Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

tai gal jau kažkas iš mūsų mergaičių yra ilgesnį laiką išbandę šias procedūras ir gali dar kartą pasidalinti savo įspūdžiais..? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 03, 11:15)
tai gal jau kažkas iš mūsų mergaičių yra ilgesnį laiką išbandę šias procedūras ir gali dar kartą pasidalinti savo įspūdžiais..?  ax.gif  4u.gif

Aš jau du kartus pasidariau (bikinio), atrodo kad lėčiau atauga, ir jau tokiais ploteliais plaukelių nėra.
Atsakyti
aš 4 ar 5 kartus.. kol kas labai didelio skirtumo nematau.. po kokio mėnesio bus aiškiau.
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 01 03, 11:47)
aš 4 ar 5 kartus.. kol kas labai didelio skirtumo nematau.. po kokio mėnesio bus aiškiau.

Oho, tai nemažai. Turėtų jau matytis. O kodėl po mėnesio bus aiškiau? Aš einu darytis kas mėnesį (kažkur skaičiau kad dažniau nei kas 3 sav. nerekomenduojama), o tau kiek laiko praeina nuo vienos fotoepiliacijos iki kitos?
Atsakyti
o kur darotės? ax.gif
Atsakyti
Lornoj 4u.gif
Atsakyti
Aš tai Visunitoj.
Atsakyti
Ai, tai cia kiek pamenu Vilniuj smile.gif o kaip salinat plaukelius tarp proceduru?
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 03, 13:51)
Ai, tai cia kiek pamenu Vilniuj  smile.gif o kaip salinat plaukelius tarp proceduru?

Dabar kremu (nes skutant man labai išberia). Vašku ir šiaip rauti negalima.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 03, 14:52)
Dabar kremu (nes skutant man labai išberia). Vašku ir šiaip rauti negalima.

o salina tuos plaukelius, kurie yra visiskai juodi, ar fotoepiliacijai tai ne tiek svarbu, kiek epiliacijai lazeriu?
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 03, 15:43)
o salina tuos plaukelius, kurie yra visiskai juodi, ar fotoepiliacijai tai ne tiek svarbu, kiek epiliacijai lazeriu?

Man atrodo ir fotoepiliacijai svarbu pigmentas (be to ir soliariume ar saulėje negalima mėnesį degintis prieš ir po foto).
Atsakyti
Sakė geriau "kimba" į juodus.
Atsakyti