Visa laika tepiausi AVENT kremuku nuo striju, paskutinius pora menesiu-ESSEX losjonu (nespecializuotas, bet siaip patiko), jau turiu 38 sav., bet kol kas viskas

QUOTE(r@siukas @ 2007 04 16, 10:07)
Visa laika tepiausi AVENT kremuku nuo striju, paskutinius pora menesiu-ESSEX losjonu (nespecializuotas, bet siaip patiko), jau turiu 38 sav., bet kol kas viskas 

na tikekimes, kad ju ir neatsiras... nes kitoms sako pora dienu pries gimdyma ima ir sutrukineja...

Aš naudoju Percutalfa spec. kremuką ir kol kas nematau nė vienos strijos
. Man netgi atrodo, kad tos, kur buvo atsiradusios per pirmajį nėštumą, išnyko ar tiesiog pasidarė labai neryškios. Po gimdymo bandysiu įsigyt ir tos pačios serijos kremą nuo celiulito Percutafeine, nes su ta apelsino žieve ant šlaunų tai man tikrai nekas

va nuo pono C tai reiks kazka daryti, nes sakes, koks isbujejes is pasitenkinimo jis dabar
jau tikrai baisiai atrodo
O cia koks kremukas, kur jo pirkti, kiek kainyte?

Sveikos busimo mamytes,
mano oda linkusi trukineti, tai galvojau, kad per nestuma man bus kaput

bet, thu thu thu, dabar man 36 savaites ir nei vienos papildomos strijos, o naudoju labai pigu ir tikrai oda gerai drekinanti JHONSONS BABY aliejuka

QUOTE(Rudaakė @ 2007 04 26, 08:38)
va nuo pono C tai reiks kazka daryti, nes sakes, koks isbujejes is pasitenkinimo jis dabar
jau tikrai baisiai atrodo
O cia koks kremukas, kur jo pirkti, kiek kainyte?

Percutafeine mačiau visai neseniai Vokiečių vaistinėj, kainuoja apie 60 Lt. Aš pati jo dar nesu bandžiusi, bet atsiliepimų girdėjau gerų. Be to, kaip jau sakiau, tos pačios serijos kremukas nuo strijų tai man kol kas

Sveikutės mamytės, labai daug yra visko prirašyta, reklamuoja apie visokius kremukus, losjonus nuo strijų, apie augalinisu plaukų dažus nėščioms...O kaip su veido priežiūra? Įdomu ar galima ir patartina darytis veido kaukes? Ar yra kokie spec.kremukai nėščioms, nes radau literatūros jog nėštumo metu visa oda labai pasausėja...

QUOTE(r@siukas @ 2007 04 16, 08:07)

Po to kai baigiau Percutalfa, įsigijau Avent aliejuką (yra ir kremukas), tai labai malonus kvapas (citrusų) tepasi labai lengvai ir greit susigeria. Oda net švyti po jo

Sveikutes,
as irgi pasidalinsiu patirtimi kovoje su strijomis. Pirmiausia buvau isigijus Pregnacare, bet jis nepigus - apie 35Lt. Veliau nusipirkau irgi antistrijini Maternity ar kazkaip panasiai besivadinanti, tai atsirado kazkokiu pavieniu spuogeliu..Gal as jam alergiska buvau, nors ant pakelio parasyta, kad jis tikrai nealergizuoja..
Na, o paskutinis atradimas buvo Margaritos universalus kremas. Juo teplioju visa kuna nuo 25 sav. ir vargo nematau..
Dabar jau 34 sav., bet nei vienos strijos nematyt..tfu, tfu..
Turiu pridurt, kad oda irgi gana problemiska turiu: sildymo sezonu be kremu ir iki nestumo negalejau gyvent, vos nusiprausus taip visa pradedavo tempti ir niezeti, kad uzmigt negaledavau...
as irgi pasidalinsiu patirtimi kovoje su strijomis. Pirmiausia buvau isigijus Pregnacare, bet jis nepigus - apie 35Lt. Veliau nusipirkau irgi antistrijini Maternity ar kazkaip panasiai besivadinanti, tai atsirado kazkokiu pavieniu spuogeliu..Gal as jam alergiska buvau, nors ant pakelio parasyta, kad jis tikrai nealergizuoja..

Turiu pridurt, kad oda irgi gana problemiska turiu: sildymo sezonu be kremu ir iki nestumo negalejau gyvent, vos nusiprausus taip visa pradedavo tempti ir niezeti, kad uzmigt negaledavau...

Na, o as naudoju AVENTIS krema ir Jonhson aliejuka. Labai patinka. Abu puikiai susigeria

man tai gydytoja patare naudoti JHONSONS BABY aliejuka, tai ji kolkas ir naudoju kai nepamirstu pasitept, bet snd ant krutines patebejau kelis raudonus dryzius, tai skiau dabar jau tepsiuos ir ryte ir vakare ir dar gal koki kremuka nusipirksiu, gal pades o gal ir ne
tas aliejukas tai tikrai gerai drekina tik reikia reguleriai teptis o ne taip kaip as

Pirmo nėštumo metu prieš šešis metus naudojau amerikiečių firmos Palmers kremą nuo strijų ir kremuką įtrūkusiems speneliams gydyti. Efektas
Strija atsirado vienintelė prieš pat gimdymą kokio vieno cm prie bambos. Dabar beveik nesimato. Dabar šios firmos gaminių Lietuvoje nėra
Mačiau ebay aukcione. Reikės pabandyti įsigyti