Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

QUOTE(pandutė @ 2007 04 19, 20:43)
norejau paklaust kuom skiriasi fotoepiliacija nuo fotodepiliacijos?gal kuri zinot ar klaipedoj kur nors salina plaukus fotoepiliacijos budu?o kuom skiriasi elektroepiliacija kas geriau yra?ju tiek visokiu yra kad as nezinau su kuom butu geriausiai salinti

Na man atrodo , kad fotodepiliacijos tikrai nera biggrin.gif
O kur kaune daro merginos?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 19, 21:43)
norejau paklaust kuom skiriasi fotoepiliacija nuo fotodepiliacijos?gal kuri zinot ar klaipedoj kur nors salina plaukus fotoepiliacijos budu?o kuom skiriasi elektroepiliacija kas geriau yra?ju tiek visokiu yra kad as nezinau su kuom butu geriausiai salinti

na man atrodo kad niekuo labai ir nesiskiria, tiesiog skirtingi vadina. o beto juk buna labai skirtingu aparatu. as daug apie tai duomiuosi, nes man aktuali problema. o elektroepiliacija man atrodo yra skausminga, nors nzn... seip radau ju psl *reklama*, ten gal rasi rupimos info:)
Atsakyti
QUOTE(elipse @ 2007 04 18, 18:03)
as susidomejau sia tema, nes man tai labai aktuali problema  verysad.gif  tad prasau, papasakokite kanors is savo patirties apie fotodepiliacija  smile.gif

Fotodepiliacija - tiesiog neteisingas fotoepiliacijos pavadinimas. Tikrai neeiciau ten kur fotodepiliuoja rolleyes.gif
Atsakyti
o koks skirtumas kaip vadina, jei visvien atliekama ta pati procedura? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elipse @ 2007 04 20, 13:29)
na man atrodo kad niekuo labai ir nesiskiria, tiesiog skirtingi vadina. o beto juk buna labai skirtingu aparatu. as daug apie tai duomiuosi, nes man aktuali problema. o elektroepiliacija man atrodo yra skausminga, nors nzn... seip radau ju psl *reklama*, ten gal rasi rupimos info:)

o kur tas puslapiukas su ju reklama?gal gali pasakyt?bet kas is to kad perskaitau visur tik apie save pliusus sako,tavo teise rinktis
Atsakyti
QUOTE(elipse @ 2007 04 20, 14:59)
o koks skirtumas kaip vadina, jei visvien atliekama ta pati procedura?  biggrin.gif
Reikia skirti epiliacija nuo depiliacijos. Kitaip tai mazu maziausiai neprofesionalu.
Atsakyti
tai google gali ivesti zodi fotodepiliacija ir ismes ta adresa, as cia negaliu parasyti, nes sako, kad tai reklama. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgetmenot @ 2007 04 20, 15:01)
Reikia skirti epiliacija nuo depiliacijos. Kitaip tai mazu maziausiai neprofesionalu.

gal ir taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwuliuke2 @ 2007 04 20, 16:04)
tai google gali ivesti zodi fotodepiliacija ir ismes ta adresa, as cia negaliu parasyti, nes sako, kad tai reklama. smile.gif

tai tu eisi tiksliai i fotodepiliacija ar fotoepiliacija?nes tai 2skirtingi zodziai
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 20, 16:44)
tai tu eisi tiksliai i fotodepiliacija ar fotoepiliacija?nes tai 2skirtingi zodziai

i fotodepiliacija smile.gif man tai tie zodziai skirtingi,nors atlieka ta pati...
Atsakyti
QUOTE(elipse @ 2007 04 20, 17:08)
gal ir taip  4u.gif
As ne tave turejau omeny, o zmones kurie daro ar reklamuoja fotodepiliacija.
Atsakyti
o kas yra elektrolizes budu salinami plaukai?nu kuom tik jie nesalina.jau ir galva susisuko kaip issirinkti geriausia varijanta
Atsakyti