Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 03, 12:32)
o kur darotės?  ax.gif

High Care (Kaunas) Man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2008 01 04, 01:07)
High Care (Kaunas) Man  thumbup.gif

o, Kaunas! thumbup.gif cia kiek suprantu Putvinskio gatveje, ar ne? tai pasidalink ispudziais, atsiliepimais ir rezultatais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 03, 15:52)
Dabar kremu (nes skutant man labai išberia). Vašku ir šiaip rauti negalima.

Kremu irgi nerekomenduojama salinti, tik skusti....
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2008 01 04, 15:43)
Kremu irgi nerekomenduojama salinti, tik skusti....

Man po skutimo labai išberia, tai "leido" kremu. Na lyg nieko blogo neatsitiko.
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 04, 08:44)
o, Kaunas!  thumbup.gif  cia kiek suprantu Putvinskio gatveje, ar ne? tai pasidalink ispudziais, atsiliepimais ir rezultatais  smile.gif

Na teoriskai reikia 5-6 kartu, kad panaikinti plaukelius. as pradejau rugseji, pasidariau jau 4 ir problemos kaip ir neliko. Dar pries vasara zadu profilaktiskai pasidaryti viena karta. Kiek tai laikys negaliu dar pasakyti, kol kas neataugineja. Pazastys man kainavo 600, kol kas labai patenkinta ir pradejusi bikini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2008 01 05, 19:18)
Na teoriskai reikia 5-6 kartu, kad panaikinti plaukelius. as pradejau rugseji, pasidariau jau 4 ir problemos kaip ir neliko. Dar pries vasara zadu profilaktiskai pasidaryti viena karta. Kiek tai laikys negaliu dar pasakyti, kol kas neataugineja. Pazastys man kainavo 600, kol kas labai patenkinta ir pradejusi bikini smile.gif

tai tu cia Kaune ir dareis?
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 06, 21:50)
tai tu cia Kaune ir dareis?

Na taip, Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2008 01 07, 03:30)
Na taip, Kaune smile.gif

nesiryztu niekaip.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 01 07, 11:00)
nesiryztu niekaip....  doh.gif

Tai, kad neskauda smile.gif ir man dar patiko, kad kosmetologe tokia, na tokia.... Kad ir bikini visai be kompleksu darausi...
Atsakyti
as ne del skausmo... tiesiog bijau, kad pinigus sukisiu, o rezultatas bus trumpalaikis ax.gif man siaip bikini ir reiketu daryti... dar bijau, kad tarpu tarp proceduru metu reiketu vaiksciot ataugusiai, nes su peiliukais as uz nieka ten nebelysciau doh.gif
Atsakyti
merginos, o bikini viska nuima? nes as tik maza juostelyte palieku.
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2008 01 07, 20:08)
Tai, kad neskauda smile.gif ir man dar patiko, kad kosmetologe tokia, na tokia.... Kad ir bikini visai be kompleksu darausi...

o kur tu daraisi?
Atsakyti