Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Pleputes, mars miegot biggrin.gif tegul ilsisi tie jusu keikiai nors nakti lotuliukas.gif as pati irgi link lovos jau sliukinsiu, nors ryt galiu miegot iki pietu biggrin.gif
Atsakyti
Tina, tau gerai, o mane ryt vaikai is pat ryto zadins, pusrycius reiks gaminti doh.gif
slenku ir as link lovos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 08, 00:30)
Pleputes, mars miegot  biggrin.gif tegul ilsisi tie jusu keikiai nors nakti  lotuliukas.gif as pati irgi link lovos jau sliukinsiu, nors ryt galiu miegot iki pietu  biggrin.gif

nera ko ilsetis kai apie juos tiek sokinejama lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas gėliukų mylėtojos 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta,
Registracija biggrin.gif
Visgi numirojo savaite tik atlaikes mano eksperimentas su senukuose pirkta miltonija. doh.gif Rauksiu aš reikalus su miltonijom jaučiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 07 08, 10:00)
Laba ryta,
Registracija biggrin.gif
Visgi numirojo savaite tik atlaikes mano eksperimentas su senukuose pirkta miltonija. doh.gif Rauksiu aš reikalus su miltonijom jaučiu ax.gif

vaje verysad.gif
Atsakyti
Laba ryta,
Registracija biggrin.gif

na ju ziedai tikrai graizus.. bet as jomis kaskaip nesidomiu ir net negalvoju pirkt schmoll.gif biggrin.gif ustenka kokia namie kruva turiu doh.gif
Atsakyti

o as dabar atsidarydama orchidejas, tai dar pagalvojau, paklausiu, kaip tavo ta miltonija, nes su maniske nieko gero schmoll.gif matyt jos renimacijai nepasiduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 08, 10:38)
o as dabar atsidarydama orchidejas, tai dar pagalvojau, paklausiu, kaip tavo ta miltonija, nes su maniske nieko gero schmoll.gif matyt jos renimacijai nepasiduoda g.gif

dar karta isitikinau, kad mylesiu tik phalikus ir dendrobius ax.gif mano nobile augina 4 keikius, pats maziausias keikiukas sukrove zieda thumbup.gif nors tik 1, bet labai smagu laukiu prazydimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 08, 10:40)
dar karta isitikinau, kad mylesiu tik phalikus ir dendrobius  ax.gif  mano nobile augina 4 keikius, pats maziausias keikiukas sukrove zieda  thumbup.gif  nors tik 1,  bet labai smagu laukiu prazydimo  mirksiukas.gif

man siaip mieliausi yra phalikai wub.gif dendrikas maniskis irgi kazka rezga, tik kolkas nesuprantu g.gif o dabar dar vanda malonina tai kolkas as ja myliu, o poto tai ziuresiu g.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 07 08, 07:00)
Laba ryta,
Registracija biggrin.gif

matot kaip su tom miltonijom g.gif o as jau gundziausi kokia nusipirkt doh.gif bet ziedukai ju tai fantastiski wub.gif is kitos puses kokia is jos nauda, jei gele tik vienkartine, nuzydi ir numirsta, neina jos isgelbet niekaip verysad.gif
mylesiu dendrobius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyragiuke: 08 liepos 2008 - 10:06
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 08, 11:04)
matot kaip su tom miltonijom g.gif  o as jau gundziausi kokia nusipirkt doh.gif  bet ziedukai ju tai fantastiski wub.gif  is kitos puses kokia is jos nauda, jei gele tik vienkartine, nuzydi ir numirsta, neina jos isgelbet niekaip  verysad.gif

na nevienkartine ji schmoll.gif jei graziai auga ir yra nenudvasinta, tai ir vel ja eina przydinti rolleyes.gif as tai nudvasinta is draugo pasiemiau, o kilka irgi nudvasinta nusipirko, tai ir eksperimentuojam, juk visai idomu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti