Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

QUOTE(Gulia @ 2007 06 08, 19:14)
Rimtai?Cia veido nedaro biggrin.gif

As net nesakiau kuriai kuno vietais... sake -vasara nedarom.. schmoll.gif
Atsakyti
Kylam i virsu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2007 06 12, 21:52)
Nu va buvau trecia karta nuejusi fotoepiliuotis... Blyn kaip skaudejo  (palyginus su kitais kartais). Gydytoja is karto ispejo, kad skaudes labiau, nes dabar jau plaukuciau tokie sviesus ir ploni, todel reikejo stipresniu impulsu, o jie aisku ir skaudesni. Bet ju reikejo zymiai maziau negu silpnesniu. Bet vistiek iki vasko skausmo dar toli smile.gif ir sitas skausmas toks momentinis.
O siaip tai labai dziaugiuosi rezultatais, kai prisimenu kaip as anksciau su tom pazastim kankinausi  doh.gif

tai per 3 kartus padare pazastis? kiek atsiejo?
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2007 09 06, 23:56)
tai per 3 kartus padare pazastis? kiek atsiejo?

As jau buvau ir 4 karta smile.gif
Atsiejo visos proceduros ne pilnai 1000 lt.
O ar reiks dar penkto karto bus matyt po 6 savaiciu... nors pasiskaiciavau jau praejo 5 savaites. Jei taip bus ir toliau tai tikrai nereiks eiti to 5 karto biggrin.gif
Atsakyti
siaip nemazai, bet... g.gif
o ne alergizuoja tu vietu? kazkokiu blogu pojuciu yra?
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2007 09 10, 00:49)
siaip nemazai, bet... g.gif
o ne alergizuoja tu vietu? kazkokiu blogu pojuciu yra?

Ne, tikrai nealergizuoja ir jokiu blogu pojuciu. Is kart po proceduros kokia 15 min biski skauda, taip tarsi karsta buna tose vietose. Bet po 15 min viskas praeina gal net ir greiciau. Is karto po proceduros galima naudoti dezodoranta, nes jokiu zaisdeliu nebuna.
O del pinigu tai man kazkaip nesijau pinigines palengvejimo nes ta suma ne is karto visa iseina, o kas pusantro men po 250 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va ir as isbandziau fotoepiliacija bigsmile.gif buvau 1 proceduroj, aisku dar nieko nejauciu ir nematau...bet siaip procedura neskausminga, gydytoja maloniai paaiskino viska, atsake i visus klausimus. Tikrai neskaudejo ir salutinio poveikio kol kas nera ir tikiuosi, kad nebus... rolleyes.gif dariausi nortway centre mirksiukas.gif
Atsakyti
Kurią kūno dalį "darei" ir kiek kainavo? Kiek procedūrų dar laukia?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 09 18, 13:23)
Kurią kūno dalį "darei" ir kiek kainavo? Kiek procedūrų dar laukia?

pradejau nuo pazastu, ziuresiu kaip seksis, labai noreciau sia ziema ir bikini pasidaryt... sake, kad geriausia visa kursa, t.y. 6 pasidaryt, o 7 ir 8, jei rekomenduotu, tai uz puse kainos darytu 4u.gif
sumokejau uz viena karta 180 lt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
man taip pat labai aktuali si tema. Perskaiciau visa temele ir dabar pasimeciau kas geriau-plauku salinimas lazeriu ar fotoepiliacijos budu?
Karta nuejau i "MOTINA IR VAIKAS" konsultacijai uzsirasyti, bet paklausiau administratores ir jinai man pasake, kad reikia 10 proseduru mazdaug. Kai jau isnaikinami plaukai reikia ateiti kas karta i menesi dar ten kazka pasidaryti, kad plaukiukai neataugtu. O plauku nebuna 5 metus, paskui vel pradeda augti. Tai po tokios informacijos net nebejau pas kosmetologe.
Noriu paklausti Sunnyday?
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2007 09 21, 11:06)
Sveikos merginos,
man taip pat labai aktuali si tema. Perskaiciau visa temele ir dabar pasimeciau kas geriau-plauku salinimas lazeriu ar fotoepiliacijos budu?
Karta nuejau i "MOTINA IR VAIKAS" konsultacijai uzsirasyti, bet paklausiau administratores ir jinai man pasake, kad reikia 10 proseduru mazdaug. Kai jau isnaikinami plaukai reikia ateiti kas karta i menesi dar ten kazka pasidaryti, kad plaukiukai neataugtu. O plauku nebuna 5 metus, paskui vel pradeda augti. Tai po tokios informacijos net nebejau pas kosmetologe.
Noriu paklausti Sunnyday?

unsure.gif O apie kokia plauku salinimo vieta cia kalba eina?
As butent ten ir einu, bet jei man butu taip pripasakoje tai irgi nebuciau ejusi schmoll.gif
Atsakyti
Cia kazkas seniau klause apie elektroepiliacija. tai man ja labai seniai, kai dar buvau paaugle (pries 17 m.), teko isbandyti. Skausmelis nevietiskas doh.gif I kiekvieno plauko svoguneli yra ivedama adata ir paduodamas elektros impulsas, kad ji sunaikintu. Ziauru... O rezultatu nemaciau. Atlikau gal kokias 6-8 proceduras, nebeatsimenu. Bet zinau, kad pakankamai ilgai viskas vyko. Man sake, kad nuo elektros plaukai ataugs vis silpnesni, bet as to nepastebejau. Gal nebeuzteko kantrybes pabaigti visko iki galo... Nezinau, kaip ten butu buve. Gal ir aparatai tuo laiku nebuvo tokie modernus. tai tokia mano patirtis ax.gif
Atsakyti