Įkraunama...
Įkraunama...

akių dūmimas

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 25, 16:03)
Siek tiek fanatizmo reikia visur- ka bedarytum ar kuom besidometum. Kitaip nebus rezultato mirksiukas.gif
O as numirus noreciau suputi greitai, jei jau kis po zeme, o ne kad su manim butu bedu, jog kunas nepuva del per daug prifarsiruotu organu  chemija ir kitais baubais  biggrin.gif

Su tais lavonai, tai tik seansis žaliasis smegenų plovimas ir nekitaip. Kažkokiam duobkasiuis kažkur pasirodė tongue.gif Kur tikri faktai?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 01 20, 14:48)
Aš netikrinau, savaime išėjo biggrin.gif Palikom išsikraustydami pas tėvus keletą daiktų maximos maišelyje, po maždaug metų traukėm tą maišelį iš dėžės, turinys iškrito, o pusė maišo sutrupėjo kaip vaflis koks. Bet visiškai suirtų, manau, po dar kokių poros metų... Šiaip ar taip medžiaginiai daugkartiniai nepalyginamai geresni, tik norėjau apie netikėtą eksperimentą papasakoti biggrin.gif

lotuliukas.gif Man tas pats nutiko su maišeliais maksiminiais. Sukroviau į maišelius drabužius. Užrišau. Sukėliau į spintą. Atėjau po pusmečio pasiimti, o ten totalus bardakas. doh.gif Iš maišų belikę surišimas. Vos palietus jie trupa kaip iš sutrūnijusio popieriaus. doh.gif Turėjau užsiėmimą viską perkilnoti. hihihi.gif

O apskritai apie ekologiją tai nelabai suprantu kur dedamas akcentas. Ar kad gamtai būtų geriau ar kad komkretus žmogus gautų mažiau chemikalų kasdieniniame gyvenime? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 03 21, 09:55)
lotuliukas.gif  Man tas pats nutiko su maišeliais maksiminiais. Sukroviau į maišelius drabužius. Užrišau. Sukėliau į spintą. Atėjau po pusmečio pasiimti, o ten totalus bardakas. doh.gif  Iš maišų belikę surišimas. Vos palietus jie trupa kaip iš sutrūnijusio popieriaus. doh.gif  Turėjau užsiėmimą viską perkilnoti. hihihi.gif
O apskritai apie ekologiją tai nelabai suprantu kur dedamas akcentas. Ar kad gamtai būtų geriau ar kad komkretus žmogus gautų mažiau chemikalų kasdieniniame gyvenime? mastau.gif

Na va, gal ir ne taip blogai? Bet vis tiek nemegstu, kai namie pilna tu maisu plastmasiniu doh.gif

Aha, butu idomu pasiklausyti samprotavimu siuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 03 21, 10:55)

o koks skirtumas kur tas ''akcentas". Ir viena ir kita labai svarbu ir susiję tarpusavyje.. rolleyes.gif Mano manymu, svarbiausias žmogaus sąmoningumas... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 21 kovo 2010 - 11:25
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 21, 13:23)
o koks skirtumas kur tas ''akcentas". Ir viena ir kita labai svarbu ir susiję tarpusavyje..  rolleyes.gif Mano manymu, svarbiausias žmogaus sąmoningumas...  smile.gif

Aš tai pat pritariu, kad čia akcentas nesvarbus. Visgi reikia nebūt tokiem savanaudžiam kad tik savimi rūpintis... Gamta - mūsų visų namai, todėl ją reikia saugoti ateinančioms kartoms. O visgi, gyvendami ekologiškai saugome savo, vaikų, artimųjų sveikatą bei pačią gamtą. Chemijos ir taip jau visur per daug, tai reikia stengtis, kad kasdien jos pasisavintume vis mažiau.. Reikia pradėti stengtis visiems nuo savęs, tada visi tapsime sveiki ir laimingi smile.gif
Atsakyti
Almonas Gutkauskas: Lietuvoje spekuliuojama nitratų ekologiškuose produktuose klausimu
ekologija.blogas.lt
Atsakyti
Pamenu, kaime pries pora metu tikrino nitratu kiekius suliniuose (kaimas yra Labanoro girioje). Testas parode, kad nitratu vandenyje nera visai.
Kadangi dabar toks vajus siuo klausimu, tai mastau, kad reiktu nusipirkti juosteliu ir pratestuoti kaime augintas darzoves, o t.p. pirktinius vaisius, sultis, bent jau tuos, kur vaikui duodam...
Atsakyti
o kur yra tokių juostelių pirkti?ir aš norėčiau pratestuoti produktus bei vandenį
Atsakyti
Įdomiausia tai, kam gamintojai gamindami uogienes, džemus: pvz. bruknių, spanguolių, vyšnių deda citrinos rugšties kaip koncervanto (nes kitos priežasties dėti į rūgščias uogas rūgšties neįsivaizduoju) g.gif ir dar rašo etiketėje, jog produktas BE E smile.gif
Jei jau priimta, kad citrinos rūgštis ,kalcio karbonatas ir pan. žymimi E raidėmis tai ir žymėtų juos E. Dabar parašo žodžiais citrinos rūgštis, o etiketėje stambiom raidėm rašo be E biggrin.gif AKIŲ DŪMIMAS doh.gif
Atsakyti
Na, taip, tai savotiška apgavystė, bet ne visi E blogi. Žmonės labai prigąsdinti tų E raidžių net nežinodami, ką iš tikro kuris žymėjimas reiškia. Tad užrašu "be E" greičiausiai norima pasakyti, kad šiame produkte nėra jokių sveikatai kenksmingų produktų.
Atsakyti
vandens ir maisto tyrimai ( nitratu, nitritu kiekis) nustatomas čia :
NVSPL
Atsakyti
[/QUOTE]vandens ir maisto tyrimai ( nitratu, nitritu kiekis) nustatomas čia :
NVSPL[QUOTE]
Šičia tiriant vienos rūšies daržoves kainuoja 18 lt.Nors mums jie aiškino ,kad lakmuso popierėliais nėra visai tikslu,mes jų nepaklausėm blush2.gif ir tyrėm lakmuso juostelėm.
Atsakyti