QUOTE(gutte86 @ 2009 02 12, 16:08)
mano mama kaime augina darzoves - jokios chemijos, jokiu trasu nenaudoja, isskyrus mesla. Tai siemet morkos labai dideles uzaugo,
O ar žinote, kad mėšlas ir sąlygoja nitratų kiekį daržovėse ? Juk tai azotas

Todėl su juo reikia elgtis labai atsargiai ir nepadauginti

Kitaip ne tik dydis bus įspūdingas, bet ir nitratų juostelės rodys šimtais
Aš irgi auginu morkas ir dar bile ką, morkos vienareikšmiškai - neišsilaiko niekaip sultingos per žiemą

Sukirmija - beveik visada. Nu teisybės dėlei reik pripažint, kad nebandžiau jų laikyti drėgname šaltame smėlyje - sako, taip geriausiai išsilaiko. Kitamet būtinai pabandysiu. Bet kokiu atveju skirtumas nuo pirktinių visuomet būna ryškus
O dėl Tatulos tai paskaičiau ir bais susinervijau - įtariu, greičiausiai su mėšliuku pertręšė, ale visvien nu kaip po to pasitikėt ir galvot, kad supranta žmonės ką daro

Kaip tik dar užtekau savo ir draugų išaugintų daržovių, o dabar jau ruošiausi Tatulon, ale kažkaip net noras prapuolė. O direktoriui tai gal reikia daugiau piktų žinučių parašyt, nes čia ne juokas. Juk jo biznis ant pasitikėjimo pastatytas - gali labai greit griūt.
KLausykit, o jum nekilo įtarimas dėl obuolių TAtuloj, nes bent jau praeitais metais prekiaudavo vieni žmonės tokiais labai gražiais ir skaniais obuoliais, aš ir pati iš jų pirkau

, bet vis kirbėjo abejonės. GAlvoju, gal kas bandė juostelėmis patikrint? O gal jau ir suvis nebėra tų prekiautojų ?