As nusipirkau kosmetikos pardej kazkokios negirdetos bulgariskos firmos Rubela krema nuo striju nescioms "Deba". Tepu karta i diena, kol kas ramu- striju nera

Aš irgi esu pirkusi DEBA. Tiktai, kad mano kremas ne bulgarisškas, o šveicariškas.
Man truputi riebokas - rankos po trynimo sunkiai nusiplauna.
Man truputi riebokas - rankos po trynimo sunkiai nusiplauna.
o sakykite nuo kelintos
savaitės reikėtų pradėti teptis

"Per anksti" nebūna. O jei jau dabar matosi strijos, tai... jų nebeišvengsi. Tokia jau tavo odos struktūra. Viskas priklauso nuo odos elastingumo. Galima tik šiek tiek pagelbėti. Naudok kremukus, aliejukus (skirtus nuo strijų ar tuos, kurie drėkina), pasimankštink ( spec partimai krūtinei), apsipylinėt šaltu dūšu.
QUOTE(Sheba @ 2005 05 25, 15:05)
Geriau nebandyk - tepliojasi kaip "snarglys" (sorry, uz išisireiškimą
, visiškai į odą neįsigeria. Spalva - įtartinai žalsvai gelsva. Kaina - apie 35 lt, o užteko man jo tik 5 dienom
Vienintelis išskirtinis efektas, ko neturėjo nei viena mano vartota priemonė - išsitepus jaučiamas "gnaibantis" šaltukas.
Šiuo metu vartoji AVENT aliejuką nuo strijų - tikrai labai nebloga priemonė. Visų pirma lengva užsipurkšti, nereikia "terlioti" kaip kremo, kol įsigeria. Blizgesio nelieka po kelių minučių, porų neužkemša. Labai smagu buvo juo purkštis šaltesniu metų laiku - kai pvz. prieš einant miegoti taip nesinorėdavo teptis šaltu kremu. Kaina už tokio pačio poveikio AVENT kremą didesnė 10 lt, bet mano manymu tikrai verta pirkti. Rezultatai kol kas neblogi - jau priaugta apie 16 kg ir į trečią trimestrą įžengta be mažiausios strijytės
Aišku, netvirtinu, kad vien dėl AVENT 

Šiuo metu vartoji AVENT aliejuką nuo strijų - tikrai labai nebloga priemonė. Visų pirma lengva užsipurkšti, nereikia "terlioti" kaip kremo, kol įsigeria. Blizgesio nelieka po kelių minučių, porų neužkemša. Labai smagu buvo juo purkštis šaltesniu metų laiku - kai pvz. prieš einant miegoti taip nesinorėdavo teptis šaltu kremu. Kaina už tokio pačio poveikio AVENT kremą didesnė 10 lt, bet mano manymu tikrai verta pirkti. Rezultatai kol kas neblogi - jau priaugta apie 16 kg ir į trečią trimestrą įžengta be mažiausios strijytės

Visiškai nepritariu. Naudoju "Pregnacare" nuo 12 savaitės, strijų kol kas nesimato. Man jo užtenka apie 1,5 mėn. Gal tu jo tepiai "be proto", kad tik 5 dienom užteko? Ir jei jau tiek išnaudojai per 5 dienas, tai tikrai tikiu, kad į odą nesigėrė, kai užtepi vos ne 1 cm. Dėl spalvos - tikrai normali, eilinio kremo spalva... Man tai jis

Laba visom
Nezinau ar pataikysiu sitoj temoj paklaust, bet niekur panasios neradau
arba busiu is tu, kurios iesko iesko ir neranda
vakar parasiau grozio skyrely, bet ten niekam neidomu
as cia ne apie kremukus, bet apie depiliatorius, elektrinius ir ju naudojima nestumo metu. Man vakar iskilo toks klausimas: ar galiu as juo naudotis nestumo metu? Siaip tai as ji naudoju ir kojom ir bikinio sriciai. Jeigu del skausmo tai nieko, nes as jo nejauciu. Man kaip tik kaip masazas
tik va beda kad jie labai garsiai burzgia...Nu zinokit gi visi vienodai, draugas nupirko man nauja Braun, nes jam senukas mano Philips nepatiko del burzgimo garso
o pasirodo, kad ir tas naujas taip paciai garsiai varo
Tai as susigalvojau tokia beda, ar tas garsas nekenks leliui, nu vistiek jau depiliuojant slaunis ar bikini zona...
As isivaizduoju, kaip kvailai gal skamba sitas klausimas
sorry, nu bet kad man neramu ir tiek. Gal ir nesamone, bet idomu, kaip jum atrodo, nes as vis dar naudotis juo dabar
nedristu...

[quote=Eimante,2005 07 09, 12:04]
Laba visom
as cia ne apie kremukus, bet apie depiliatorius, elektrinius ir ju naudojima nestumo metu. Man vakar iskilo toks klausimas: ar galiu as juo naudotis nestumo metu? Siaip tai as ji naudoju ir kojom ir bikinio sriciai. Jeigu del skausmo tai nieko, nes as jo nejauciu. Man kaip tik kaip masazas
tik va beda kad jie labai garsiai burzgia...Nu zinokit gi visi vienodai,
Oi tikrai net nezinau ka tau patarti.
bet as atsisakiau depiliatoriaus, nusprendziau panaudoti kremuka
aisku tai ne tas pats, bet vis geriau negu nieko, juk nevaiksciosi apzelusiomis kojomis
Man paciai vyras neleido naudotis depiliatoriumi,sako, kad jei man skauda tai ir maziukui skauda, o jis tikriausiai irgi girdi nemalonius garsus to depiliatoriaus. Ir dar beto elektra prie pat jo. Tai is manes depiliatoriu ateme
Nors gal teisingai ir padare
Laba visom

Oi tikrai net nezinau ka tau patarti.

QUOTE(Eziuke @ 2005 07 05, 11:42)
Tushka, as suprantu, bet bendrai ar kremai nepakenks kudikiui? Jug siokia-tokia chemija 

na nuo striju dauguma kremu yra gaminami specialiai nesciosioms. Taciau stipresni, su receptais parduodami turi tokia vaistu sudeti, kurios nesciosios negali vartoti.
QUOTE(Eimante @ 2005 07 09, 11:04)
Laba visom
tik va beda kad jie labai garsiai burzgia...Nu zinokit gi visi vienodai, draugas nupirko man nauja Braun, nes jam senukas mano Philips nepatiko del burzgimo garso
o pasirodo, kad ir tas naujas taip paciai garsiai varo
Tai as susigalvojau tokia beda, ar tas garsas nekenks leliui, nu vistiek jau depiliuojant slaunis ar bikini zona...
As isivaizduoju, kaip kvailai gal skamba sitas klausimas
sorry, nu bet kad man neramu ir tiek. Gal ir nesamone, bet idomu, kaip jum atrodo, nes as vis dar naudotis juo dabar
nedristu... 

aisku kad galima naudotis jei tik tau skausmas neerzina. Juk turi nusidepiliuoti ir susitvarkyti, neauginsi plauku

As naudoju Johnsons Baby aliejuka, kuri tepu pilvo, krutines, slaunu srityse, zodziu problematiskiausiose vietose. Pasitepu kiekviena karta islindus is duso ir pastebejau, kad jei kokia diena nepatepu, pilvukas pasidaro siurkstus ir sausas. Todel stengiuose drekinti kasdien. Esu jau 8 men. nescia, bet kol kas jokiu striju neatsirado.
Sveikutes,
na mano pilvelio oda taip pat pradejo sauseti, bet as patepu arba drekinamuoju kremuku arba vaikams skirtu aliejuku. Paskutiniais menesiais nusipirksiu nestukems skirta krema nuo striju, nors nelabai tikiu, kad pades. Mano vyro sesuo nuo trecio menesio tepesi avent kremuku tris kartus per diena, bet pilvas vis tiek siaubingai atrode ir jau praejo 5 menesiai kai pagimde, taciau vaizdelis ne koks
Manau, kad vis delto striju atsiradima tik is dalies lemia kremu naudojimas, o siaip daugiau viskas nuo organizmo priklauso
na mano pilvelio oda taip pat pradejo sauseti, bet as patepu arba drekinamuoju kremuku arba vaikams skirtu aliejuku. Paskutiniais menesiais nusipirksiu nestukems skirta krema nuo striju, nors nelabai tikiu, kad pades. Mano vyro sesuo nuo trecio menesio tepesi avent kremuku tris kartus per diena, bet pilvas vis tiek siaubingai atrode ir jau praejo 5 menesiai kai pagimde, taciau vaizdelis ne koks

QUOTE(Eimante @ 2005 07 09, 11:04)
as cia ne apie kremukus, bet apie depiliatorius, elektrinius ir ju naudojima nestumo metu. Man vakar iskilo toks klausimas: ar galiu as juo naudotis nestumo metu? Siaip tai as ji naudoju ir kojom ir bikinio sriciai. Jeigu del skausmo tai nieko, nes as jo nejauciu.
Man irgi labai aktuali ta tema! Visada dariausi depiliacija vasku salone, bet si karta tiesiog nespejau, ir pasinaudojau kremu Cliven. Ar nepakiankiau vaikui?

Galvoju apie tai, kad nusipirkti elekrini depiliatoriu, bet taip pat abejoju, ar galima juos naudoti netumo metu, be to, labai bijau skausmo

Kas zino, ar padeda te visi atsaldymai ir masazuotojai?

Stai ir vel as. ka tik nusipirkau Avent alieju. Eurovaistineje uz 44.29