QUOTE(Viola fiola @ 2008 09 19, 06:56)
Arba cia recepta patalpinkit. Gal as irgi kada prisiruosiu pasigaminti

Tingisi tiesiog terliotis del mazo kiekio
pakaitinu pieną - 1,5-2 litro iki tol, kol galiu išlaikyti jame pirštą skaičiuodama iki 15-os. Ant arbatinio šaukštelio galo pakabinu šaldytų bakterijų, išmaišau, kartais įdedu porą šaukštų cukraus ir įsukusi į užklotą palaikau 4-5,5 val. Ir viskas

ir aš maniau, kad čia labai sudėtinga, bet iš tikrųjų - ne
tik labai reik žiūrėt, kad niekas į tą šiltą gumulą nesikėsintų, nes užklotą gali tekti valyti ilgai ir nuobodžiai
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 09 19, 18:27)
Lietuvoj mačiau tik sojų
kažkur spaudoje mačiau, kad pradėjo į LT vežti ir avižų pieną, bet lentynoje matyti dar neteko