QUOTE(Monsit @ 2012 04 05, 08:56)
Robkytexex, tai Jūs šviesius ar tamsius plaukus šalinot fotoepiliatoriumi? O aparatu Espil ar didžiausiu galingumu šalinote? Šis aparatas labai didelio galingumo, tai ar įmanoma juo be specialių šaldomų gelių šalinti didžiausiu galingumu? 

Mano plaukai šviesūs, tačiau ne visai bespalviai, esu tamsi blondinė,kai kurie plaukai atrodo ryži. Sakė negali garantuoti efekto, pasiūlė bandyti. Buvau nusižiūrėjus Viss, bet dilgčiojimo ir karščio visai nepajutau

Papildyta:
QUOTE(nessta @ 2012 04 04, 17:20)
Supratau dabar
maniau aplamai sakot kad neverta

Su tamsiais tikiu, kad verta, nes aš su šviesiais kelias plikes buvau radus, bet jos vėl greit apaugo
Espil pajutau tik didžiausią režimą, bandžiau be galo daug kartų, ėjau, kol sunaudojau visą lempą, nes už ją sumokėjau. Nešvaistykit laiko ir pinigų šviesiems plaukams
Monsit, atsiprašau, nepakomentuosiu jūsų klausimo dėl šaldymo, man jo nesiūlė, bet man tikrai nedegino, labai silpnai jutau net didžiausią galingumą
Papildyta:
Su tamsiais tikiu, kad verta, nes aš su šviesiais kelias plikes buvau radus, bet jos vėl greit apaugo
[/quote]
Ačiū,robkytexex. Man ten kur parduoda aparatus sakė, kad Espil daryti procedūras didžiausiu režimu neįmanoma, nes aparato galingumas 5 kartus galingesnis, nei,pav. HP Light ir kitų panašių aparatų.
Sakė, kad dauguma gali ištverti ir procedūras atlieka tik vidutiniu stiprumu. Vadinasi, yra ne visai taip, kiekvienam labai individualu.
O su tamsiais plaukais reikia pastoviai kartoti procedūras, kitaip vėl galima sugrįžti prie to, kas buvo.

Papildyta:
[/quote]
Ačiū,robkytexex. Man ten kur parduoda aparatus sakė, kad Espil daryti procedūras didžiausiu režimu neįmanoma, nes aparato galingumas 5 kartus galingesnis, nei,pav. HP Light ir kitų panašių aparatų.

O su tamsiais plaukais reikia pastoviai kartoti procedūras, kitaip vėl galima sugrįžti prie to, kas buvo.

QUOTE(Monsit @ 2012 04 06, 14:16)
procedūras atlieka tik vidutiniu stiprumu.
Kaip suprantu, karštis atsiranda dėl pigmento, gal juodaplaukėms tai galioja, bet ne su šviesesniais plaukais, nebuvo ten jokio karščio man. Belieka tik elektrą išbandyti, jei ir ši man nesuveiks......
gal kuri isnuomotu savo aparata pabandymui, lempa aisku nusipirkciau savo? 
nes tiek dabar abejoniu, nezinia jis tiks man ar ne

QUOTE(b.kite @ 2012 04 06, 13:48)
gal kuri isnuomotu savo aparata pabandymui, lempa aisku nusipirkciau savo? 

Pabandyti galima Vilniuje-koordinates galite surasti puslapyje "fotoepiliacija namuose". Ten gal galima išbandyti net su skirtingais fotoepiliatoriais.
Papildyta:
QUOTE(robkytexex @ 2012 04 06, 13:28)
Kaip suprantu, karštis atsiranda dėl pigmento, gal juodaplaukėms tai galioja, bet ne su šviesesniais plaukais, nebuvo ten jokio karščio man. Belieka tik elektrą išbandyti, jei ir ši man nesuveiks......
Robkytexex, gal Jums tiktų lazeris,dabar jų yra visokių, net kur žilus plaukus šalina. Bet tai aišku kainuoja nemažus pinigus ir jokių garantijų.

Parduodu labai mažai naudotą fotoepiliatorių Silkn Flash&Go, skirtą ilgalaikiam nepageidaujamų plaukelių šalinimui namuose. Pirktas iš čia http://www.hairfree....ius-silkn-flash.
Komplektacija:
1. Fotoepiliatorius (plaukų šalinimo įrenginys, be lemputės) 1 vnt.
2. Keičiamas šviesos šaltinio modulis (lemputė) - 1 vnt.
3. Maitinimo adapteris 1 vnt.
4. Vartotojo vadovas DVD 1 vnt.
5. Išsami naudotojo instrukcija lietuvių kalba 1 vnt.
Nuo standartinės komplektacijos skiriasi tuo, kad trūksta 1 lemputės (sunaudojau). Garantija iki 2013-02.
Kaina 700 lt 650 lt
Komplektacija:
1. Fotoepiliatorius (plaukų šalinimo įrenginys, be lemputės) 1 vnt.
2. Keičiamas šviesos šaltinio modulis (lemputė) - 1 vnt.
3. Maitinimo adapteris 1 vnt.
4. Vartotojo vadovas DVD 1 vnt.
5. Išsami naudotojo instrukcija lietuvių kalba 1 vnt.
Nuo standartinės komplektacijos skiriasi tuo, kad trūksta 1 lemputės (sunaudojau). Garantija iki 2013-02.
Kaina 700 lt 650 lt
dėl plaukelių skutimo prieš epiliaciją rašo taip, todėl kad pats plaukas yra lyg ir "kelias" tos šviesos impulso į folikulą, ir kuo plaukas ilgesnis, kuo didesnis jo lietimosi plotas su oda, tuo jis labiau odai kenkia.
Pati pirkau Espil aparatą, pirmą procedųrą šaudžiau antru galingumu, antrą kartą naudojau 3 galingumą, tai bikini atsiėjo visai skausmingai
rezultatą mačiau jau po pirmos procedūros ant blauzdų, kad liko kažkiek tuščių plotų.
Tikiuosi, kad greit ir antros procedūros poveikį pastebėsiu
Pati pirkau Espil aparatą, pirmą procedųrą šaudžiau antru galingumu, antrą kartą naudojau 3 galingumą, tai bikini atsiėjo visai skausmingai

rezultatą mačiau jau po pirmos procedūros ant blauzdų, kad liko kažkiek tuščių plotų.
Tikiuosi, kad greit ir antros procedūros poveikį pastebėsiu

Sveikos
tai kaip dėl bikinio fotoepiliacijos, taip ir nėra tikslaus atsakymo.
Tai galima visa bikinio sritį epiliuotis ar tik kraštus?

QUOTE(erikute06 @ 2012 04 12, 10:20)
Sveikos

bikini oda jautresnė. tai tiek. kodėl turėtų būt negalima?
QUOTE(erikute06 @ 2012 04 12, 10:20)
Sveikos

Zinoma galima,tik oda jautresne

uzsukau ir as jau pasidziaugti
reteja mano miskeliai kaip reikiant!!!
negaliu atsidziaugt! nesitikejau tokiu rezultatu
po 3 kartu (pirmas pacius silpniausiu, kiti du - stipriausiu) plaukeliu zymiai maziau, jie silpnuciai ir labai letai ataugineja!
taigi, galiu drasiai rekomenduoti - Rio Pro IPL
bikini saudau visur
viskas tvarkoj, oda nebuna net paraudusi 
Papildyta:
plaukeliai neiauga - jie tiesiog "dingsta"
o kiti atauga normaliai, kaip po skutimosi

bikini saudau visur

Papildyta:
QUOTE(<aries> @ 2012 04 04, 16:56)
merginos, o kaip toms, kurioms nuo depiliavimo kitais budais plaukeliai iauginedavo? ar nera sitos bedos "saudant" ?
man tai labai aktualu, nes jei jie ir nuo sio prietaiso iaugines, tikrai butu visiska beprasmybe man ji pirkti..

man tai labai aktualu, nes jei jie ir nuo sio prietaiso iaugines, tikrai butu visiska beprasmybe man ji pirkti..

plaukeliai neiauga - jie tiesiog "dingsta"