dar karta,as savo gelytes apkarpiau saknis,patepiau cinamonu ir pasodinau i drenaza,kaip man toliau su jomis elgtis?aciu

Kur pasodinot? unsure.gif

QUOTE(Liepa B. @ 2008 07 07, 21:44)
didelis dekui,o gal kasnors bandete imaisyti susmulkintu kamsciu.Skaiciau,kad ir jie tinkami imaisyti i substrata g.gif

na kamštmedis gražiau atrodo substrate kaip putplastis mirksiukas.gif o funkčiją atliktu tą pačią.
Atsakyti

na kamštmedis gražiau atrodo substrate kaip putplastis mirksiukas.gif o funkčiją atliktu tą pačią.
[/quote]
o tai gerai ar blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2008 07 07, 22:15)
o tai gerai ar blogai? g.gif

jei esat megėja dažnai ir gausiai laistyt- tai gerai smile.gif
Atsakyti
trąšas paveizolijau kokias naudoju orchei...Vilmorin thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 07 07, 22:31)
trąšas paveizolijau kokias naudoju orchei...Vilmorin thumbup.gif

turiu ir as tokiu, bet laikinai padejau i spintele ir naudoju su guano ekstraktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 07, 20:26)
kiminai auga pelketose vietose, o foto paziurek cia http://upload.wikime...0px-Kiminai.jpg

Labai ačiū.. smile.gif . kaip tik šiandien braidžiojom po mišką, kuriame "kojos tiesiog sminga"... ir šiek tiek parsivežiau namo tų "žolių"... pagal nuotrauką atrodo, kad būtent kimininai...
user posted image
kaip kad šitoje nuotraukytėje...
Tik kažkur buvau skaičiusi, kad jie neturi šaknų, bet kai juos roviau, tai jie vis tik su šaknelėm buvo... bet jas turbūt reikia nuskinti? g.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 07 07, 22:50)
[Tik kažkur buvau skaičiusi, kad jie neturi šaknų, bet kai juos roviau, tai jie vis tik su šaknelėm buvo... bet jas turbūt reikia nuskinti?  g.gif  smile.gif  4u.gif

saknytes nors jos ten ir nedideles, bet reiketu nuskinti
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 07 07, 16:42)

taip nesazininga, jau ir taip maziau snekejau, bet vistiek pirma doh.gif

QUOTE(rika3 @ 2008 07 07, 19:52)
sveikos dar karta,as savo gelytes apkarpiau saknis,patepiau cinamonu ir pasodinau i drenaza,kaip man toliau su jomis elgtis?aciu

nelaistyk 1-2sav. smile.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 07, 20:31)
O ar gerai kai jei as orchideja laikysiu ant vieno stalo su kitom gelem, gal joms patinka, kai buna erdve aplink, ar tas pats? Ant stalo nenoriu laikyt, kad jei kilnojant ja nuo jo, kad nepakenktu. Kaip manot, ar cia baltajai mano orchytei bus gerai tarp tu visu geliu..

gerai thumbup.gif

QUOTE(aneizza @ 2008 07 07, 21:56)
aha 1 tubikas rezervuotas klaipedai  mirksiukas.gif

o kita mums mirksiukas.gif bigsmile.gif

na laimes pilnos kelnes pas mane blush2.gif na as vis del tos Vandos trydalioju, o ji jau lapuka nemaza isauginus ir sakneles pradejo leisti bigsmile.gif nealvojau, kad pasiseks amn su ja susidraugaut ax.gif
Atsakyti
la va kaip mano orchideja nubludo,turi tris plencus ka man su jais daryti? user posted image ir dar user posted image
Atsakyti
QUOTE(linciukasok @ 2008 07 07, 23:58)
la va kaip mano orchideja nubludo,turi tris plencus ka man su jais daryti? [img]

cia keikiai, palauk kol jie uzaugins 3-5 cm saknytes ir sodink tada - turesi 3 gelytemis daugiau ax.gif
Atsakyti