Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

Dirbu su ta pačia duombaze, bet jaučiu teks šiemet archyvuotis ir gal net į naują eiti, nes labai jau sunkiai pasileidžia

sladinike -- sveika atvykusi ir linkime neišprotėt nuo šio darbelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2008 09 12, 14:25)
Dirbu su ta pačia duombaze, bet jaučiu teks šiemet archyvuotis ir gal net į naują eiti, nes labai jau sunkiai pasileidžia

sladinike -- sveika atvykusi ir linkime neišprotėt nuo šio darbelio  ax.gif

Ačiū už linkėjimus biggrin.gif Ištikrųjų labai domiuosi aš tuo buhalteriniu darbu,bet kai realiai reiks susidurti tai įtariu,kad nemažai nervuku ir galvos skausmo kainuos.
Atsakyti
QUOTE(saldinike @ 2008 09 12, 14:42)
Ačiū už linkėjimus biggrin.gif Ištikrųjų labai domiuosi aš tuo buhalteriniu darbu,bet kai realiai reiks susidurti tai įtariu,kad nemažai nervuku ir galvos skausmo kainuos.

Kaip ir kikvienam kitam darbe būna visko smile.gif Sėkmės pradedant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldinike @ 2008 09 12, 13:14)
Labutis 4u.gif
Na ar priimsit ir mane į savo būrį blush2.gif

sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios 4u.gif
Eina žmogus atostogų.Prieš tai mėn sirgo(tik 3 dienas dirbo) tai skaičiuojant VDU imu vieno mėn atlyginimą + kito mėn, o trėčio mėn imi kiek buvo priskaičiuota už biletenio 2 dienas ir +3 d.d?? Taip??
Skaičiuojant kiek priklauso atostogų paskutinį mėn kai sirgo reikia imti 3 d.d kurias dirbo ar visą mėn? Susipainiojau jau visai doh.gif

saldinike sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Imamos dirbtos dienos ir uždirbti pinigai, tai iš paskutinio mėn 3d ir už jas gautas atlyginimas
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2008 09 16, 08:29)
Imamos dirbtos dienos ir uždirbti pinigai, tai iš paskutinio mėn 3d ir už jas gautas atlyginimas

AČIŪ aciuks.gif
Atsakyti
Laba diena,
norėčiau ir aš į jūsų šaunų būrį. Jeigu galima.
Papildyta:
QUOTE(vvandene @ 2008 09 12, 09:56)
sakykit, 'Pragmistes', pasikeitus ataskaitiniam laikotarpiui, na naujais metais, darot nauja duomenu baze ir surasot visu saskaitu likucius, ar tiesiog toliau viska vedat?

Atsakysiu jeigu galima.
Aš kiekvienais metais susikūriu naują duomenų bazę ir persikeliu likučius.
Nes jeigu taip nedaryčiau labai lėtai tektų dirbti, nes kompas ne fantastika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrepac: 16 rugsėjo 2008 - 12:39
QUOTE(indrepac @ 2008 09 16, 13:39)
Laba diena,
norėčiau ir aš į jūsų šaunų būrį. Jeigu galima.

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Norėčiau paklausti, gal yra kas nusimano apie viešąsias įmones?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif ieškau pagalbos... galit gal kas man, nemokšai, trumpai parašyti, kaip apskaitoje atsiskaitymai su kreditoriais forminami?... blush2.gif kokie pirminiai ir rezultatiniai dokumentai, į kokius žurnalus duomenys patekti turi ar pan. Ne buhalterė aš, bet mokslams tokį funkcinį uždavinuką suprojektuot prireikė, o pasirodo nesigaudau visiškai cray.gif Iš anksto labai dėkoju 4u.gif hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 09 18, 11:58)
Laba diena  4u.gif ieškau pagalbos... galit gal kas man, nemokšai, trumpai parašyti, kaip apskaitoje atsiskaitymai su kreditoriais forminami?...  blush2.gif kokie pirminiai ir rezultatiniai dokumentai, į kokius žurnalus duomenys patekti turi ar pan. Ne buhalterė aš, bet mokslams tokį funkcinį uždavinuką suprojektuot prireikė, o pasirodo nesigaudau visiškai  cray.gif Iš anksto labai dėkoju  4u.gif  hi.gif

laba mirksiukas.gif
pirmiausia tai turi būt kažkoks pirkimo įrodymas t.y sąskaita faktūra ar pvm sąskaita faktūra su abiejų firmų rekvizitais, paskui ta sąskaita pvz. apmokama iš banko sąskaitos tai atsispindi banko išrašuose kaip pinigų išleidimas iš banko sąskaitos, perkant prekes kažkokias jos atsiduria atsargose, jei sunaudoji viskas nueina į sanaudas, sunku pasakyt ko tiksliai ten tau reikia g.gif g.gif g.gif
Atsakyti