kai nera salygu padoriai pavalgyti, geriau renkuosi sokolada
per savo gyvenima esu valgiusi 1 submarina
man beveik viskas sueina. tik va visu tu kolu, pepsi, fantu ir sprite negaliu pakest..be to tai kenkia labai dantim...

seip vengiu tokiu istaigu

As pries saslykus ir kita ant groteliu kepta maista, nzn bet man tas dumo skonis

Valgau sveikai, bet kartasi (nu karta i 2 ar 3 menesius) uzsimanau kaip as sakau "sudino"maisto
. Dazniausiai taui buna Mc Donalds. Paskui vel ramu ilga laika. Tiesiog kartais organizmas reikalauja kazko riebaus. Valgyciau cepelinus, ale pati negaminu, o lietuviski restoranai labai jau toli nuo manes

Nesu pries kazkoki tai maista grieztai nusiteikusi, tiesiog daug ko nemegstu ir esu iranki
. Todel tiesiog nevalgau desros, konservu, kebabu ir kito neaiskios kilmes maisto. Bet kartais uzeina noras suvalgyti mesaini, pica (ypatingai megstu), sokolado ir as pries juos nenusiteikiu ir klausausi savo organizmo
.

QUOTE(Emili.. @ 2008 12 08, 15:10)
MB tokia sonine iskepa

tiesiog profesionalus kepsniu ivairiu ant groteliu kepejas

dar nei vienas neatsisake
o jau skurele nuo sonines

Yra daug priežasčių,ka žmogus,suvokia,kad,kai kurie maisto produktai kenkia žmogaus sveikatai.
Ir žmogus pradedi atsirinkti,kas tau tinka.Aš,nesmerkiu,žmonių ,kurie valgo mėsą įvairią,lašinius. grietinę kabina šaukštais.Man teko pabuvoti ne Lietuvoje.Ir mačiau žmonių,kurie valgo žuvį,daug daržovių ir jaučiasi žvaliai
Dėl mėsos,aš atradau savo,taip,kad kiekvienas iš mūsų gali pasirinkti,jei mes mąstome.
Ir žmogus pradedi atsirinkti,kas tau tinka.Aš,nesmerkiu,žmonių ,kurie valgo mėsą įvairią,lašinius. grietinę kabina šaukštais.Man teko pabuvoti ne Lietuvoje.Ir mačiau žmonių,kurie valgo žuvį,daug daržovių ir jaučiasi žvaliai
Dėl mėsos,aš atradau savo,taip,kad kiekvienas iš mūsų gali pasirinkti,jei mes mąstome.
QUOTE(regna @ 2008 12 11, 21:19)
Yra daug priežasčių,ka žmogus,suvokia,kad,kai kurie maisto produktai kenkia žmogaus sveikatai.
PRITARIU IR SUTINKU ISSAKYTOMS MINTIMS. UZDAVIAU KLAUSYMA NE TAM, KAD KA IZEISTI, O TIESIOG SMALSU.