Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

QUOTE(viti @ 2012 08 11, 11:07)
norėjau jūsų paklausti, ar jums skauda, kai daro fotoepiliaciją?

Buvau darytis pažastų ir bikinio du kartus. Pirmą kartą tik tik jausmas, antrą kartą šokinėjau net - skausmas tragiškas doh.gif , nors reklamoje rašė, kad tai neskausminga..  g.gif

as darausi namie smile.gif man nera kad lb skaudetu, bet jausmas nemalonus, tos net ne skausmas, o deginimas greiciau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2012 08 11, 10:07)
norėjau jūsų paklausti, ar jums skauda, kai daro fotoepiliaciją?

taip, siaubingai degina odą, net ir su ledukais ant didesnio degina doh.gif , o rezulatų vis tiek nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 08 11, 23:23)
taip, siaubingai degina odą, net ir su ledukais ant didesnio degina  doh.gif , o rezulatų vis tiek nematau  schmoll.gif

na as istveriu ir be leduku, bet manau ir nuo odos jautrumo dar priklauso, darau db 4 lygiu, tai bikini net sokteliu biski blink.gif
dariau snd ketvirta karta, bet rezultatu dar irgi nesimato.... schmoll.gif schmoll.gif arau bikini ir pazastis
Atsakyti
sveikos visos kovojančios su plaukeliais:)
turiu aš aparaciuka HPlight jau po pirmos procedūros rezultatas pasimatė,taip džiaugiausi,nes apie puse plaukeliu iskrito tik kai antra karta dariausi tai tik bikini spėjau pasišaudyti ir tuomet įsijunge raudona šviesele ties100% ir niekaip neina jos išjungt nesuprantu ar čia lempa jau pasibaigė ,pirma karta tik viena koja pamėginau bikini ir pažastis atrodo tikrai750impulsu neišnaudojau...gal kas turite lietuviška instrukcija ir galėtu padėti šiuo klausimu?
Atsakyti
QUOTE(salpusnis @ 2012 08 12, 16:49)
sveikos visos kovojančios su plaukeliais:)
turiu aš aparaciuka HPlight jau po pirmos procedūros rezultatas pasimatė,taip džiaugiausi,nes apie puse plaukeliu iskrito tik kai antra karta dariausi tai tik bikini spėjau pasišaudyti ir tuomet įsijunge raudona šviesele ties100% ir niekaip neina jos išjungt nesuprantu ar čia lempa jau pasibaigė ,pirma karta tik viena koja pamėginau bikini ir pažastis atrodo tikrai750impulsu neišnaudojau...gal kas turite lietuviška instrukcija ir galėtu padėti šiuo klausimu?

sveiki turiu silk pro jei uzsidege 100 % vadinasi pasibaige lempute reik ja keisti, jei intensyviai saudet gal ir isasudet visa lempute seip man uzteko 3 ar 4 kartam pazastys bikini kojas, bet as kojas iki keliu saudziau ir tik ten kur augo tamsus plaukai blush2.gif
pakeiskit lempike ir smaginkites toliau biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif
aciu labai jums uz atsakymeli:)na ka keiciu lempa ir vel i darba kimbu:)))) thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kol kas dariausi (pas kosmetologe) tik viena pazastu procedura - po jos zeeeeenkliai sumazejo plaukeliu. Skaudejo stiprokai, bet pakenciamai. Siandien, po triju savaiciu (siaip reikejo po dvieju, bet susirgau praeita savaite), einu i antra procedura. Jei ir toliau bus tokie rezultatai, butu nuostabu thumbup.gif
Atsakyti
ar kuriai buvo taip kaip nutiko man? liko tokios kaip raudonos rausvos demelis, sakyciau kaip nudeginta, bet tik keliose vietose... gal per arti pridejau lempa o ji juk ikaista ir oda gal nusvilo... net nzn. pasidalinkit patirtim g.gif
Atsakyti
O negali buti taip,kad oda mate saules? nes su saule ar soliariumais geriau nedraugauti isvis uzsiimant siuo reikalu.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2012 08 22, 22:35)
O negali buti taip,kad oda mate saules? nes su saule ar soliariumais geriau nedraugauti isvis uzsiimant siuo reikalu.

na kad ne, neesu dar visai isbalus po vasaros, bet i soliariuma neinu jau minimum 2 men, be to cia man su bikiniu taip... o pazastims nieko g.gif
Papildyta:
ar saudot kuri veido zona smile.gif jei taip tai kaip sekasi siam reikale? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 22, 23:19)
ar saudot kuri veido zona smile.gif jei taip tai kaip sekasi siam reikale? smile.gif

Man taip pat labai idomu. Buciau labai dekinga uz atsiliepimus apie rejuvenacija. Vasara negalima daryt siu proceduru, bet rudeni labai noriu pradeti. Domina viskas - kaip daznai saudot, ar naudojate geli, ir be abejo kokie rezultatai. Esu be galo patenkinta fotoepiliacija, tikiuosi ir antroji funkcija pasitvirtins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2012 08 22, 21:22)
ar kuriai buvo taip kaip nutiko man? liko tokios kaip raudonos rausvos demelis, sakyciau kaip nudeginta, bet tik keliose vietose... gal per arti pridejau lempa o ji juk ikaista ir oda gal nusvilo... net nzn. pasidalinkit patirtim g.gif

Toje vietoje oda jautresnė, plonesnė. Kai skaičiau tyrimus visokius, tai visur buvo parašyta, kad tokios atsiradusios dėmės vėliau savaime išnyksta.
Atsakyti