Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rena @ 2008 07 08, 11:08)
na nevienkartine ji schmoll.gif jei graziai auga ir yra nenudvasinta, tai ir vel ja eina przydinti rolleyes.gif as tai nudvasinta is draugo pasiemiau, o kilka irgi nudvasinta nusipirko, tai ir eksperimentuojam, juk visai idomu ax.gif  biggrin.gif

aisku, kad idomu, bet kai nusigalabija tai jau linksmybes baigiasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 08, 11:11)
aisku, kad idomu, bet kai nusigalabija tai jau linksmybes baigiasi  verysad.gif

o man kazkaip nera baisiai gaila, nes nelabai tikiuos ju atgaivinti, o vat jei pavyksta, tai tikrai smagu ir laimes pilnos kelnes bigsmile.gif
Atsakyti
bet jai ji namie pati nusidavasins lotuliukas.gif tai atgaivint praktiskai jokiu galimybiu g.gif ne taip kaip su falikais arba dendrobiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 07 08, 11:23)
bet jai ji namie pati nusidavasins  lotuliukas.gif  tai atgaivint praktiskai jokiu galimybiu g.gif  ne taip kaip su falikais arba dendrobiais doh.gif

nu jooooo, tada gali ir reanimatorius nepadet g.gif
nors as dar kolkas laikau reanimatoriui, bet siaip jokiu gyvybes zenklu ji man nerodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 08, 11:28)
nors as dar kolkas laikau reanimatoriui, bet siaip jokiu gyvybes zenklu ji man nerodo schmoll.gif

laikom kumscius, kad parodytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 08, 11:30)
laikom kumscius, kad parodytu  4u.gif

nieko is jos lb nesitikiu schmoll.gif bet vistiek aciu 4u.gif
gal spygos geriau padetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 08, 11:34)
nieko is jos lb nesitikiu schmoll.gif bet vistiek aciu 4u.gif
gal spygos geriau padetu lotuliukas.gif

Ir spygas ir kumscius mes uz tave,Rena ir uz tavo gelyte laikom smile.gif
O maniske va stovi ant palanges,saknytes augina ir tfu tfu tfu kol kas negalvoja apie reanimatoriu mirksiukas.gif
Papildyta:
O va norejau paklaust, mano falikui lapai pasviesejo nuo saules,jau gal pries koki menesi,jie pasidarys tamsus ar liks tokie pagelte?
Atsakyti
smile.gif+2008 07 08, 11:37-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 07 08, 11:37)
  O maniske va stovi ant palanges,saknytes augina ir tfu tfu tfu kol kas negalvoja apie reanimatoriu  mirksiukas.gif

O va norejau paklaust, mano falikui lapai pasviesejo nuo saules,jau gal pries koki menesi,jie pasidarys tamsus ar liks tokie pagelte?

saunuole tavo gelyte, o jei dar prazystu... bigsmile.gif biggrin.gif

na statyk ja toliau nuo tos tiesiogines saules, siaip buna kad jie atgauna savo spalva, o buna, kad ne, matyt priklauso nuo nudegimo laipsnio g.gif manau jei taviskiai tik pasviesejo, tai ir turetu atsigaut g.gif

Atsakyti
As tai vis mastau kad gal siandien uzsisakysiu ta rinkini orchideju persodinimui, ateiciai, maza kada prireiks, kaip cia kazkas sake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 08, 08:28)

nu sekmes tau ja gaivinant, o jei tau pavyks tai gal ir as susigundysiu tokia gelike blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 08, 11:40)
saunuole tavo gelyte, o jei dar prazystu... bigsmile.gif  biggrin.gif

na statyk ja toliau nuo tos tiesiogines saules, siaip buna kad jie atgauna savo spalva, o buna, kad ne, matyt priklauso nuo nudegimo laipsnio g.gif manau jei taviskiai tik pasviesejo, tai ir turetu atsigaut g.gif

Krastai tai dar zali tokie ir nauja lapuka leidzia bigsmile.gif O vienas falenopsis,nenoriu dar labai girtis,nes nezinau, man atrodo zieduka pradejo leist is miegancios akutes ax.gif
O as jau laiminga,kad ir nezydi gelytes,bet nenumirsta pas mane smile.gif O jau kai prazysta.. rolleyes.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos,vakar nusipirkau specialai orchidejoms persodinti grunta,kaip visur maciau tai arba medzio drozles kazkokios arba samanos,o as nusipirkau kazkokios zemes,nesuprantu. blink.gif Pakas specialai orchidejom,sisas parduotuves isvazinejau kol viena davau,o kai atsidariau sodinti vos nenuvirtau. g.gif gyvenu ne lietuvoj tai negaliu uzsisakyti is to puslapio www.orchidejos.lt
Atsakyti