Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

aciu merginukes uz patarimus,esu labai dekinga jum
Atsakyti
QUOTE(rika3 @ 2008 07 08, 13:18)
aciu merginukes uz patarimus,esu labai dekinga jum

sėkmės auginant drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba,laba na patarkit koki man suptrata rinktis is situ savo gelytei ax.gif http://www.orchidejo...index.php?id=36 ,aciukas,nes as ir galvoju,kad mano gelytem reik jau sviezios zemes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linciukasok @ 2008 07 08, 13:47)
laba,laba na patarkit koki man suptrata rinktis is situ savo gelytei  ax.gif  http://www.orchidejo...index.php?id=36 ,aciukas,nes as ir galvoju,kad mano gelytem reik jau sviezios zemes  mirksiukas.gif

cia kokiai orchidejai nori pirkti? g.gif
Atsakyti
Sveikutes. O mano gelytei siandien nelaime nutiko verysad.gif Nukrito nuo lentynos, isbyrejo puse to substrato ir uzluzo graziausias lapas, aisku ir iluzo, nu bet galutinai nenuluzo ka man daryti? kaip tam vargsui lapeliui padeti????????
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 07 08, 13:58)
Sveikutes. O mano gelytei siandien nelaime nutiko  verysad.gif  Nukrito nuo lentynos, isbyrejo puse to substrato ir uzluzo graziausias lapas, aisku ir iluzo, nu bet galutinai nenuluzo ka man daryti? kaip tam vargsui lapeliui padeti????????

as tai palikciau taip kaip yra, jei jam blogai jis nudzius jie ne - zaliuos
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 08, 12:08)
RENUTE,,mesk ta miltonija  ant kibirvibir,cia mano asmeniskas patarimas.Mano tos nelaimongosios jau seniai nusimiriojo,todel su ta veisle nutariau rimtai... paristi lotuliukas.gif.

nu as dar su japazaisiu, kol nenusimirios ax.gif

QUOTE(blondynka @ 2008 07 08, 13:58)
Sveikutes. O mano gelytei siandien nelaime nutiko  verysad.gif  Nukrito nuo lentynos, isbyrejo puse to substrato ir uzluzo graziausias lapas, aisku ir iluzo, nu bet galutinai nenuluzo ka man daryti? kaip tam vargsui lapeliui padeti????????

na substrata surink ir atgal suberk, o lapas ir paskiles gali augti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 07 08, 14:01)
nu as dar su japazaisiu, kol nenusimirios ax.gif
na substrata surink ir atgal suberk, o lapas ir paskiles gali augti rolleyes.gif

Tai gerai, ziuresiu kaip cia bus. Aciu uz patarimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 07 08, 11:48)
cia kokiai orchidejai nori pirkti?  g.gif

Phalaenopsis ,mano gelyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linciukasok @ 2008 07 08, 14:09)
Phalaenopsis ,mano gelyte  blush2.gif

tada imk substrata ekstra jis labai patinka phalikams thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Turiu ir aš šiek tiek orchidėjų.. tiesa su jų auginimu tai dar nelabai sekasi. Bet mokausi blush2.gif Esmė ta, kad gavau dovanų mini phenelopsį ir nežinau ką su juo daryti. Šaknys normalios būklės ir dar turi žiedelių pati gėlytė. Pasodint ji tik į kiminus. Kaži ar čia gerai? Praeitoje temoje skaičiau kad extra substratą susmulkinat ir persodinat. O man ją kol kas palikti kiminuose ar persodinti?
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2008 07 08, 14:15)
Sveikos,
Turiu ir aš šiek tiek orchidėjų.. tiesa su jų auginimu tai dar nelabai sekasi. Bet mokausi blush2.gif  Esmė ta, kad gavau dovanų mini phenelopsį ir nežinau ką su juo daryti. Šaknys normalios būklės ir dar turi žiedelių pati gėlytė. Pasodint ji tik į kiminus. Kaži ar čia gerai? Praeitoje temoje skaičiau kad extra substratą susmulkinat ir persodinat. O man ją kol kas palikti kiminuose ar persodinti?

kam tau ji dabar persodinti? Jeigu saknys sveikos ir dar zydi,tai paliktu ji kolkas ramybeje doh.gif
Atsakyti