Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų išrinktas vardas patiko kitiems?

Is pradziu visi sake- tu ka, rimtai, taip vadinsi savo kudiki???? blink.gif
o dabar kas pamato musu vaiki (1.1m) - kaip graziai auga jusu sunus, o jau vardas kaip jam tinka wub.gif Mano tetis darbe sake neimanoma tokio vardo sakyt nesididziuojant, juolab kad tai pirmasis anukas. O kai suzinojo kad svarstom ta varda, labai stebejosi ar man hormonai sukile ar miego trukumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaikui varda renka tevai. Ir kitu zmoniu nuomone neturetu rupeti, vis tiek visiems neitiksi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 18, 15:56)
Vaikui varda renka tevai. Ir kitu zmoniu nuomone neturetu rupeti, vis tiek visiems neitiksi  cool.gif

Pritariu.
O kartais buna, kad kitiems vardas nepatinka, o kai prie vardo pripranta, tad po to aiskinasi, kad nepatiko, o dabar labai patinka smile.gif
Atsakyti
Buvau isrinkus. prasitariau apie ji vyro pusbroliui. jam gime vaikas. spekit, koki varda gavo?!!!!!!!!!! gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2012 02 04, 22:52)
Buvau isrinkus. prasitariau apie ji vyro pusbroliui. jam gime vaikas. spekit, koki varda gavo?!!!!!!!!!!  gun_bandana.gif

labai daznas atvejis. Drauge nescia buvo sugalvojus savo sunui varda ir pasake koki duos savo brolienei, bet kadangi broliene pirma pagimde, tai ir varda drauges sugalvota dave.
Atsakyti
pirmagimiui kai isrinkom, dauk buvo nepatenkintu, ypac uosvis, bet kadangi mum tiko ir patiko, o ir vaikui tiko, tai neklausem niekieno bambejimu, o dabar visi priprato ir visiem gerai. antrajam nors dar nezinom ka turesim ir jau daukmas isrinkom, zinau kad dauk kas nesupras musu pasirinkimo, bet mum grazu ir dzin ka mano kiti smile.gif vaikas musu ir varda renkame mes
Atsakyti
QUOTE(mazas_bumbuliukas @ 2011 08 20, 18:57)
Cia turi spesti vien vaikelio tevai, jeigu jiems grazu...tai ir SVARBIAUSIA.

ne visai su tuo sutinku. Kartais tevams grazu, bet visiems aplinkinaims (ne tik seneliams) - baisu. Na, man pvz. ziauriai nepatinka tokie vardai kaip Feja (e su taskeliu). Kol maza gal ir nieko, o kai bus senyvo amziaus moteryte? Juokinga. Tas pats su Jaunute. Kokiu 70 metu, susiraukslejus, su akiniais bobute Jaunute doh.gif Arba Dinaras. Na, kodel ne Litas, Rublis, Euras ar Doleris? Ar Kipras? Tada dukra Rusija?
Atsakyti
Isrinkom toki retesni,tai ispradziu visi perklausdavo koks koks?Bet dabar kai jau ismoko visiem labai patinka ir visi patenkinti biggrin.gif
Atsakyti
Isrinkom su vyru varda ir pasakem artimiesiems, neklausem ju nuomones ar patinka-nes kelio atgal nera biggrin.gif jei kuriam ir nepatiko-savo nuomone turejo pasilaikyti sau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 02 05, 15:09)
ne visai su tuo sutinku. Kartais tevams grazu, bet visiems aplinkinaims (ne tik seneliams) - baisu. Na, man pvz. ziauriai nepatinka tokie vardai kaip Feja (e su taskeliu). Kol maza gal ir nieko, o kai bus senyvo amziaus moteryte? Juokinga. Tas pats su Jaunute. Kokiu 70 metu, susiraukslejus, su akiniais bobute Jaunute  doh.gif Arba Dinaras. Na, kodel ne Litas, Rublis, Euras ar Doleris? Ar Kipras? Tada dukra Rusija?

nu nepatinka,tai nepatinka tau pvz Kipras,bet jei tarkim tavo vaikas taip savo sūnų pavadins,tai ką darysi? g.gif ar imsi aiškint,kad va dukrą tevadina Rusija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 02 26, 20:02)

Manau, kad sugebesiu savo vaikus taip isaukleti, kad tokiu nesamoniu neprisigalvotu, kaip vardai-piniginiai vienetai, valstybes ir t.t. Vardas turi buti vardas, o ne Feja, Bureja, Laume Ragana, Verda-Kepa-Valoorkaite ar Kipras, Vietnamas ir t.t. Kazkokios ribos net ir vardams turi buti, o ne kaip kas mandriau sugalvos, o tai ir Smaukosi gali vardu tapt.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 02 27, 21:46)
Manau, kad sugebesiu savo vaikus taip isaukleti, kad tokiu nesamoniu neprisigalvotu, kaip vardai-piniginiai vienetai, valstybes ir t.t. Vardas turi buti vardas, o ne Feja, Bureja, Laume Ragana, Verda-Kepa-Valoorkaite ar Kipras, Vietnamas ir t.t. Kazkokios ribos net ir vardams turi buti, o ne kaip kas mandriau sugalvos, o tai ir Smaukosi gali vardu tapt.

Kipras tai jau seniai yra kaip žmogaus vardas,nu o kas taip sugalvojo g.gif sunku pasakyt. Neradau kodėl Kipras buvo pavadintas būtent Kipru,bet šiaip nemažai vietovardžių yra pavadinti kažkokio žmogaus garbei arba jis kažkaip prisidėjo prie tos vietovės atsiradimo ir pan. Tarkim Uteną įkurė Utenis, Aleksandriją-Aleksandras Makodonietis ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 28 vasario 2012 - 13:47