Įkraunama...
Įkraunama...

Grožio priemonės nėštumo metu

QUOTE(Rita@ @ 2006 05 30, 22:53)
Aš strijų profilaktikai naudoju Body Shop'o kakavos sviestą. Labai jis man patinka thumbup.gif , strijų nėra, bet įtariu ne dėl kremo. Tiesiog vienos linkusios į tai, kitos ne. Aš kažkaip bijau, kad pradėjus trauktis odai - va tada ir išlys baisybės doh.gif
Bent jau mano "iš senų laikų" ant krūtinės strijos atsirado tada, kai aš iš paauglės pumpotaukšlio labai sulieknėjau.

Oi o as jau spejau apsidziaugti, kad gal pas mane tu striju ir nebus doh.gif ...o sakot, po gimdymo atsirasti gali...Su tuo "pumpotaukšliu" (geras zodis) ir man tas pats buvo, kai kazkada sveriau tiek, kiek dabar nescia...Nu bet kada svoris nukrito ne per dvi savaites ar menesi nuo "specialiu dietu", o per metus su puse, du tai "grozybiu" ir neatsirado...Kazin kaip dabar bus???? Kazkur skaiciau, kad strijas genai lemia, o svoris ir kremai cia nepades...Bet tikriausiai, kaip literatura, taip skirtinga nuomone...
Atsakyti
QUOTE(Sauluteq @ 2006 06 19, 14:55)
Man labai patinka nuo striju kremas "Avent", labai gerai susigeria . Jokio nieztejimo nejauciu . thumbup.gif

Tik va nezinau kojoms reiketu kokio kremuko, nes labai jau sunkios darosi, noretusi tokio vesinancio kremuko. Gal kas gali patarti?

pasiziurek kad sudetyje butu su mentoliu ir kastonu extraktu,tada vesins kojas ir saugos nuo venu issipletimo thumbup.gif

O nuo striju as naudojau kremuka Vichy(visai nieko,skaniai kvepia,greit susigeria,bet kainuoja daug),dabar nusipirkau is firmos weleda,bet nepatinka kad letai susigeria ir labai riebaluojas rankos tepant.Bet efektas uztat geras,nes poto oda buna labai svelnute.Ir kaina mazesne.Tai as juo tik einant miegoti tepuos,nes nakciai nereiks eit niekur ir riebaluoti rubus. tongue.gif
Atsakyti
Na, kiek as zinau, tai nestumo pradzioje ypac negalima stipriai tepti. Ypac pilvuko... O paskui, tais sukamaisiais judesiais kuo ilgiau tuo geriau, juk nebutina stipriai trinti ir spausti. Pilvuko tuo labiau stipriai nepatrinsi nestuke.gif o krutine siek tiek stipriau pamasazuoju... krutinei manau tai i nauda, kadangi ir kraujotaka gereja ir raumenukai krutines issijudina...
Atsakyti
Merginos yra toks kremukas AVON nuo strijų ir celiulito pavadinimas Maximum body makeover, gal kas naudojate,ar jis geras??? nežinau ar pirkti???? Gal geriau atskirai nuo striju ir atskirai nuo celiulito,negu kartu,vis gal poveikis didesnis būtų doh.gif
Atsakyti
As ji naudojau, bet kazkur 4 men, greitai sunaudojau, nes kasdien tepti reikia, poveikio jokio nepajutau, tikriausiai reikia ne viena buteliuka sunaudoti... Dabar tepiu specialu krema nuo striju, kadangi oda labiau tempiasi... O celiulita gydysiu, kai pagimdysiu, nes kremo vien nepakanka reikia ir intensyvaus sporto...
Atsakyti
Pasiskaiciau apie strijas siek tiek daugiau info ir skubu pasidalinti:
1. strijos atrsiranda del pakitusiu hormonu pusiausvyros - del jos susilpneja odos elastingumas - va to jau neprakontroliuosi jokiais kremais;
2. taciau rupintis oda visviena patartina - ir patariama geriau rupintis kuo naturalesniais tepalais - ne kremais ar cheminiais aliejais, kurie uzkemsa oda ir neleidzia jai kvepuoti - bei silpnina naudingu medziagu isisavinima, o naturaliais aliejais: migdolu, kokosu; kakavos sviestu (cia as jau nebesirinkciau Johnsono arba Frei Oel alieju - kai yra uz ta pacia kaina naturaliu pirkti).
3. ir aliejaus efekta sustiprina pries ji naudojant atliemas masazas sausu sepeciu.
4. kita vertus - dirbu ta linkme - ale turiu itarima, kad neaplenks ir manes ta beda.

Papildyta:
QUOTE(selinga @ 2006 06 14, 13:20)
O gal kas galetu patarti kokia priemone geriausia tinstanciom kojom?

lioton 1000

arba

metinis kou purskalas is BodyShop
Atsakyti
Sveikos, mamukes,

Gal kas zinot kaip galeciau "dirbtinai" idegti? Artinasi drauges vestuves, labai noretusi pasirudinti, kad buciau grazesne.
Degintis sauleje man uzdraude gydytoja.
Nusipurksti negaliu, nes ten salta ir reikia laikyti rankas pakeltas.
Galvoju, gal savaiminio idegio kremu issitepti?...
Drauge kosmetologe aiskina, kad ten yra kenksmingu medziagu?.... verysad.gif
Gal kas zino, ar tos medziagos tokios jau kenksmingos, kad gali pakenkti kudikiui, ar jos ten odos pavirsiui pasilieka?...
Prasau, patarkit! Taip jau norisi buti graziai ir tuo paciu nekenkti kudikiui! g.gif
ACIU!

Rita

Atsakyti
QUOTE(Ritaru @ 2006 07 10, 12:45)
Sveikos, mamukes,

Gal kas zinot kaip galeciau "dirbtinai" idegti? Artinasi drauges vestuves, labai noretusi pasirudinti, kad buciau grazesne.
Degintis sauleje man uzdraude gydytoja.
Nusipurksti negaliu, nes ten salta ir reikia laikyti rankas pakeltas.
Galvoju, gal savaiminio idegio kremu issitepti?...
Drauge kosmetologe aiskina, kad ten yra kenksmingu medziagu?....  verysad.gif
Gal kas zino, ar tos medziagos tokios jau kenksmingos, kad gali pakenkti kudikiui, ar jos ten odos pavirsiui pasilieka?...
Prasau, patarkit! Taip jau norisi buti graziai ir tuo paciu nekenkti kudikiui!  g.gif
ACIU!

Rita

Sveika,
patarciau nieko nedaryt ir nieko nesitepti verysad.gif
nes tie kremukai tikrai yra kenksmingi
pagalvok apie savo vaikuti, apie jo sveikata ir manau kad suprasi kad nieko nereikia daryt rolleyes.gif
manau visi supras, kad laukianti kudikio moteris yra pati graziausia biggrin.gif
flirt.gif
Atsakyti
O man labai patiko.. Pirma nestuma naudojau Mama Dona krema - tai gavau visa pilva striju.. O si karta pirkau aventa tai nauju neikiek neatsirado ir odele labai svelni po jo. Dar iki siol ji tepu, nors ir padimdziau jau.. smile.gif
Ir dukrelei nupirkau avento krema veideliui, nes odele buvo sausa, tai dabar kai tepu jau nebe thumbup.gif
Atsakyti
"Sviezioms" nestukems rekomenduociau nuo 3-4 menesio naudoti rusu gamybos "Aromatika" firmos aliejuka nuo striju, jis 100% is zoleliu, todel ypac tinka alergiskoms ir jautrioms nestukems. Tiesa, man nelabai patiko jo kvapas, man per naturalus smile.gif zoleliu ir jis daugiau profilaktinio pobudzio, nemanau kad panaikintu jau esamas strijas, todel ir rekomenduoju "jaunam" nestumui. Bet jis pakankamai nebrangus ir jo ilgam uztenka. "Eurovaistineje" kainuoja iki 20 Lt.

O siaip man labiausiai nepamainomas atrodo tai VISHY kremas nuo striju, tiesa, jis labai brangus apie 80 Lt. (kaip ir visi kiti VISHY laboratorijos produktai) O tepant saziningai ryte ir vakare, pakuotes net menesiui neuztenka. Bet jo kokybei, konsistencijai, isigeriamumui ir kvapui priekaistu neatrasit.
Bet cia tik mano asmenine patirtis..
Atsakyti
O aš tepuosi Johnson's baby aliejuku biggrin.gif Nes odai reikia tik riebalo, kad ji būtų elastinga ir neišsitemptų ir neatsiratų strijų. Nuo šio aliejuko irgi odelė labai švelni būna mirksiukas.gif
Mano draugė visą nėštumą juo tepėsi ir pas ją nėra jokių strijų, o dar ir iš ankščiau atsiradusios strijos pasidarė nebe tokios ryškios.
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2006 08 09, 09:14)
O aš tepuosi Johnson's baby aliejuku  biggrin.gif  Nes odai reikia tik riebalo, kad ji būtų elastinga ir neišsitemptų ir neatsiratų strijų. Nuo šio aliejuko irgi odelė labai švelni būna  mirksiukas.gif 
Mano draugė visą nėštumą juo tepėsi ir pas ją nėra jokių strijų, o dar ir iš ankščiau atsiradusios strijos pasidarė nebe tokios ryškios.

ir as tepuosi butent tuo aliejuku. ant pilvo dar ner striju, o uzpakalio kadangi netepiau ( nezinau kaip taip maniau kad ju ten nebus doh.gif ) tai jau atsirado doh.gif
Atsakyti