Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

QUOTE(Taila @ 2012 07 02, 12:44)
Sveikos, merginos, norejau paklausti, kiek proceduru jums reikia, kad isnaikintumet plaukus? Ir ar isnaikinus, jie tikrai neatauga?  As vaikstau i salona bikini ir pazastis darausi, tai jau 8 ar 9 kartus buvau, dabar jau nedaug tu plaukeliu liko. Pas mane jie nelabai tamsus, bet labai tvirti, o oda ne pati sviesiausia. Tikiuosi, kad isnyks plaukeliai. Buvau klaida padarius, ilgesne pertrauka, per ja toks jausmas kad ataugo visi plaukeliai, kurie buvo nunyke. Ar nebus taip, kad jie vel ataugs, kai baigsiu proceduras?

man uzteko 4 proceduru su naminiu aparaciuku smile.gif bet padarius pertrauka ilgesne, jie visi atauga ir tokie pat stori ir tankus kokie buvo smile.gif bet as vistiek nesigailiu smile.gif man zymiai geriau nei skustis ar epiliuotis.
Atsakyti
Sveikos, prisiskaiciau apie fotoepiliacija, ir visus aparatus blush2.gif pasimeciau visiskai doh.gif Kolkas atsiliepimu neblogu yra apie si http://www.hairfree....otoepiliatorius
(kaip supratau) ir kaina nebloga dabar smile.gif
ir del VISS dvejoju smile.gif
Gal kas man pagelbetu padeti paskutiniji taska biggrin.gif nes cia paskutine viltis kovai su plaukais lotuliukas.gif
Atsakyti
Po depiliavimo irgi juk atauga tie patys plaukai,tik ten jau kitos problemos,iauge plaukeliai ir kitaip sudirginta oda.Po skutimo isvis nesneku.Stebuklu tikrai nedaro sitas budas,bet manau komfortas akivaizdziai didesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 07 02, 11:41)
o kaip ten spėti ir leduką palaikyti ir nušluostyti iki pasikrovimo?

leduką įdedu į maišelį, tai nieks ten taip nesušlampa, kad valyt tektų...
Atsakyti
QUOTE(almutukas @ 2012 07 02, 15:25)
Sveikos, prisiskaiciau apie fotoepiliacija, ir visus aparatus  blush2.gif  pasimeciau visiskai  doh.gif  Kolkas atsiliepimu neblogu yra apie si http://www.hairfree....otoepiliatorius
(kaip supratau) ir kaina nebloga dabar  smile.gif 
ir del VISS dvejoju  smile.gif 
Gal kas man pagelbetu padeti paskutiniji taska  biggrin.gif  nes cia paskutine viltis kovai su plaukais  lotuliukas.gif

As ilgai dvejojau ir ciupau viss, tikiuosi nesigailesiu. Sensipil kazin, perverskit skelbimus, yra nauju po 500lt, su 3 lempom atiduoda uz 850. Supratau, kad aparatas pigus, bet naudojimas jo bus labai brangus
Atsakyti
QUOTE(almutukas @ 2012 07 02, 15:25)
Sveikos, prisiskaiciau apie fotoepiliacija, ir visus aparatus  blush2.gif  pasimeciau visiskai  doh.gif  Kolkas atsiliepimu neblogu yra apie si http://www.hairfree....otoepiliatorius
(kaip supratau) ir kaina nebloga dabar  smile.gif 
ir del VISS dvejoju  smile.gif 
Gal kas man pagelbetu padeti paskutiniji taska  biggrin.gif  nes cia paskutine viltis kovai su plaukais  lotuliukas.gif

aš taip pat apie tą aparatą galvoju g.gif kol kas jis man priimtiniausias
Atsakyti
QUOTE(ReginaV @ 2012 07 02, 20:36)
As ilgai dvejojau ir ciupau viss, tikiuosi nesigailesiu. Sensipil kazin, perverskit skelbimus, yra nauju po 500lt, su 3 lempom atiduoda uz 850. Supratau, kad aparatas pigus, bet naudojimas jo bus labai brangus

O gal jau naudojate aparata? smile.gif Tai va, pasiskaiciusi dar daugiau labiausiai linkstu prie VISS.. Nors ir brangesnis, bet pagal daugeli nuomoniu, eksploatacija pigesne ir siaip jis man padoresnis atrodo.. ir daugiafunkcinis, tad kolkas ties siuo ir "apsistojusi"" ax.gif
Aisq, manau, ju poveikis kiekvienai yra individualus, tad idelealiai issirinkti sau, pagal atsiliepimus praktiskai neimanoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almutukas @ 2012 07 02, 22:13)
O gal jau naudojate aparata?  smile.gif  Tai va, pasiskaiciusi dar daugiau labiausiai linkstu prie VISS..  Nors ir brangesnis, bet pagal daugeli nuomoniu, eksploatacija pigesne ir siaip jis man padoresnis atrodo.. ir daugiafunkcinis, tad kolkas ties siuo ir "apsistojusi""  ax.gif
Aisq, manau, ju poveikis kiekvienai yra individualus, tad idelealiai issirinkti sau, pagal atsiliepimus praktiskai neimanoma  biggrin.gif

mane tai VISS, Espil gąsdina, nes jie nėra sertifikuoti ES g.gif (bent jau radau tokios info internete)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tercinta: 02 liepos 2012 - 21:43
QUOTE(Tercinta @ 2012 07 02, 22:43)
mane tai VISS, Espil gąsdina, nes jie nėra sertifikuoti ES  g.gif (bent jau radau tokios info internete)

Na, as nesu dar igudusi paieskose blush2.gif tad nelabai zinau siuo klausimu, reiks pasinagrineti dar... smile.gif isvis tik vakar tuo susidomejau doh.gif biggrin.gif O manau pirkti apsimoketu tik rudeniop... Kai jau saules maziau ir deginimosi... Tad laiko paieskoms dar yra biggrin.gif Tik kad sunku labai jau ax.gif
O jus galvojate apie SensEpil ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almutukas @ 2012 07 03, 08:44)
Na, as nesu dar igudusi paieskose  blush2.gif  tad nelabai zinau siuo klausimu, reiks pasinagrineti dar...  smile.gif  isvis tik vakar tuo susidomejau  doh.gif  biggrin.gif  O manau pirkti apsimoketu tik rudeniop... Kai jau saules maziau ir deginimosi... Tad laiko paieskoms dar yra  biggrin.gif  Tik kad sunku labai jau  ax.gif 
O jus galvojate apie SensEpil ?  smile.gif

aga, apie tą galvoju.nors ir eksploatacija ir brangiau išeina, bet tikrai tas neertifikavimas (jei taip iš tikro yra) gąsdina. tuo labiau, kad radau Vokietijoje juos šiek tiek pigiau, tai galvoju ten gal nusipirkt g.gif
aš taip pat galvoju procedūras rudeniop pradėt. dabar gi norisi ir saule pasimėgaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almutukas @ 2012 07 02, 22:13)
O gal jau naudojate aparata?  smile.gif  Tai va, pasiskaiciusi dar daugiau labiausiai linkstu prie VISS..  Nors ir brangesnis, bet pagal daugeli nuomoniu, eksploatacija pigesne ir siaip jis man padoresnis atrodo.. ir daugiafunkcinis, tad kolkas ties siuo ir "apsistojusi""  ax.gif
Aisq, manau, ju poveikis kiekvienai yra individualus, tad idelealiai issirinkti sau, pagal atsiliepimus praktiskai neimanoma  biggrin.gif

Ne, dar tik vakar gavau ax.gif As paskaiciavau, kad jis 600lt pigiau uz Sensipil. Viss 1400lt su 1 lempa 8 procedurom. O Sensipil, jei skaiciuot 8 kartam reikia sumoket 1090lt+7 lempos po 130, tai gausis 2000lt
Papildyta:
QUOTE(Tercinta @ 2012 07 02, 22:43)
mane tai VISS, Espil gąsdina, nes jie nėra sertifikuoti ES  g.gif (bent jau radau tokios info internete)

Ziurejau, yra CE zenklas ant dezes, tai galit nebijoti. Juos daug kur parduoda Anglijoje, Vokietijoje, po visa Europa, nebutu jie parduodami cia be CE mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReginaV: 03 liepos 2012 - 10:12
QUOTE(ReginaV @ 2012 07 03, 11:11)
Ne, dar tik vakar gavau  ax.gif As paskaiciavau, kad jis 600lt pigiau uz Sensipil. Viss 1400lt su 1 lempa 8 procedurom. O Sensipil, jei skaiciuot 8 kartam reikia sumoket 1090lt+7 lempos po 130, tai gausis 2000lt
Papildyta:
Ziurejau, yra CE zenklas ant dezes, tai galit nebijoti. Juos daug kur parduoda Anglijoje, Vokietijoje, po visa Europa, nebutu jie parduodami cia be CE  mirksiukas.gif

tai ne CE, o FDA sertifikato reikia
Atsakyti