Įkraunama...
Įkraunama...

akių dūmimas

QUOTE(EditaSCE @ 2010 01 19, 17:26)
daug rasote apie ekologiska maista, o man labai idomu, kur jus pvz. gyvendamos Vilniuje ji perkate. kas gali pasidalinti tomis geromis vietomis kur galima rasti sveiko ir ekologisko maisto. turiu omenyje darzoves ir pan.
buciau labai dekinga uz pasidalinta info

Gera, kai ateini i prota smile.gif .O del maisto gal uzsukite i temas " Ekologiski maisto produktai", "Ekologiskas turgelis", ten rasite daug atsakymu i rupimus klausymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 20 sausio 2010 - 10:32
QUOTE(Saulužė @ 2008 07 09, 11:58)
Na maistą perkant, tai bent galima bandyt pasitikėt Ekoagros ženklu, o kaip pasitikėt pvz, Maxima ir jos žaliuoju maišeliu, kas dabar patikrins ar tas maišas supūva per mažiau nei metus smile.gif

Aš netikrinau, savaime išėjo biggrin.gif Palikom išsikraustydami pas tėvus keletą daiktų maximos maišelyje, po maždaug metų traukėm tą maišelį iš dėžės, turinys iškrito, o pusė maišo sutrupėjo kaip vaflis koks. Bet visiškai suirtų, manau, po dar kokių poros metų... Šiaip ar taip medžiaginiai daugkartiniai nepalyginamai geresni, tik norėjau apie netikėtą eksperimentą papasakoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 07 08, 21:17)
kad labai daug reklamuojasi nesaziningai tai tikra tiesa ir del to labai pikta.. paprasciausias pvz musu lietuviska kosmetika "Rasa", po to visi TBS, l'occitane ir pan. jei kompanija giriasi gaminanti ekologiska kosmetika tai pas juos viskas turetu buti ekologiska - pradedant vidaus turiniu, baigiant pakuote. mazu maziausia parduotuvej nedalinti plastikiniu maisiuku  doh.gif
o del to kad ta musu ekologiskoji gyvenimo dalis yra labai nedidele irgi sutinku. bet viskas kinta po mazu. galbut atrodo juokinga kai valai tuoleta ekologisku valikliu, kai netoliese stovi fabrikas. bet as labai tikiuosi kad vaikas uzauges "ekologiskuose namuose" ir tapes to baisaus fabriko direktorium "si ta" pakoreguos (norint budas visada atsiras). reikia nemazai laiko kad bent jau daugumos zmoniu samone taptu "ekologiska".

Reklamos eina savo keliu, o mes savo.
Paziurim jas , o darom kaip mums atrodo geriausia. Stengiuosi rinktis ekologiskus produktus.
Ekologija labai gerai, tegu kiekvienas is musu nors tuputi apie tai galvoja ir savo vaikams aiskina. bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 01 20, 15:48)
Aš netikrinau, savaime išėjo biggrin.gif Palikom išsikraustydami pas tėvus keletą daiktų maximos maišelyje, po maždaug metų traukėm tą maišelį iš dėžės, turinys iškrito, o pusė maišo sutrupėjo kaip vaflis koks. Bet visiškai suirtų, manau, po dar kokių poros metų... Šiaip ar taip medžiaginiai daugkartiniai nepalyginamai geresni, tik norėjau apie netikėtą eksperimentą papasakoti biggrin.gif

o geras kaip tik siandien galvojau gal reikia kur i stalciaus dugna koki maisioka uzmarinuoti patikrinimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as-madam @ 2010 01 24, 12:46)
Reklamos eina savo keliu, o mes savo.
Paziurim jas , o darom kaip mums atrodo geriausia. Stengiuosi rinktis ekologiskus produktus.
Ekologija labai gerai, tegu kiekvienas is musu nors tuputi apie tai galvoja ir savo vaikams aiskina. bigsmile.gif

drinks_cheers.gif bet kokiu uzsispyrusiu zmoniu pasitaiko, aiskink neiaiskinus, o jie isikande, kad viskas kenksminga, ir nera ko cia rankioti atseit, ir taip mirsim... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeta @ 2010 02 25, 15:46)
drinks_cheers.gif bet kokiu uzsispyrusiu zmoniu pasitaiko, aiskink neiaiskinus, o jie isikande, kad viskas kenksminga, ir nera ko cia rankioti atseit, ir taip mirsim...  doh.gif

bet kad taip ir yra. dry.gif o fanatizmas irgi nėra sveika.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2010 02 25, 16:41)
bet kad taip ir yra. dry.gif o fanatizmas irgi nėra sveika.

Siek tiek fanatizmo reikia visur- ka bedarytum ar kuom besidometum. Kitaip nebus rezultato mirksiukas.gif
O as numirus noreciau suputi greitai, jei jau kis po zeme, o ne kad su manim butu bedu, jog kunas nepuva del per daug prifarsiruotu organu chemija ir kitais baubais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 25, 17:03)
Siek tiek fanatizmo reikia visur- ka bedarytum ar kuom besidometum. Kitaip nebus rezultato mirksiukas.gif
O as numirus noreciau suputi greitai, jei jau kis po zeme, o ne kad su manim butu bedu, jog kunas nepuva del per daug prifarsiruotu organu  chemija ir kitais baubais  biggrin.gif

na, aš iš viso norėčiau kad mane kremuotų g.gif
o dėl fanatizmo. dabar užfiksuota nauja anoreksijos forma -- nesveikas pasinešimas ant sveiko maisto (tik užmiršau kaip vadinasi) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2010 02 25, 18:34)
na, aš iš viso norėčiau kad mane kremuotų  g.gif
o dėl fanatizmo. dabar užfiksuota nauja anoreksijos forma -- nesveikas pasinešimas ant sveiko maisto (tik užmiršau kaip vadinasi)  rolleyes.gif

Aha, jau pavadino ta "liga" bet ir as pamirsau kaip vadinasi- dar ir testas buvo viename zurnale- su atsakymais taip arba ne. Tai mano atsakymas buvo - taip doh.gif - jau ligone biggrin.gif , nors klausymai tokie buvo kaip as sakau- i vienus vartus- nu negali kitaip atsakyti, jei nors siek tiek rupiniesi tuom, ka valgai..
Tas pasinesimas ten ivardijamas kaip priklausomybe... Bet nesveiko maisto priklausomybe irgi egzistuoja ... Zinoma, jei jau sapnuoji tik salotas ir su dujokauke sedi namie - nu gal tada liga jau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 25 vasario 2010 - 17:43
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 25, 18:41)
... Zinoma, jei jau sapnuoji tik salotas ir su dujokauke sedi namie - nu gal tada liga jau...

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Pvz man svarbu ar mano vaikai ir anukai gyvens sveika, o viskas priklauso nuo musu - tevu, kaip jau paruosi vaika gyvenimai , taip jis gyvens, bent pradzia tures...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 25, 17:41)
Aha, jau pavadino ta "liga" bet ir as pamirsau kaip vadinasi

Ortoreksija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorofėja @ 2010 03 16, 16:52)
Ortoreksija smile.gif

Taip, butent! biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti