Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

Prisiskaiciau jusu atsiliepimu, lekiu i parduotuve ka nors issirinkt, nes jau pastebejau kelias bjaurybes ant krutines.
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 12, 01:15)
o su kuo išgydyti tas strijas?  verysad.gif

as va kursuose buvau pasirodo tu bjaurybiu neisnaikinsi ir jei jau oda linkusi jos ir atsiras, sako butina teptis kremais nuo 3men kad jei bus tai kad mazesnes sviesesnes butu... doh.gif taigi tik profilaktika o gydimo nera schmoll.gif
na cia mum nestukiu kursuose taip sake ,....ir kiek teko med literaturoj skaityt tai....neisgydoma tik pamazu uzmaskuojama, isdilinama bet iki galo nea schmoll.gif siaubukas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 15 vasario 2008 - 18:45
Nuo 3 men. naudoju aliejuka nuo striju, dabar esu 6 men. Bandziau "Eucerin", nepatiko - labai jau sunkiai susigeria, paskui pabandziau "Weleda", kol kas tinka ir patinka - oda buna svelni, pakankamai gerai susigeria, kvapas neypatingas, bet neerzina (na, toks medetku). Naturalios kosmetikos parduotuveje kaina 100 ml. 55 lt., bet maciau ir Eurovaistinese yra. Uztenka 3-4 sav., reguliariai tepu karta dienoj, kartais du. Per pirmus du trimestrus priaugai nemazai, kol kas striju nemaciau, na, bet dar pries akis daug laiko... rolleyes.gif Galbut nuo kremu, alieju 100 proc. nepriklauso ar sutrukinesi, bet padeti odai tikrai ne prosal. Siaip, pati oda labai islygejo, patapo svelnesne, pries nestuma tokia pavyzdinga savo odai nebuvau rolleyes.gif
Atsakyti
Nuo pat nestumo pradzios naudojau krema nuo striju "Pregnacare". Veliau jos vistiek atsirado. Gailiuosi ismetus veltui tuos 40 lt. Nuo striju, manau, niekur nepabegsi... 4u.gif
Atsakyti
As nuo 4-to menesio pradejau teptis firmos 'Mammacoccole' kremuku. Girdejau, kad visi tie kremai nepadeda, bet ramiau paciai, kai naudoju... mirksiukas.gif Kol kas jokiu odos pokyciu nepastebejau, bet dar ir pilvukas nera didelis...
Atsakyti
buvau nusipirkus avent krema nuo striju , nuo 5 men. pasitepliodavau kartais kai netingedavau bet tikrai retai biggrin.gif gal i savaite pora kartu g.gif ir ne vienos strijos neturiu .man atrodo kad viskas priklauso nuo odos savybiiu , o kremai mazai padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
Kremai padeda galir nedaug, bet tada jau gali save guosti, kad darei viska, kad tu bjaurybiu isvengtum. As pirma nestuma kasdien tepiausi, neturiu ne vienos, antra dabar irgi jau tepuosi, bet manau si karta ju neisvengsiu, nes labai jau puciuos blush2.gif
Atsakyti
o as skaiciau internete, raso zinomas chirurgas, kad aisku, jos priklauso nuo odos elastingumo, bet profilaktines priemones, kremukai, masazas kasdien tikrai gali jas pristabdyti, zinoma, jei jau atsirado, tai niekur nedingsi, nepaslepsi ju.
as pati naudoju avent krema, idarbinu kiekviena vakara vyra kad teptu ir masazuotu, gal pavyks
Atsakyti
Aš naudoju Avent purškiamą aliejuką nuo strijų, abejoju ar jis padeda jų išvengti, bet man labai patinka, kad yra neriebus ir greitai susigeria... Be to nuima niežulį. Man strijų neatsirado, tačiau tai , manau, priklauso tik nuo odos elastingumo ir genų... ax.gif
Atsakyti
Manau Tu teisi,juk nuo genu labai priklauso,ir odos tamprumo. man dar tik 7 sav.nezinau kada jau pradeti teptis,gal kuo anksciau,tuo geriau. smile.gif na ryt begsiu i parduotuves,gal su pardavejomis pasikonsultuosiu,gal kokios naujienos atsirado. siaip noreciau kokiu seksualiai graziu apatiniu nesciosioms,bet kiek maciau,tai labai jau bobiski blink.gif
Atsakyti
Man labai niežti pilviuką, jis sausėja, tai tepuosi Avon kremuku nuo strijų - nepakenks wink.gif Man jis patinka tuo, kad po tepimo oda būna labai labai švelni, kremas greit įsigeria, nesijaučia riebumo.
Atsakyti
Man asmeniškai labai patinka BIOTHERM kremukas nuo striju, as juo tepuosi ryte vakare. Na mano kelioms draugems ar sutapimas ar ne, bet pavyko isvengti striju naudojant si krema. Tikiuosi ir man ju pavyks isvengti ax.gif
Atsakyti