Įkraunama...
Įkraunama...

akių dūmimas

QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 15, 13:32)
Nueik į Rimi, pamatysi  mirksiukas.gif gal net 2 rūšys su ženkliuku, kad oko test kaip sehr gut įvertino. Ap'ti joduota druska su fluoru.  500g - 1,99lt (pirkau su nuolaida už 99ct)

Ačiū už naujienas, Žirklutės bigsmile.gif

O jodo perteklius nepasišalina iš organizmo be pasekmių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 15, 15:40)
Ačiū už naujienas, Žirklutės  bigsmile.gif

O jodo perteklius nepasišalina iš organizmo be pasekmių?  g.gif

Gyvenant Lietuvoje jodo perteklius negresia 4u.gif
Atsakyti

ar besaikis lietuvos misku kirtimas-ekologija?
o kaip noras kursiu nerija paversti urbanizuotu kurortu?
tokiu atveju zuva galybe gyvunu,augalu,o kuo maziau misku-tuo uzterstesnis oras.
zmones linke viska daryti del pinigu.

o mes ir perkame,kaip aklu aveliu banda.
[/quote]

naujame "Istoriju" numeryje yra straipsnis apie Baltijos juros uzterstuma. Paskaitykit butinai.
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2008 07 09, 14:17)

ekologiskos kosmetikos nepagamins be konservantu,juk ji momentaliai suges.

Teisybė. Bet net konservantai gali būti... ekologiški (iš ekologiškai užaugintų cukrinių runkelių gaunamas ekologiškas cukrus, pvz.).
Papildyta:
QUOTE(balta @ 2008 07 15, 14:02)
Aš pati perku jūros druską.

Tai dar nėra savaiminė garantija, kad nusipirkai tikrai ekologišką prekę. Kur statistiškai dažniausiai įvyksta ekokatastrofos (naftos išsiliejimai, pvz.)?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 07 16, 21:14)
Teisybė. Bet net konservantai gali būti... ekologiški (iš ekologiškai užaugintų cukrinių runkelių gaunamas ekologiškas cukrus, pvz.).
Papildyta:

Tai dar nėra savaiminė garantija, kad nusipirkai tikrai ekologišką prekę. Kur statistiškai dažniausiai įvyksta ekokatastrofos (naftos išsiliejimai, pvz.)?

Aš irgi pasidairiau šiandien maximoj prie druskos ir nei vienos ekologiškos nepamačiau schmoll.gif šiais laikais Atlanto druska nebereiškia ekologiškos, deja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 16, 22:17)
Aš irgi pasidairiau šiandien maximoj prie druskos ir nei vienos ekologiškos nepamačiau  schmoll.gif šiais laikais Atlanto druska nebereiškia ekologiškos, deja  unsure.gif

aš rimi pirkau, maximoj tai nemačiau schmoll.gif

Pridedu foto user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žirklutės: 16 liepos 2008 - 23:11
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 16, 22:56)
aš rimi pirkau, maximoj tai nemačiau  schmoll.gif

Pridedu foto user posted image

Aišku doh.gif gaila mažoka fotkė, nelabai matosi rolleyes.gif o jinai sertifikuota? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 17, 09:37)
Aišku  doh.gif gaila mažoka fotkė, nelabai matosi  rolleyes.gif o jinai sertifikuota?  g.gif

Mažytė, su telefonu dariau, čia šiaip, maždaug vaizdą susidaryt rolleyes.gif Be sertifikato, bet man eko testų įvertinimo užtenka, nes ir sertifikuoti ne visi jį gauna
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 07 17, 10:27)
Mažytė, su telefonu dariau, čia šiaip, maždaug vaizdą susidaryt  rolleyes.gif Be sertifikato, bet man eko testų įvertinimo užtenka, nes ir sertifikuoti ne visi jį gauna

Na taip, daugmaž vaizdelis matosi smile.gif

O čia koks ekotestas? Baltos pacituotas iš vokiško Okotest žurnalo?

Nes aš maximoj ant burokėlių irgi mačiau užrašą EKOAGROTEST, iš kurio man tik juokas ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 17, 11:34)
Na taip, daugmaž vaizdelis matosi  smile.gif

O čia koks ekotestas? Baltos pacituotas iš vokiško Okotest žurnalo?

Nes aš maximoj ant burokėlių irgi mačiau užrašą EKOAGROTEST, iš kurio man tik juokas ima  biggrin.gif

Ne, čia normalus ax.gif kur balta rašo, pastebėjau, kad jo rezultatai l. vertinami, kad net ant etikečių deda. Pvz. tą patį ženkliuką, kad įvertino gerai/l/gerai galima pamatyt ant almawin wc valiklio, logonos rožių veido kremo, amazonas vaikjuostės ir pan.
Pavyzdėlis user posted image
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2008 07 09, 14:17)

parduotuvese,kai ketina ka nors ideti maiseli as sakau "nereikia....neekologiska" ir stebiu  perdaveju reakcija.xD

drinks_cheers.gif Aš taip pat kratausi tų maišelių, o kai pasakau- saugokim gamtą, tai reakcija būna tokia- blink.gif fool.gif
Galvoju, kad rei pasisiūt daugkartinį iš lino ir būsiu tikrai ekologiška mergička smile.gif O kai siūlys plastikinį- kyštelt panosėn savo lininį biggrin.gif

Dėl lietuviškų, atseit ekologiškų produktų labai suabejojau- nusipirkai "Rasos" kremą ( bendravardis, tai jau galvoju galima pasitikėt biggrin.gif )- pasiskaičius apie parabenus pasižiūriu- gal kokie 4-5... doh.gif Va ir visa ekologija
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2008 07 21, 13:41)

Dėl lietuviškų, atseit ekologiškų produktų labai suabejojau- nusipirkai "Rasos" kremą ( bendravardis, tai jau galvoju galima pasitikėt  biggrin.gif )- pasiskaičius apie parabenus pasižiūriu- gal kokie 4-5...  doh.gif  Va ir visa ekologija

Rasa ir nesiskelbia, kad ekologišką kosmetiką gamina (na, išskyrus tą nesąmonę su "Organic trends" linija doh.gif ) Ją vadina "natūralia", tik natūralių dalių kiekis tarp visų parabenų ir sulfatų pasimeta...
Atsakyti