sladinike -- sveika atvykusi ir linkime neišprotėt nuo šio darbelio
Dirbu su ta pačia duombaze, bet jaučiu teks šiemet archyvuotis ir gal net į naują eiti, nes labai jau sunkiai pasileidžia
QUOTE(ignasser @ 2008 09 12, 14:25)
Dirbu su ta pačia duombaze, bet jaučiu teks šiemet archyvuotis ir gal net į naują eiti, nes labai jau sunkiai pasileidžia
Ačiū už linkėjimus
QUOTE(saldinike @ 2008 09 12, 14:42)
Ačiū už linkėjimus
Ištikrųjų labai domiuosi aš tuo buhalteriniu darbu,bet kai realiai reiks susidurti tai įtariu,kad nemažai nervuku ir galvos skausmo kainuos.
Kaip ir kikvienam kitam darbe būna visko
QUOTE(saldinike @ 2008 09 12, 13:14)
sveika prisijungus
Sveikos brangiosios
Eina žmogus atostogų.Prieš tai mėn sirgo(tik 3 dienas dirbo) tai skaičiuojant VDU imu vieno mėn atlyginimą + kito mėn, o trėčio mėn imi kiek buvo priskaičiuota už biletenio 2 dienas ir +3 d.d?? Taip??
Skaičiuojant kiek priklauso atostogų paskutinį mėn kai sirgo reikia imti 3 d.d kurias dirbo ar visą mėn? Susipainiojau jau visai
saldinike sveika prisijungusi
Eina žmogus atostogų.Prieš tai mėn sirgo(tik 3 dienas dirbo) tai skaičiuojant VDU imu vieno mėn atlyginimą + kito mėn, o trėčio mėn imi kiek buvo priskaičiuota už biletenio 2 dienas ir +3 d.d?? Taip??
Skaičiuojant kiek priklauso atostogų paskutinį mėn kai sirgo reikia imti 3 d.d kurias dirbo ar visą mėn? Susipainiojau jau visai
saldinike sveika prisijungusi
Imamos dirbtos dienos ir uždirbti pinigai, tai iš paskutinio mėn 3d ir už jas gautas atlyginimas
QUOTE(Ramunytėė @ 2008 09 16, 08:29)
Imamos dirbtos dienos ir uždirbti pinigai, tai iš paskutinio mėn 3d ir už jas gautas atlyginimas
AČIŪ
Laba diena,
norėčiau ir aš į jūsų šaunų būrį. Jeigu galima.
Papildyta:
Atsakysiu jeigu galima.
Aš kiekvienais metais susikūriu naują duomenų bazę ir persikeliu likučius.
Nes jeigu taip nedaryčiau labai lėtai tektų dirbti, nes kompas ne fantastika.
norėčiau ir aš į jūsų šaunų būrį. Jeigu galima.
Papildyta:
QUOTE(vvandene @ 2008 09 12, 09:56)
sakykit, 'Pragmistes', pasikeitus ataskaitiniam laikotarpiui, na naujais metais, darot nauja duomenu baze ir surasot visu saskaitu likucius, ar tiesiog toliau viska vedat?
Atsakysiu jeigu galima.
Aš kiekvienais metais susikūriu naują duomenų bazę ir persikeliu likučius.
Nes jeigu taip nedaryčiau labai lėtai tektų dirbti, nes kompas ne fantastika.
QUOTE(indrepac @ 2008 09 16, 13:39)
Sveika prisijungus
Laba diena
ieškau pagalbos... galit gal kas man, nemokšai, trumpai parašyti, kaip apskaitoje atsiskaitymai su kreditoriais forminami?...
kokie pirminiai ir rezultatiniai dokumentai, į kokius žurnalus duomenys patekti turi ar pan. Ne buhalterė aš, bet mokslams tokį funkcinį uždavinuką suprojektuot prireikė, o pasirodo nesigaudau visiškai
Iš anksto labai dėkoju
QUOTE(Sonne @ 2008 09 18, 11:58)
Laba diena
ieškau pagalbos... galit gal kas man, nemokšai, trumpai parašyti, kaip apskaitoje atsiskaitymai su kreditoriais forminami?...
kokie pirminiai ir rezultatiniai dokumentai, į kokius žurnalus duomenys patekti turi ar pan. Ne buhalterė aš, bet mokslams tokį funkcinį uždavinuką suprojektuot prireikė, o pasirodo nesigaudau visiškai
Iš anksto labai dėkoju

laba
pirmiausia tai turi būt kažkoks pirkimo įrodymas t.y sąskaita faktūra ar pvm sąskaita faktūra su abiejų firmų rekvizitais, paskui ta sąskaita pvz. apmokama iš banko sąskaitos tai atsispindi banko išrašuose kaip pinigų išleidimas iš banko sąskaitos, perkant prekes kažkokias jos atsiduria atsargose, jei sunaudoji viskas nueina į sanaudas, sunku pasakyt ko tiksliai ten tau reikia