Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoepiliacija

QUOTE(pandutė @ 2007 04 20, 19:16)
o kas yra elektrolizes  budu salinami plaukai?nu kuom tik  jie nesalina.jau ir galva susisuko kaip issirinkti geriausia varijanta

as tai rinkciausi ta buda, kuris turetu daugiausia teigiamu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elipse @ 2007 04 23, 09:21)
as tai rinkciausi ta buda, kuris turetu daugiausia teigiamu atsiliepimu  smile.gif

tai kad nerandu tokio,visi tik minusus cia raso doh.gif
Atsakyti
as asmeniskai apie fotodepilaicija daug minusu negirdejau, bet neaisku, kaip ten ateity bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elipse @ 2007 04 23, 09:49)
as asmeniskai apie fotodepilaicija daug minusu negirdejau, bet neaisku, kaip ten ateity bus  smile.gif

o man minusas tas kad fotodepiliacijos klaipedoj nedaro,tai man ji atkrenta galiu rinktis tik elektroepiliacija ir lazeri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 23, 09:51)
o man  minusas tas kad fotodepiliacijos klaipedoj nedaro,tai man ji atkrenta galiu rinktis  tik elektroepiliacija ir lazeri doh.gif

tai jau taip smile.gif
Atsakyti
as manau jei jau pasiryzai tokius pinigus paaukoti fotodepiliacijai ar dar kam, tai gali paaukoti tuos kelis lt autobusui i kita miesta viena karta per men. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daiwuliuke2 @ 2007 05 05, 11:15)
as manau jei jau pasiryzai tokius pinigus paaukoti fotodepiliacijai ar dar kam, tai gali paaukoti tuos kelis lt autobusui i kita miesta viena karta per men.  biggrin.gif

autobusas tai ne keli litai o iseina virs 100lt tai man vaziuoti 8men iseis kaip antra depiliacija,o pinigu pas mane maisais nera,kad padaryt fotoepiliacija kai nezinai ar ji 100procentine yra be jokiu salutiniu poveikiu,jeigu tokia butu gal ir vaziuociau bet ji kaip ir lazeris ne 100procentine
Atsakyti
Ruosiaus ruosiaus ir siaip ne taip prisiruosiau smile.gif
Pries 6 savaites buvau pirma karta epiliacijoje. Dabar jau kelios dienos po antro karto. Tvarkiausi pazastis. Kol kas rezultatais labai patenkinta. Jei vis dar busiu tokia patenkinta ir po pusmecio tai eisiu ir bikini tvarkytis.
Vienas kartas kainuoja 250 lt. O kad ten be skausmo tai nereik cia pasaku pasakot. Tikrai skausmas yra, bet mazesnis negu depiliuojant vasku. Antras kartas buvo pastebimai maziau skausmingas.
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2007 05 11, 23:44)
Pries 6 savaites buvau pirma karta epiliacijoje. Dabar jau kelios dienos po antro karto.  Tvarkiausi pazastis. Kol kas rezultatais labai patenkinta. Jei vis dar busiu tokia patenkinta ir po pusmecio tai eisiu ir bikini tvarkytis.
Vienas kartas kainuoja 250 lt. O kad ten be skausmo tai nereik cia pasaku pasakot. Tikrai skausmas yra, bet mazesnis negu depiliuojant vasku. Antras kartas buvo pastebimai maziau skausmingas.

na manau kiekvienai skirtingai skauda... o jei ne palaptis kur dareisi? smile.gif
Atsakyti
Kaune, klinikoje "motina ir vaikas".
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2007 05 12, 00:44)
Pries 6 savaites buvau pirma karta epiliacijoje. Dabar jau kelios dienos po antro karto.  Tvarkiausi pazastis. Kol kas rezultatais labai patenkinta. Jei vis dar busiu tokia patenkinta ir po pusmecio tai eisiu ir bikini tvarkytis.

as irgi noriu smile.gif
Atsakyti
mano MB siandien kakla daresi tai buvau kartu paziuret kaip kas ten vyksta ir pati kitai savaitei uzsirasiau bikini , sake biski skauda bande man parodyt ignybdamas tai man skaudejo biggrin.gif bet geriau taip pakentesiu zinodama kad jie nyksta nei kas 3sav depiliacija vasku wacko.gif
Atsakyti