Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(ignasser @ 2008 09 11, 09:46)
Palaukit merginos, šiaip tai rekomenduoju visoms paskaityti DK 193 str. aktualią redakciją. Ten aiškiai matyti, kad nuo 2008 08 01 grįžom į normalų viršvalandinių/naktinių/šventinių dienų/valandų apmokėjimą. T.y. skaičiuojam ne nuo VDU , o  " pusantro darbuotojo darbo užmokesčio, nurodyto Darbo kodekso 186 straipsnio 2 dalyje"

http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=325537

UPS, dabar užsizarazinau išsiaiškinti 186.2 str. subtilybes

Ne visur dar pataisyta pakeitimas normalus o pačiam DK dar kai kur paliktas tas "vidutinis" doh.gif doh.gif
Atsakyti
Jau buvau išsigandusi, kad nėra ten jau taip viskas paprasta su tom naktinėm/šventinėm. Kas turi priedus, tam problema nauja, nes skaičiavimai keičiasi. O Mokantiems už naktines/šventines nuo mėnesinio DU ar val. tarifu, skaičiavimas grįžta prie senosios tvarkos.
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2008 09 11, 10:46)
Jau buvau išsigandusi, kad nėra ten jau taip viskas paprasta su tom naktinėm/šventinėm. Kas turi priedus, tam problema nauja, nes skaičiavimai keičiasi. O Mokantiems už naktines/šventines nuo mėnesinio DU ar val. tarifu, skaičiavimas grįžta prie senosios tvarkos.

1. Už darbą poilsio arba švenčių dieną, jeigu jis nenumatytas pagal grafiką, mokama ne mažiau kaip dvigubai, skaičiuojant nuo darbuotojo darbo užmokesčio, nurodyto Darbo kodekso 186 straipsnio 2 dalyje, arba darbuotojo pageidavimu kompensuojama suteikiant darbuotojui per mėnesį kitą poilsio dieną arba tą dieną pridedant prie kasmetinių atostogų ir mokant už tas dienas darbuotojui jo vidutinį darbo užmokestį.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 09 11, 10:57)
1. Už darbą poilsio arba švenčių dieną, jeigu jis nenumatytas pagal grafiką, mokama ne mažiau kaip dvigubai, skaičiuojant nuo darbuotojo darbo užmokesčio, nurodyto Darbo kodekso 186 straipsnio 2 dalyje, arba darbuotojo pageidavimu kompensuojama suteikiant darbuotojui per mėnesį kitą poilsio dieną arba tą dieną pridedant prie kasmetinių atostogų ir mokant už tas dienas darbuotojui jo vidutinį darbo užmokestį.

Dabar aš pažymiu tekstą svarbiausią mano mintimis tongue.gif O už atostogų dienas juk visada mokam VDU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2008 09 11, 11:07)
Dabar aš pažymiu tekstą svarbiausią mano mintimis  tongue.gif  O už atostogų dienas juk visada mokam VDU  mirksiukas.gif

Klausimas buvo ne apie dvigubą mokėjimą, o apie apmokėjimą, kai suteikiama kita laisva diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2008 09 11, 09:46)
Palaukit merginos, šiaip tai rekomenduoju visoms paskaityti DK 193 str. aktualią redakciją. Ten aiškiai matyti, kad nuo 2008 08 01 grįžom į normalų viršvalandinių/naktinių/šventinių dienų/valandų apmokėjimą. T.y. skaičiuojam ne nuo VDU , o  " pusantro darbuotojo darbo užmokesčio, nurodyto Darbo kodekso 186 straipsnio 2 dalyje"

http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=325537

UPS, dabar užsizarazinau išsiaiškinti 186.2 str. subtilybes

Nu blyn, būčiau pražioplinus fool.gif . Nu bet parašyta tam 186.2, kad iš karto suprast neina, reiks pastudijuot rimčiau
Atsakyti
Gege išsiregistravo blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 09 11, 12:47)
Gege išsiregistravo  blink.gif  verysad.gif

kas čia dabar nutiko blink.gif blink.gif blink.gif ?
Atsakyti
sakykit, 'Pragmistes', pasikeitus ataskaitiniam laikotarpiui, na naujais metais, darot nauja duomenu baze ir surasot visu saskaitu likucius, ar tiesiog toliau viska vedat?
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 09 12, 09:56)
sakykit, 'Pragmistes', pasikeitus ataskaitiniam laikotarpiui, na naujais metais, darot nauja duomenu baze ir surasot visu saskaitu likucius, ar tiesiog toliau viska vedat?

Man tai seną suarchyvuoja o aš toliau toj pačioj dirbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 09 12, 09:56)

dariau naują.
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Na ar priimsit ir mane į savo būrį blush2.gif
Na aš tai tame darbelyje dar tik naujokė,bet labai noriu išmokti kuo daugiau,ištikrųjų teorinių žinių atrodo turiu,bet kai reiks pradėti dirbti,tai įtariu,kad jos bus išgaravusios smile.gif Man atrodo, kad tos teorijos nelabai aš daug pritaikysiu,nes dažniausiai taip būna blush2.gif Na ištikrųjų tai visos pradėjot nuo kažko ir išmoko. 4u.gif
Atsakyti