Įkraunama...
Įkraunama...

akių dūmimas

QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 09 17, 15:39)
Aha, pradejau neseniai gaminti - tikras skanumelis su misko uogytem, trintom bruknem su cukrum  essen.gif


su šviežiu medum, dar turiu ax.gif

man ramu - tas pats puodas, dubenėlius išsiplauni - nereikia plastmasėmis šiukšlinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 09 17, 16:34)
su šviežiu medum, dar turiu  ax.gif

man ramu - tas pats puodas, dubenėlius išsiplauni - nereikia plastmasėmis šiukšlinti smile.gif



Merginos, taip pat labai norėčiau pasigaminti natūralaus jogurto, kaip Jūs jį gaminat, gal galit atsiųsti receptukų į asmeninę dėžutę? Būčiau labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Arba cia recepta patalpinkit. Gal as irgi kada prisiruosiu pasigaminti biggrin.gif Tingisi tiesiog terliotis del mazo kiekio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 09 19, 06:56)
Arba cia recepta patalpinkit. Gal as irgi kada prisiruosiu pasigaminti  biggrin.gif Tingisi tiesiog terliotis del mazo kiekio  tongue.gif


Apie jogurta rasyta cia:
http://www.supermama...;#entry17448955
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 09 19, 11:36)



Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O aš čia (Danijoje) radau labai fainų jogurtų iš avižų kažkaip padaryto. Čia ir avižų pieno yra, man taip skanu, bet kad brangoka verysad.gif Gal žinot kaip pasigaminti?

Beje, pakeliai jogurtų ir panašiai čia TIK litriniai, jei randi mažesnių, tai nebent iš vokietijos importuoti. Ir tik popieriniai, jokių plastikų. Lietuvoj tokį VALIO gėrimą rauginto pieno pirkdavom, tai labai panašiai šičia visi pieno produktai. Net giretinė daugiausia tik 0,5 kg pakais. Bet ir tai dažnai persistengiama su pakuotėm, ir kažkaip (gal kad labiau į akį krenta, o gal kad PINIGINGESNIEMS skirta) būtent ekologiški produktai pripakuoti į dešimt plastikų.
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 09 19, 18:13)
O aš čia (Danijoje) radau labai fainų jogurtų iš avižų kažkaip padaryto. Čia ir avižų pieno yra, man taip skanu, bet kad brangoka verysad.gif  Gal žinot kaip pasigaminti?

Beje, pakeliai jogurtų ir panašiai čia TIK litriniai, jei randi mažesnių, tai nebent iš vokietijos importuoti. Ir tik popieriniai, jokių plastikų. Lietuvoj tokį VALIO gėrimą rauginto pieno pirkdavom, tai labai panašiai šičia visi pieno produktai. Net giretinė daugiausia tik 0,5 kg pakais. Bet ir tai dažnai persistengiama su pakuotėm, ir kažkaip (gal kad labiau į akį krenta, o gal kad PINIGINGESNIEMS skirta) būtent ekologiški produktai pripakuoti į dešimt plastikų.

gal kas matėte kur parduoda?
http://www.mama.lt/s...as-avizu-pienas
Avižų pienas su uogomis

Reikės:
6 šaukštų maltų avižų,
1 litro karšto vandens.

Užpylus į termosą palikti 3 valandoms, o po to nukošti. Pienas gatavas. Juo galite balinti arbatą, kavą arba tiesiog gaminti kokteilius su uogomis. Pasaldinti pienių žiedų medumi. Labai skanu ir siela džiaugiasi.

vis nepabandau pasidaryti,bet reiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2008 09 19, 18:23)
gal kas matėte kur parduoda?
http://www.mama.lt/s...as-avizu-pienas
Avižų pienas su uogomis

Reikės:
6 šaukštų maltų avižų,
1 litro karšto vandens.

Užpylus į termosą palikti 3 valandoms, o po to nukošti. Pienas gatavas. Juo galite balinti arbatą, kavą arba tiesiog gaminti kokteilius su uogomis. Pasaldinti pienių žiedų medumi. Labai skanu ir siela džiaugiasi.

vis nepabandau pasidaryti,bet reiks ax.gif


Lietuvoj mačiau tik sojų sad.gif
bet ačiū už receptuką, keliausiu bandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 09 19, 06:56)
Arba cia recepta patalpinkit. Gal as irgi kada prisiruosiu pasigaminti  biggrin.gif Tingisi tiesiog terliotis del mazo kiekio  tongue.gif


pakaitinu pieną - 1,5-2 litro iki tol, kol galiu išlaikyti jame pirštą skaičiuodama iki 15-os. Ant arbatinio šaukštelio galo pakabinu šaldytų bakterijų, išmaišau, kartais įdedu porą šaukštų cukraus ir įsukusi į užklotą palaikau 4-5,5 val. Ir viskas smile.gif ir aš maniau, kad čia labai sudėtinga, bet iš tikrųjų - ne biggrin.gif

tik labai reik žiūrėt, kad niekas į tą šiltą gumulą nesikėsintų, nes užklotą gali tekti valyti ilgai ir nuobodžiai smile.gif

QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 09 19, 18:27)
Lietuvoj mačiau tik sojų sad.gif


kažkur spaudoje mačiau, kad pradėjo į LT vežti ir avižų pieną, bet lentynoje matyti dar neteko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 20 rugsėjo 2008 - 15:18
QUOTE(katutis @ 2008 09 20, 16:18)
pakaitinu pieną - 1,5-2 litro iki tol, kol galiu išlaikyti jame pirštą skaičiuodama iki 15-os. Ant arbatinio šaukštelio galo pakabinu šaldytų bakterijų, išmaišau, kartais įdedu porą šaukštų cukraus ir įsukusi į užklotą palaikau 4-5,5 val. Ir viskas smile.gif ir aš maniau, kad čia labai sudėtinga, bet iš tikrųjų - ne biggrin.gif

tik labai reik žiūrėt, kad niekas į tą šiltą gumulą nesikėsintų, nes užklotą gali tekti valyti ilgai ir nuobodžiai smile.gif
kažkur spaudoje mačiau, kad pradėjo į LT vežti ir avižų pieną, bet lentynoje matyti dar neteko smile.gif

Kas tos šaldytos bakterijos?
Atsakyti
tokie šviesiai rudi miltukai 4u.gif

supermamos diskutavo, kad gerai naudoti šaldytas bakterijas, nes jos "neišsigimsta". Jas parduoda Baltvita (Vytenio g.50), aš pirkau numerį YC-180 smile.gif Pakutis kainuoja apie 25 litus, bet kada aš jį baigsiu - nežinia, labai ilgam užtenka.

Firma šiaip didmenininkė, bet be spyriojimųsi pardavė bakterijų man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 21 rugsėjo 2008 - 01:39
QUOTE(katutis @ 2008 09 20, 16:18)
pakaitinu pieną - 1,5-2 litro iki tol, kol galiu išlaikyti jame pirštą skaičiuodama iki 15-os. Ant arbatinio šaukštelio galo pakabinu šaldytų bakterijų, išmaišau, kartais įdedu porą šaukštų cukraus ir įsukusi į užklotą palaikau 4-5,5 val. Ir viskas smile.gif ir aš maniau, kad čia labai sudėtinga, bet iš tikrųjų - ne biggrin.gif

tik labai reik žiūrėt, kad niekas į tą šiltą gumulą nesikėsintų, nes užklotą gali tekti valyti ilgai ir nuobodžiai smile.gif
kažkur spaudoje mačiau, kad pradėjo į LT vežti ir avižų pieną, bet lentynoje matyti dar neteko smile.gif








Aciu labai uz informacija aciuks.gif Bandysim thumbup.gif
Atsakyti