QUOTE(pikkolo @ 2009 03 24, 08:38)
Kai kada viską lemia kiekiai.
Plovimo priemones naudoju ne ekologiškas.
Dėl GMO. Aš esu prieš, ir nesvarbu ką sako gydytojai. Produktai su GMO pradėti naudoti tik prieš 10 metų, tad apie kažkokias pasekmes kalbėti yra labai anksti.
dabar vieni puslapiai varo, kaip yra blogai visi E
geras pastebėjimas, o kaip tuos leistinus kiekius nustatyti? Nebūtinai is karto turi kažkuo nusinuodyti ir mirti

gali būti, kad vyksta lengvas nuodijimas kosmetikos priemonėmis (kuo prausiamės, tepamės, gražinamės, lakuojame ir pan.), lygiai taip pačiai nuo nesveiko maisto dėl skonio stipriklių ir kitokių pagerintojų vystosi priklausomybė.
per TV mačiau virš 200 kilogramų sveriančią juodaodę, kuri pietums kišo į burną 3 tūkst. kalorijų vertės bulką su malta mėsa ir sakė, na žinau, kad blogai, kad taip negalima, bet negaliu savęs nugalėti
štai dėl to aš asmeniškai ir vykdau produktų atranką principu natūralu/nenatūralu, sveika/nesveika, vietos gamybos/atvežtinis. Negeriu coca colos, limonadų, nevalgau traškučių, greito maisto, dešrų-dešrelių, nežinia kurio derliaus nesezoninių vaisių etc - noriu prevencijos, o ne tik kliautis of.medicina, chemija, kaip viskas saugu: standartai, taisyklės, įpareigojimai neleidžia nuodyti žmonių

indų ploviklį nusipirkau ekologišką ir esu labai patenkinta

GMO dar ir dėl kitos priežasties reikėtų vengti - kad nefinansuotume abejotinos etikos GMO pramonės

reikia skaityti ir atsirinkti

pagal tokius sąrašus tokių įdomybių pavyksta etiketėse rasti

QUOTE(MAMarija @ 2009 03 24, 12:40)
Kaip paaiškėjo po paskutinio mūsų pokalbio apie ekologiją, jis yra tos parduotvės savininkas ir tikrai nėra vaistininkas
Apie GMO. Kiek atsimenu, tai ponas kalbėjo būtent apie žalos nebuvimą (ar mažą buvimą, jau nepamenu)
tai koks jo išsilavinimas?

Man atrodo, kad jo išsilavinimas vistiek nesiekia mano užrodytos profesorės (kur įdėjau linką) susivokimo tam tikruose dalykuose