Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

kainuoja siek tiek brangokai...105lt, bet man labai jis tinka ir patinka, nekeisiu daugiau i joki kitoki ir dzin kad brangus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas @ 2008 01 16, 18:27)
Cocoa butter body....bet jau tas kur as rasiau 4u.gif
Papildyta:

na jis visai gal nieko, tik kiek riebokas....as ji turiu tai man super vyro paprasyk kad vakare masaza su juo padarytu blush2.gif

As turiu nuolaidu kortele i Body Shop ir daug ka is ten perku, o kad ten krema nuo striju parduoda nezinojau. Butinai nusipirksiu kai AVENT pabaigsiu. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitora: 03 vasario 2008 - 21:10
Nenaudojau kremų - svorio priauginėjau labai pamažu ir dar man atrodo, genetiškai esu "užprogramuota" nu tų baisybių strijų.
Atsakyti
QUOTE(Vitora @ 2008 02 03, 23:08)
As turiu nuolaidu kortele i Body Shop ir daug ka is ten perku, o kad ten krema nuo striju parduoda nezinojau. Butinai nusipirksiu kai AVENT pabaigsiu. wink.gif

taip yra ir parasyta, kad rekomenduojama nesciom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2008 01 28, 21:33)
kainuoja siek tiek brangokai...105lt, bet man labai jis tinka ir patinka, nekeisiu daugiau i joki kitoki ir dzin kad brangus smile.gif

as ir ta bandziau o didelio skitumo nematau, tik kaina ant puses ax.gif aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu ir oda skiriasi gi... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 02 04, 18:28)
Nenaudojau kremų - svorio priauginėjau labai pamažu ir dar man atrodo, genetiškai esu "užprogramuota" nu tų baisybių strijų.

na dar sakoma kad strijos atsiranda nuo staigaus kuno kitimo, as pries pora metu greit svorio numeciau tai ant klubu liko pora striju doh.gif ...o dabar pamazu puciuos gal todel nera....fu fiu fiu g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 05 vasario 2008 - 17:06
Niekaip nesuprantu kodel Body shop kremukas toks brangus lietuvoj , as amerikos ebay radau dideles talpos po 9.99$ . Ir isviso ten viskas BODY SHOP pigu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 02 04, 16:28)

aš ir taip maniau, kol ant papukų neatsrado verysad.gif ir pačioje matomiausioje vietoje verysad.gif
kitur nėra smile.gif
Atsakyti
as naudoti pradejau nuo 4men.Biodermos firmos krema skirta nuo striju.kiek LT kainuoja nezinau nes perku Norvegijoj.bet tikrai man jis tinka ir patinka ir nauju striju neatsirado mat kai buvau su pirmu nestuke.gif tai netepiau niekuo ir atsirado ant krutines ir koju sonuose verysad.gif
Atsakyti
Johnson Baby aliejuka geriausia tepti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mwraki @ 2008 02 11, 06:24)
Johnson Baby aliejuka geriausia tepti  thumbup.gif

thumbup.gif visa laika naudoju Johnson aliejuka su alijosiumi, dar pries nestuma naudojau... ir nestumo metu tik sita -ir ka -nei vienos strijos nail.gif tfu tfu tfu -aisku daug ka lemia paveldimumas, BET -mano mamai buvo striju.... o man ne smile.gif beje ir dabar naudoju ji, ir nereikia jokiu kitokiu losjonu ir pribombasu mirksiukas.gif
Atsakyti
o su kuo išgydyti tas strijas? verysad.gif
Atsakyti
manau ju neisgydysi bet pradzioj naudodama kremus , eidama i vakuumini masaza gali jas sumazinti
Atsakyti
as kuna tepiausi paprastu margaritos kuno drekinamuoju kremu su naturaliomis isrugomis, man labai jis patiko. bet dabar jau jo neberandu prekyboje.
Atsakyti