Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

QUOTE(Lyanna @ 2012 07 09, 15:07)
Aš nesideginu, tik sakiau, ką man sakė salone. Jeigu deginčiausi tai salone net neatliktų procedūrų, nes lazeris nudegintų tada odą. Čia informacija toms, kurios jau pabaigė kursą arba daro ilgą pertrauką. Vėliau tik svarbu nuplauti tą įdegį kavos tirščių pilingu. Pvz. praeitą vasarą vykau į Krymą, procedūros jau buvo pradėtos, tiesiog išdegė paskutinę minutę nuvykti, tai negalėjau nesideginti, turėdama tokią galimybę o ir 30 laipsnių karštyje nepavaikščiosi su kelnėmis visą laiką. Tai tiesiog buvau padariusi ilgesnę pertrauką ir kol nenuploviau įdegio su kavos tirščiais, procedūrų nesidariau.

Tai jei geria supratau galiu nors ir po savaitės degintis jei nesiruošiu kol kas procedūrų darytis?
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2012 07 09, 14:12)
Tai jei geria supratau galiu nors ir po savaitės degintis jei nesiruošiu kol kas procedūrų darytis?

Man sakė, kad reikia 2 savaites pralaukti.
Atsakyti
Sveikos merginos, o kur galima pabandyti naminius fotoepiliatorius?
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2012 07 09, 14:07)
Aš nesideginu, tik sakiau, ką man sakė salone. Jeigu deginčiausi tai salone net neatliktų procedūrų, nes lazeris nudegintų tada odą. Čia informacija toms, kurios jau pabaigė kursą arba daro ilgą pertrauką. Vėliau tik svarbu nuplauti tą įdegį kavos tirščių pilingu. Pvz. praeitą vasarą vykau į Krymą, procedūros jau buvo pradėtos, tiesiog išdegė paskutinę minutę nuvykti, tai negalėjau nesideginti, turėdama tokią galimybę o ir 30 laipsnių karštyje nepavaikščiosi su kelnėmis visą laiką. Tai tiesiog buvau padariusi ilgesnę pertrauką ir kol nenuploviau įdegio su kavos tirščiais, procedūrų nesidariau.

tai aš apietai ir rašiau - degintis galima, bet jei norima ęsti procedūras - neverta to daryti.Reikia "išblukti"
Atsakyti
gal kas daresi fotoepiliacija veido srityje?ar tiesa kad negalima "saudyti" veido?internete lietuviskoje instrukcijoje sako kad galima, bet anglu kalba parasyta kad ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2012 07 16, 17:44)
gal kas daresi fotoepiliacija veido srityje?ar tiesa kad negalima "saudyti" veido?internete lietuviskoje instrukcijoje sako kad galima, bet anglu kalba parasyta kad ne... g.gif

apie kokį aparatą eina kalba?
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2012 07 16, 21:09)
apie kokį aparatą eina kalba?

turiu sensepil smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona1986: 18 liepos 2012 - 19:48
tai kaip ten vis delto su tais Viss aparatais? ar tikrai negalima naikinti nuo veido plaukeliu? gal uzstacius silpnesni impulsa???
Atsakyti
http://www.ebay.com/...=item3a77848bdb

Silk'n isleido nauja aparata sensepil XXL, kuriam nereikia keisti lempų.
Pamaniau, kad bus įodumu žinoti. Galbūt tai paaiškins kodėl LT šiems aparatams dabar akcija.. smile.gif
Atsakyti
man tai nepasiteisino salonine fotoepiliacija, darausi nuo spalio, kas menesi bikini ir pazastis, nuo pavasario pab. pakeiciau salona i kita, irgi su geru aparatu, bet dabar galiu pasakyti, kad pazastys vel ataugo, bikini irgi. nesuprantu kodel, nes tikrai vienu metu tik pukelis su keliais silpnais plaukeliais buvo. galvoju, gal vis tik geriau namini aparata pirktis, nes pinigu kalnas isleistas salonams, o rezultatas toks, kad vis tiek reikia ir reikia darytis proceduras.
Atsakyti
QUOTE(nadza @ 2012 08 10, 12:52)
http://www.ebay.com/...=item3a77848bdb

Silk'n isleido nauja aparata sensepil XXL, kuriam nereikia keisti lempų.
Pamaniau, kad bus įodumu žinoti. Galbūt tai paaiškins kodėl LT šiems aparatams dabar akcija.. smile.gif

Man įtarimą kelia faktas, kad šio aparato nematau oficialiame gamintojo puslapyje.
Atsakyti
norėjau jūsų paklausti, ar jums skauda, kai daro fotoepiliaciją?

Buvau darytis pažastų ir bikinio du kartus. Pirmą kartą tik tik jausmas, antrą kartą šokinėjau net - skausmas tragiškas doh.gif , nors reklamoje rašė, kad tai neskausminga.. g.gif
Atsakyti