*** kokiu stiprumu jus saudote?
*** kaip daznai ta darote?
Čia ištrauka iš fotoepiliacijos namuose puslapio:
"Kaip dažnai turėčiau naudoti Fotoepiliatorių?
0 3 mėn. Procedūros kartojamos kas 2 savaites. Reguliariai atliekant procedūras, akivaizdų rezultatą pamatysite jau po 2 naudojimosi mėnesių.
3 6 mėn. Procedūros kartojamos 1 kartą per mėnesį. Matysite, kaip ženkliai praretėjo plaukai, ir kaip ypatingai sulėtėjo naujų plaukų ataugimas.
6 9 mėn. Procedūros kartojamos pagal poreikį. Turėsite papildomai apdoroti tik tuos plotelius, kur pradygs pavieniai plaukučiai.
9+ mėn. Procedūros atliekamos tik 1-2 kartus per metus. Jūsų oda išliks švelni, glotni ir be jokių nepageidaujamų plaukučių."
Aš prieš 2 metus įsigijau fotoepiliatorių HP Light, jų visų poveikis daug maž panašus, manau. Pradžioje pačiu didžiausiu galingumu šaudžiausi net kas antrą dieną-labai jau norėjau kuo greičiau atsikratyti plaukų.Labai sulėtėjo jų augimas, buvo pasidarę tušti plotai. Bet tik kol naudojau.Paskui "užmečiau" šį reikalą, ir dabar jokių požymių, kad kažkada dariau šias procedūras:plaukai tokie pat juodi,tankūs ir stiprūs.

Kažkur skaičiau, kad atnaujinus procedūras, rezultatas turėtų būti greičiau, nei panaudojus aplamai pirmą kartą gyvenime.

Reiks pabandyti prieš vasarą.
Šiaip poveikis kiekvienam labai individualus:man pavyzdžiui kojas veikė, o pažastų visiškai ne, tik sulėtino augimą.Veidui irgi labai trumpalaikis poveikis buvo.
Todėl patarčiau nekartoti mano klaidos:procedūras reiktų atlikti tokiais intervalais, kaip rekomenduojama instrukcijoje(kad be reikalo nenaudoti impulsų ir nedeginti odos) ir procedūras pastoviai tęsti ilgesnį laiką. Naminiai fotoepiliatoriai nėra didelio galingumo, kad per keletą kartų padarytų labai didelį poveikį, todėl plaukus reikia paveikti daugiau kartų. Žinoma,kaip ir visur, būna išimčių.
Ir nepatarčiau tikėtis rezultato visam gyvenimui:procedūras vis vien reikia kartoti vėliau retai- individualiai pagal poreikį.