Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų išrinktas vardas patiko kitiems?

Buvo labai prieštaringų nuomonių, bet manau, nereikia tų nuomonių pernelyg klausyti, ypač, jei jos motyvuotos tik kažkieno skoniu. Aišku, jeigu būtų tokia situacija kaip... na, vieni pažįstami norėjo sūnų pavadinti Helmintu, kol aš jiems išaiškinau, kad helmintas reiškia kirminas doh.gif doh.gif doh.gif Tai vat, esant argumentuotiems prieštaravimams - įsiklausyčiau, bet tai vienintelė sąlyga - argumentai.
Atsakyti
As net nezinau,patiko jiems,ar ne...svarbu mums grazus buvo
Atsakyti
QUOTE(stebukliuke @ 2008 07 19, 16:16)
Buvo labai prieštaringų nuomonių, bet manau, nereikia tų nuomonių pernelyg klausyti, ypač, jei jos motyvuotos tik kažkieno skoniu. Aišku, jeigu būtų tokia situacija kaip... na, vieni pažįstami norėjo sūnų pavadinti Helmintu, kol aš jiems išaiškinau, kad helmintas reiškia kirminas doh.gif  doh.gif  doh.gif  Tai vat, esant argumentuotiems prieštaravimams - įsiklausyčiau, bet tai vienintelė sąlyga - argumentai.

Na man vardo reiksme irgi turejo itakos. Geriau, kai reiksme normali. biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif o mes tai niekam per daug dar nesigiriam kokį vardą planuojam, nes prieš tai kai tik sugalvodavom - pasigiriam, tai ir prisiklausom replikų... verysad.gif Kažkaip mane tai jos labai veikia, nenoriu, kad mano vaiko vardą už akių kas aptarinėtų. g.gif
Atsakyti
Dėl vardų niekada neklausiau niekieno patarimų ir stengiausi net galimų variantų neišduot, kad negirdėčiau replikų. Šiaip vaikų vardai neįmantrūs, tad ir komentarų nebuvo ax.gif Tik MB močiutei pasakius, kad dukrytę pavadinom Saule, ši po ilgos pauzės atsakė: "Koks keistas vardas, niekada negirdėjau, kad taip vaiką pavadintų. Galėjot ir kitą sugalvot..." doh.gif biggrin.gif Bet neimu į galvą irnesakyk.gif Nors vėliau ji dar geriau "suskėlė" - sako, sugalvojau pagaliau jai vardą lotuliukas.gif Saulė nešventas vardas, tai pakrikštysit ir bus Monikutė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2008 07 22, 15:03)
smile.gif o mes tai niekam per daug dar nesigiriam kokį vardą planuojam, nes prieš tai kai tik sugalvodavom - pasigiriam, tai ir prisiklausom replikų...  verysad.gif Kažkaip mane tai jos labai veikia, nenoriu, kad mano vaiko vardą už akių kas aptarinėtų. g.gif

Man tai irgi nesmagu budavo, kai apkalbedavo tiek varda, tiek tevus, kurie toki varda dave. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 24, 02:08)
Dėl vardų niekada neklausiau niekieno patarimų ir stengiausi net galimų variantų neišduot, kad negirdėčiau replikų. Šiaip vaikų vardai neįmantrūs, tad ir komentarų nebuvo ax.gif Tik MB močiutei pasakius, kad dukrytę pavadinom Saule, ši po ilgos pauzės atsakė: "Koks keistas vardas, niekada negirdėjau, kad taip vaiką pavadintų. Galėjot ir kitą sugalvot..."  doh.gif  biggrin.gif Bet neimu į galvą irnesakyk.gif Nors vėliau ji dar geriau "suskėlė" -  sako, sugalvojau pagaliau jai vardą lotuliukas.gif Saulė nešventas vardas, tai pakrikštysit ir bus Monikutė lotuliukas.gif

"Pavaro" jusu mociute... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ne visiems patiko schmoll.gif Bet aš nelabai ir klausinėju kodėl? kaip? kas? irnesakyk.gif
pareplikuoja: "koks keistas", "oi koks sunkus" ir t.t. ir dar su tokiom veido išraiškom... doh.gif bet čia vyresnės kartos, jaunimas visi labai giria wub.gif

Močiutėm užrašėm iš pradžių, dabar jau išmoko ir atsimena 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bertute @ 2008 07 22, 16:03)
smile.gif o mes tai niekam per daug dar nesigiriam kokį vardą planuojam, nes prieš tai kai tik sugalvodavom - pasigiriam, tai ir prisiklausom replikų...  verysad.gif Kažkaip mane tai jos labai veikia, nenoriu, kad mano vaiko vardą už akių kas aptarinėtų. g.gif

man irgi taip buvo.. bet kad ir kokį išrinksi, visitek aptarinės 4u.gif

mes kadangi nežinojom ką turėsim, tai ir vardo nerinkom rolleyes.gif o jei ką sugalvodavom tai tik tarpusavy pašnekėdavom. Kai vaikutis buvo 2 savaičių nuvažiavom ir gimimo liudijimą išsiėmėm. Ir pasibaigė visos diskusijos - teko pamilti tą vardą ir pirprasti 4u.gif
Atsakyti
visiems labai patiko: ir bobutėms su diedukais, ir jauniems nail.gif sužino vardą ir sako: Ooo, tai jau Jonines visada galėsit švęsti biggrin.gif tik SM daug kam tas vardas kliūva, visada kaip pavyzdį sako: uždėsim Jonuką ar Petriuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 08 03, 14:51)
visiems labai patiko: ir bobutėms su diedukais, ir jauniems nail.gif sužino vardą ir sako: Ooo, tai jau Jonines visada galėsit švęsti  biggrin.gif tik SM daug kam tas vardas kliūva, visada kaip pavyzdį sako: uždėsim Jonuką ar Petriuką  doh.gif

Jeigu as sunu turesiu, tai ir mano Jonas bus. Man tai labai grazus vardas. wub.gif
Atsakyti
mano pacios mociute kai suzinojo kad laukiuos vis norejo kad jos garbei jos arba senelio vardu vaika pavadintumeme blink.gif butu nusipelnius gal ir butumem pavadine taip biggrin.gif o siaip niekam daugiau musu vaiko vardas neuzkliuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(w.o.w. @ 2008 08 15, 20:10)
mano pacios mociute kai suzinojo kad laukiuos vis norejo kad jos garbei jos arba senelio vardu vaika pavadintumeme blink.gif butu nusipelnius gal ir butumem pavadine taip biggrin.gif  o siaip niekam daugiau musu vaiko vardas neuzkliuvo biggrin.gif

O kuo vardu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 07 08, 18:36)
Norejau suzinoti, kokia buvo aplinkiniu nuomone del jusu isrinkto vardo vaikui. Palaike, nieko nesake ar stojo piestu?  smile.gif

Vardai vaikų normalūs, lietuviški, bet buvo žmonių, kam netiko blink.gif Pradžioje imdavo pyktis, dabar nekreipiu dėmesio. Man jie gražūs ir taškas wub.gif
Atsakyti