Kadangi pas mane jau atsirado strijų ant krūtinės,tai aš iš to pykčio nebėgau ir nepirkau spec.kremuko.Naudoju ir toliau johnsons aliejuką.
O jeigu daugumoje knygų yra rašoma,kad strijos yra paveldima bėda,tai nuo to mielosios tikrai niekur nepabėgsim.Galim palengvint tą reikalą,bet pabėgt... vargu.
ir visgi aš manau, kad nenaudojant kremų norima tik pateisinti savo tingumą. Mano oda LINKUSI į strijas, turiu aš jų nuo paauglystės pilna ant kojų, bet nėštumo metu nei vienos neatsirado, nes, kaip ir sakiau jau čia, viską dariau reguliariai ir su gerų žinomų firmų kremais, kurių efektyvumas patikrintas. Be to,kaip ir minėjau, kremai BŪTINAI turi būti prevenciniai, skirti nėščiosioms, o ne tokie, kurie naudojami jau atsiradusioms strijoms šalinti (tiek Avent, tiek Lorealio būtent tokie), ir naudot juos reikia reguliariai, ir tepti ne bet kaip, o būtent konkrečiais judesiais, kurių tepimo instrukcijos pridėtos prie kremų (jau vien iš Lorealio instrukcijos matosi, kad tai kremas neskirtas nėščioms)
Na, bet čia jūsų reikalas, naudotis jais, ar nesinaudot. Kai aš ieškojau informacijos apie kremus, jos čia nebuvo, todėl dabar jau pati turėdama patirtį nusprendžiau pasidalinti su jumis, o jau naudositės, ar ne jau ne mano reikalas, nes ne aš būsiu su strijomis
Sėkmės
Na, bet čia jūsų reikalas, naudotis jais, ar nesinaudot. Kai aš ieškojau informacijos apie kremus, jos čia nebuvo, todėl dabar jau pati turėdama patirtį nusprendžiau pasidalinti su jumis, o jau naudositės, ar ne jau ne mano reikalas, nes ne aš būsiu su strijomis

Nereik taip kategoriškai.Jeigu papai staigiai per kelias savaites tau išdidės,tai tepk netepus,ryškesnių ar blankesnių strijų neišvengsi,jei oda linkusi į strijas. Odą bet kokiu atveju reikia nuolat ir reguliariai drėkint,niekas dėl to nieko ir nesako.
Na kad tepdamos kremukais sau nepakenksim, tai tikrai
Juk ir oda atsigauna ir pamasažuojam. Tačiau yra daug kitų priežąsčių, dėl kurių tos bjaurybės strijos atsiranda (kad ir hormonai, kurių tu nelabai pareguliuosi). Aš tai sąžiningai tepliojaus ir tikrai netaupiau - jau kai tepdavau, tai tepdavau
. Ir jau buvau pradėjus tyliai džiaugtis, kad liko vos kelios sav ir strijų neturiu, bet va vieną ryta atsikeliau ir žiūriu - viena šlaunis jau pasipuošus
Ir kaip tada netikėt paveldimumu, kad butent ant šlaunų ir ant krutinės per nėštumus stijų atsirado ir mano mamai, ir sesei

o nuo kada jau pradėti naudoti kremą?kurią maždaug savaitę?
Gyd.rekomendavo nuo antro trimestro,tačiau kojas,krūtinę(jei tik gali prie jos prisiliesti)gali tepti jau dabar,o pilveliui masažuojami judesiai ne į naudą,gimda susitraukinėt gali,nebent kokį kremuką lengvai įtapšnotum,tačiau jokiu būdu neštrintum į odą.
QUOTE(meistromargarita @ 2006 03 23, 20:10)
o nuo kada jau pradėti naudoti kremą?kurią maždaug savaitę?
aš pradėjau anksti, gal kokią 12 savaitę, gal anksčiau
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 03 23, 23:01)
Gyd.rekomendavo nuo antro trimestro,tačiau kojas,krūtinę(jei tik gali prie jos prisiliesti)gali tepti jau dabar,o pilveliui masažuojami judesiai ne į naudą,gimda susitraukinėt gali,nebent kokį kremuką lengvai įtapšnotum,tačiau jokiu būdu neštrintum į odą.
jo, pilvo negalima smarkiai masažuoti, ir ne tik su kremu, o ir po to,kai bus dideli pilvai negalima jų per daug glostyti, nes tai irgi gali skatinti gimdos susitraukinėjimą.
Na, o kas dėl kremų, tai aš tepiausi ne bet kaip, o pagal pridėtas schemas, žinoma ne trindavau, bet ten yra spec. judesiai parodyti, kurie nekenkia
o kur tu tokias schemas radai?
Dėl pilvo glostymo jūs mane nustebinot
Rodos jau viską apie
žinojau,bet kad pilvo masažavimas kenkia,net nebūčiau įtarusi
Aš jau dabar kremais tepuosi ir pilvą pamasažuoju bilekaip
Kas galit tuos judesius tiksliai parašyt?O gal žinot kus daugiau info apie tai galima rast?

Aš jau dabar kremais tepuosi ir pilvą pamasažuoju bilekaip

Labutis
as taip pat sumaniau pasidalinti savo patirtimi del striju ir kremuku. Nuo 4 menesio naudoju Avon krema nuo striju ir viskas buvo
kol pirma tutele nepasibaige o kitos teko pora savaiteliu palaukt, tai per sias 2 sav kol nesitepiau susidryzavo krutine ir keli dryziai ant pilvuko atsirado
tada vel pradejau tept ir zinokit jis tikrai padeda (bent jau man)...tos kurios atsirado atrodo zymiai geriau o nauju lyg ir nematyti

O man atrodo kad tos strijos tiesiog blanksta laikui bėgant,taip tik susidaro įspūdis,kad kremai padeda.Nes aš įsigijau strijų ir toliau tepliojuos vaikišku aliejuku,tai man tie dryželiai blanksta.o aliejus tikrai ne spec.nuo strijų.. Svarbiausia reguliariai ir gausiai drėkinti odą.Kitąkart,kai pasibaigs tau avon kremas,tepkis su bet kokiu kitu,kad tik drėkintum odą,efektas bus toks pats

Gerai, o kaip su savaiminio idegio kremukais? Veidui naudoju Avon savaimini krema, taigi veidas rudas, labai daznai is vis trumpejanciu drabuziu islenda mano dziaugsmelio namelis, t.y. pilvukas. beje ir paciai norisi ji visiems rodyti. Bet isivaizduokit, kaip atrodau? Veidas rudas, pilvas uz popieriu baltesnis... Kokius savaiminius kremus galetu tepti ant pilvo? Gal kas koki naudojat? As vis svajoju apie ta Jonsons savaimini kremuka. Manau ir drekins ir grazu bus....