Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

Jeigu atsiskaitymas su kreditoriais, tai vadinasi buvo pirkimas skolon smile.gif Atsiskaitant, sumažėjo skola ir pinigų kiekis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 09 18, 13:52)
Jeigu atsiskaitymas su kreditoriais, tai vadinasi buvo pirkimas skolon  smile.gif Atsiskaitant, sumažėjo skola ir pinigų kiekis  biggrin.gif

Man iškart kyla noras rašyt D 443 K 2711 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man jau viskas kontuotėm galvoj doh.gif doh.gif kai kažką naujo nematyto gaunu atsisėdu su sąskaitų planu ir vėpsau kol dašunta doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 18 rugsėjo 2008 - 13:21
Carevna, Apuokas, aciū 4u.gif Šiaip mane domina būtent pirminiai ir rezultatiniai dokumentai (įskaitant rinkmenas) bendru atveju. Tarkim, pirminiai būtų sąskaitos - faktūros, pirkimų skolon žurnalas ir dar kas nors mastau.gif ar aš viska maišau čia? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 09 18, 15:53)
Carevna, Apuokas, aciū  4u.gif Šiaip mane domina būtent pirminiai ir rezultatiniai dokumentai (įskaitant rinkmenas) bendru atveju. Tarkim, pirminiai būtų sąskaitos - faktūros, pirkimų skolon žurnalas ir dar kas nors  mastau.gif ar aš viska maišau čia?  verysad.gif

Nemaisai 4u.gif
Saskaita -faktura, jei apmokejai grynais tai kasos cekis, ir irasas kasos knygoje
jei ne tai pirkimu skolon zurnalas.Jei pirkai atsargas tai usipajamuoji i atsargu apskaitos saskaita, jei paslaugas nurasai i sanaudu saskaita,
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2008 09 18, 18:03)
Nemaisai 4u.gif
Saskaita -faktura, jei apmokejai grynais tai kasos cekis, ir irasas kasos knygoje
jei ne tai pirkimu skolon zurnalas.Jei pirkai atsargas tai usipajamuoji i atsargu apskaitos saskaita, jei paslaugas nurasai i sanaudu saskaita,

Labai ačiū wub.gif labai superiškai paaiškinot - net aš pagaliau supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 09 18, 18:19)
Labai ačiū  wub.gif labai superiškai paaiškinot - net aš pagaliau supratau  mirksiukas.gif

jei tik tiek 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, iki spalio pirmos- pelno dekl.+ susimokėti, socialinio mok. dekl.+ susimokėti, pvm dekl.+ susimokėti, avansinis pelno susimokėti, nek.turto susimokėti, pap.pensijos dalis+ pagr.pensijos dalis už savininką- pranešti + susimokėti. Ar teisingai? unsure.gif Kiek reikia mokėti už savininką šiemet ir ar yra kokia nauja pranešimo SOdrai forma? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 09 23, 07:43)
Mergaitės, iki spalio pirmos- pelno dekl.+ susimokėti, socialinio mok. dekl.+ susimokėti, pvm dekl.+ susimokėti, avansinis pelno susimokėti, nek.turto susimokėti, pap.pensijos dalis+ pagr.pensijos dalis už savininką- pranešti + susimokėti. Ar teisingai?  unsure.gif Kiek reikia mokėti už savininką šiemet ir ar yra kokia nauja pranešimo SOdrai forma?  ax.gif

Sodrai reikia pateikti forma SAV
o VMI man atrodo viską surašei g.gif dar gilinuosi
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 09 23, 07:43)
Mergaitės, iki spalio pirmos- pelno dekl.+ susimokėti, socialinio mok. dekl.+ susimokėti, pvm dekl.+ susimokėti, avansinis pelno susimokėti, nek.turto susimokėti, pap.pensijos dalis+ pagr.pensijos dalis už savininką- pranešti + susimokėti. Ar teisingai?  unsure.gif Kiek reikia mokėti už savininką šiemet ir ar yra kokia nauja pranešimo SOdrai forma?  ax.gif

Sodra SAV forma, o dydžiai visi čia turėtų būt
http://draudejai.sod...E_INF/PAGE_INF5
Atsakyti
Ačiū.
Dar- kaip pateikti FR0791 el. būdu? Per EDS nejama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 09 23, 11:15)
Ačiū.
Dar- kaip pateikti FR0791 el. būdu? Per EDS nejama  doh.gif

VMI puslapyje yra El.Paslaugos, tada Pažymų užsakymas ir prašymų teikimas, ir rinktis Juridinio asmens pranešimas apie jo duomenų Mokesčių mokėtojų registre papildymą / pakeitimą:

http://www.vmi.lt/lt...itemId=10127656

Užpildai visas grafas ir prikabini failiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERINGUKAS: 23 rugsėjo 2008 - 10:40
QUOTE(NERINGUKAS @ 2008 09 23, 11:39)
Užpildai visas grafas ir prikabini failiuką  mirksiukas.gif

Dėkui, ką be jūsų daryčiau. O tai duoduosi kaip kokia tūndra doh.gif doh.gif doh.gif

Toliau aiškinamės. Jei nenorim mokėti Sodrai nuo pajamų, o tik minimalų dydį papildomai pensijos daliai? bAr čia turi sutapti duomenys su PLN, ar aip?
Atsakyti