Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

praejo 2 sav. po proceduros, pradejo kristi plaukai thumbup.gif reiskias veikia metodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2007 09 22, 19:29)
unsure.gif  O apie kokia plauku salinimo vieta cia kalba eina?
As butent ten ir einu, bet jei man butu taip pripasakoje tai irgi nebuciau ejusi  schmoll.gif

As sakiau, kad noriu kojas visas, bikini ir pazastis.
Tai kaip suprantu Tau padeda? Pas mane daug plauku ir jie tamsus, nes jau 12metu skutu. O iaugineja tai nezmoniskai, jau nebeismanau ka daryt
Atsakyti
o as noriu naikintis usas,bet ju yra ir juodu ir baltu,ju nera labai dauk,bet man ir tai yra kompleksas,bet bijau kad issinaikinus ju dar daugiau neatsirastu
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2007 09 27, 14:33)
As sakiau, kad noriu kojas visas, bikini ir pazastis.
Tai kaip suprantu Tau padeda? Pas mane daug plauku ir jie tamsus, nes jau 12metu skutu. O iaugineja tai nezmoniskai, jau nebeismanau ka daryt

Man padeda. Tikrai dziaugiuosi kad su pazastim neliko problemu. Plauku siek tiek dar like, bet man jie netrukdo, nes jie sviesus ir labai letai auga thumbup.gif . Be to ir matosi jie sunkiai, tik kai perbrauki pirstu labiau jauciasi. Tai as viena kart per savaite su skustuku pasidarbuoju. Jei tau tikrai didele problema tai manau tikrai verta bandyti. Tik siulau pabandyti kuria nors viena sriti pirmiausia. Jei viskas pasiseks tai ir kitas pasidarysi, o jei rezultatai netenkins tai busi pinigu sutaupius 4u.gif
Beja, maciau kad High Care centre pradejo daryti fotoepiliacijas ir ten kainos siek tiek mazesnes negu "motina ir vaikas" (bent jau pazastu) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2007 09 28, 20:07)
Man padeda. Tikrai dziaugiuosi kad su pazastim neliko problemu. Plauku siek tiek dar like, bet man jie netrukdo, nes jie sviesus ir labai letai auga  thumbup.gif . Be to ir matosi jie sunkiai, tik kai perbrauki pirstu labiau jauciasi. Tai as viena kart per savaite su skustuku pasidarbuoju. Jei tau tikrai didele problema tai manau tikrai verta bandyti. Tik siulau pabandyti kuria nors viena sriti pirmiausia. Jei viskas pasiseks tai ir kitas pasidarysi, o jei rezultatai netenkins tai busi pinigu sutaupius  4u.gif
Beja, maciau kad High Care centre pradejo daryti fotoepiliacijas ir ten kainos siek tiek mazesnes negu "motina ir vaikas" (bent jau pazastu)  mirksiukas.gif

As dariausi High Care Kaunas nes dabar jie nuolaidas taiko. Tik nezinau ar visiems ar tik savo klientams, as kaip ju kliente, gaunu pranesimus apie nuolaidas. Paskaityti www.groziocentras.lt
O siaip tai ten faina, visos kosmetologes kazkokios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2007 09 29, 23:53)
As dariausi High Care Kaunas nes dabar jie nuolaidas taiko. Tik nezinau ar visiems ar tik savo klientams, as kaip ju kliente, gaunu pranesimus apie nuolaidas. Paskaityti www.groziocentras.lt
O siaip tai ten faina, visos kosmetologes kazkokios  thumbup.gif

O ka Tu dareisi, kuria kuno vietele? Ir ar padeda?
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2007 09 30, 14:09)
O ka Tu dareisi, kuria kuno vietele? Ir ar padeda?

Dariau bikini, nieko kol kas negaliu papasakot, nes reikia bent 5 proceduru, taigi po puses metu galesiu kazka papasakoti.
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2007 09 30, 20:52)
Dariau bikini, nieko kol kas negaliu papasakot, nes reikia bent 5 proceduru, taigi po puses metu galesiu kazka papasakoti.

O kas kiek laiko reikia kartoti sia nemalonia procedura? Ar labai skauda?
As jau apsisprendziau tikrai reikia pabandyti, tik galvoju gal pradesiu nuo blauzdu, nes jos problematiskiausios pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2007 10 01, 15:25)
O kas kiek laiko reikia kartoti sia nemalonia procedura? Ar labai skauda?
As jau apsisprendziau tikrai reikia pabandyti, tik galvoju gal pradesiu nuo blauzdu, nes jos problematiskiausios pas mane.

man vaskas buvo baisiau, cia neskauda, gal kazkiek nemaloniau prie kiksniu. Reikia 1 karta per menesi
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2007 10 01, 21:11)
man vaskas buvo baisiau, cia neskauda, gal kazkiek nemaloniau prie kiksniu. Reikia 1 karta per menesi

aciuks.gif
Dar noriu Tave pakamantineti jei leisi blush2.gif
1.) Bikini sriti naikina plaukus visur ar tik, kad is kelnaiciu nesimatytu smile.gif Na noriu paklausti ar nuo lytiniu lupu salina plaukelius?
2.) ra butinas vienas vizitas i menesi? Nes matai as ne lietuvoj gyvenu ir grizineju kas du menesius keliom dienom.
3.)Ir kiek Tau kainavo? 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2007 10 02, 13:00)
aciuks.gif
Dar noriu Tave pakamantineti jei leisi blush2.gif
1.) Bikini sriti  naikina plaukus visur ar tik, kad is kelnaiciu nesimatytu smile.gif Na noriu paklausti ar nuo lytiniu lupu salina plaukelius?
2.) ra butinas vienas vizitas i menesi? Nes matai as ne lietuvoj gyvenu ir grizineju kas du menesius keliom dienom.
3.)Ir kiek Tau kainavo?  000054.gif

Galima darytis ir pilna ir daline procedura, kaina skiriasi. As mokejau 125lt.
Kadangi pati pusmeciui isvykstu is LT, tai klausinejau. Taigi, kaip as supratau, proceduros metu sunaikinamas augantis plaukas, o tokiu pas zmogu yra apie 20 proc., nes didzioji dalis ju " miega", tu kurie atsikele tu eini naikinti ne anksciau, kaip po 4 sav ir vel tau panaikina apie 20 proc. Bet tai nereiskia, kad tavo miegantys plaukai prabus po 4 savaiciu, kiti gali prabusti ir po 12 men, del to po viso proceduru ciklo, tai yra apie 4-8 proceduros, veliau rekomenduojama viena karta i metus ateiti.
Viskas priklauso nuo zmogaus polinkio, nes dalis miegaliu gali visai gyvenime neprabusti, arba prabunda, kai kazkas ten su hormonais pradeda vykti, per klimaksa, nestumo metu, pradejus vartoti kontraceptikus.
Tiesiog paaiskinau, kaip as supratau, kas man buvo aiskinama. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2007 10 02, 15:17)
Galima darytis ir pilna  ir daline procedura, kaina skiriasi. As mokejau 125lt.
Kadangi pati pusmeciui isvykstu is LT, tai klausinejau. Taigi, kaip as supratau, proceduros metu sunaikinamas augantis plaukas, o tokiu pas zmogu yra apie 20 proc., nes didzioji dalis ju " miega", tu kurie atsikele tu eini naikinti ne anksciau, kaip po 4 sav ir vel tau panaikina apie 20 proc. Bet tai nereiskia, kad tavo miegantys plaukai prabus po 4 savaiciu, kiti gali prabusti ir po 12 men, del to po viso proceduru ciklo, tai yra apie 4-8 proceduros, veliau rekomenduojama viena karta i metus ateiti.
Viskas priklauso nuo zmogaus polinkio, nes dalis miegaliu gali visai gyvenime neprabusti, arba prabunda, kai kazkas ten su hormonais pradeda vykti, per klimaksa, nestumo metu, pradejus vartoti kontraceptikus.
Tiesiog paaiskinau, kaip as supratau, kas man buvo aiskinama. smile.gif

aciu Tau labai labai.
Tu labai mazai mokejai, nes ju puslapelyje kainos kitokios nurodytos g.gif
Atsakyti