Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų išrinktas vardas patiko kitiems?

Mano mamai netiko vardukas busimo anuko, kai tik suzinojo kokiu norime pavadinti. kazkokia kaimyne mat jos pasake, kad lb negrazus, tai ir ji sako man nepatinka, mat dar norejo kad pavadintume kaip nori ji., bet pasakiau, akd tevai mes ir bus taip kaip mes norim! rolleyes.gif nesigailiu nei kiek!
Atsakyti
Labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvixxe @ 2013 09 10, 13:48)
Mano mamai netiko vardukas busimo anuko, kai tik suzinojo kokiu norime pavadinti. kazkokia kaimyne mat jos pasake, kad lb negrazus, tai ir ji sako man nepatinka, mat dar norejo kad pavadintume kaip nori ji., bet pasakiau, akd tevai mes ir bus taip kaip mes norim!  rolleyes.gif nesigailiu nei kiek!



mano draugo mamai irgi nepatinka vardas, kuri esam isrinke savo mazyliui, aisku mums dar yra laiko apgalvojimams, bet abiems labai grazus vardas tad mannau tai yra musu, kaip busimuju teveliu reikalas, koki varda duosime savo mazyliui, kiti manau su laiku susigyvens, bet kokiu atveju.
Atsakyti
mano mamai nepatiko mums patinkantis vardas,siule savo variantus (nes kaip mano sesuo savo vaikams rinko vardus,tai visu klause nuomones),bet atsakiau,kad mes tevai ir mes renkam mums patinkanti.ir neikiek nesigailim del vardo,net neisivaizduojam,kad koks kitoks vardas galetu buti.
Atsakyti
Kai pasakiau kuo bus vardu, visokiu komentaru girdejau, bet mano vaikas mano ir vardas cool.gif smile.gif
Atsakyti
Niekam nesakau, kokie vardai mums patinka, nebent nesuinteresuotiems pažįstamiems. Manau, kad gali prasidėt nereikalingos diskusijos ir siūlymai, tai jei kas klausia - tylim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Airina* @ 2014 02 04, 11:59)
Kai pasakiau kuo bus vardu, visokiu komentaru girdejau, bet mano vaikas mano ir vardas  cool.gif  smile.gif

Pas mus tas pat

vyresniem zmonem nepatiko/keistas
jaunimui patinka biggrin.gif
Atsakyti
Patiko abieju isrinkti vardai smile.gif
Atsakyti
Matyt, arba mes labai nejautrūs kitų nuomonei, arba mūsiškiai giminės, artimieji ir draugai labai labai korektiški - komentarų nebuvo, prieštaravimų - taip pat. Priėmė kaip faktą smile.gif
Gal tik su dukters vardu - mano mama tik paklausė, ar nebus vaikui sudėtinga sunku su senovišku, "bobutišku" vardu.. O šiandien, deja, tas vardas per daug sparčiai populiarėja.. verysad.gif
Atsakyti
Kai rinkom pirmam sūnui, tai draugam buvo negirdėtas ir gan keistas, mano šeima neprieštaravo, bent jau į akis nekomentavo, O vyro šeimai labai nepatiko, nes jie buvo kitą išrinkę (kadangi gimė per Jonines) tai jau Jonuku vadino blink.gif O kai pasakėm kad ne toks jo vardas, kad taip nevadintų, tai sulaukėm komentaru " O mes vistiek jį Jonuku vadinsim" Tai baisiausiai pyko ir LIEPĖ mums persigalvoti. Kai vaikas buvo jau metukų tai nustojo taip vadinti, dbr jau vadina tik tikruoju vardu smile.gif Vaikui jau 2,5 m.

Kai rinkom antram jau nebuvo jokių komentarų, tik pasakė keistas kaip ir pirmas bet priprasim smile.gif
Atsakyti
Buvo įvairių nuomonių rolleyes.gif
Atsakyti
Visiems vaiko seneliams vardas neįprastas pasirodė, nors daugiau nei dešimtmetį yra vienas iš populiariausių biggrin.gif Nieko, įprato, tolerantiškai priėmė.
Atsakyti